- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.401
bir deneyene soralım o zaman
kızlaaaarrrr
sabun tozuyla çamaşırları yıkayan var mıııııı????
kızlaaaarrrr
nilobella senin aldığın kuvetin sarısını ve kovanın aynı rengini ben aldım.
carrefourdan aldım.
kuvet 29 tl, kova da 12,5 tl ydi.
sanırım ben de pahalı almışım biraz.
bi de file aldım işte, onu da 7.50 tl ye aldım.
Limangoda gebe var su anda, ebru yok. Bu arada biev kampanyasi gormustum bir yerde ama kaybettim, goren olursa bana haber verebilir mi? Kuslu bir kose duvar saati vardi, onu alicamevet canım ben de nette gördüğüm modelleri bursadaki tüm lc mağazalarında aradım ama bulamadım malasef C&A ya da baktım orda da güzel şeyler yoktu beğenmedim işte limangoyu bekliyorum bugün bakalım gelicek bu arada ebru gebe limagoda indirime giriyor daha bu hafta vardı orada ben de elbiseyi ordan aldım
saol canımm aslında çok değil her ay gidiyoduk özel pahalı olunca normal hastaneye döndük tekrar o da ta 16 nisana attı tarihi çok merak ediom canım ya allah herkesinkini sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım.ben 7 ay içinde 6 kilo almışım az diom ama normal diyolar normal yiyiom ama ne bilim sanki kilo almıyomuşum gibi gelio bu dediğin nts ne canım ben bilmiom
beeeeeennnnnnn
bebişin tüm eşyalarını yıkadım
yemek kaşığını ölçü olarak ullandım ve 2 yemek kaşığı sabun tozu koydum makinaya kızlar been
Gule gule kullan, ben de dun siparis vermistim bugun 11 de geldi kargo!!! Biraz pahali olmakla beraber geri yollamaya usendim, kim gezip arastirip tasiyip getiricek. Kocamla da nayloncu gezemem kiGider icin aparat, demir kuvet ayagi falan da alacak misin? Ben de simdi ona takildim, alsam mi almasam mi?
Limangoda gebe var su anda, ebru yok. Bu arada biev kampanyasi gormustum bir yerde ama kaybettim, goren olursa bana haber verebilir mi? Kuslu bir kose duvar saati vardi, onu alicam
NTS, non stress test demek. Kasilmalarina bakiyorlar. Kasilmalar sirasinda bebegin kalp ritmini de takip ediyorlar, dogum sirasinda da bu alete bagli olcaz sanirim.
kızlaaaarrrr
beeeeeennnnnnn
bebişin tüm eşyalarını yıkadım
yemek kaşığını ölçü olarak ullandım ve 2 yemek kaşığı sabun tozu koydum makinaya kızlar been
biz haftasonu yıkadık annemle canım ama ben sabun tozu erimez diye düşünüp sıcak suda eritip makinanın içine döktüm hacı şakir granül sabunu. deterjan gözüne koymadım yani. 30 derece olduğu için topaklaşabilir diye düşündüm. eltim öyle demişti. ölçüsünü de bir çaybardağından biraz az koydum. temiz çamaşır olduğu için arkasında yarım ölcek diyor. sanırım yarım ölçek olmuştur. çamaşırlar da bi sorun yoktu. bu şekilde en az 5-6 makine yıkadık.
biz haftasonu yıkadık annemle canım ama ben sabun tozu erimez diye düşünüp sıcak suda eritip makinanın içine döktüm hacı şakir granül sabunu. deterjan gözüne koymadım yani. 30 derece olduğu için topaklaşabilir diye düşündüm. eltim öyle demişti. ölçüsünü de bir çaybardağından biraz az koydum. temiz çamaşır olduğu için arkasında yarım ölcek diyor. sanırım yarım ölçek olmuştur. çamaşırlar da bi sorun yoktu. bu şekilde en az 5-6 makine yıkadık.
heh işte bana da böyle bir ölçü lazım
teşekkür ederim
o zaman 2 yemek kaşığıyla yıkıyoruz
ekstra durulama yapıyoruz
başka püf noktası da yoktur heralde
ama 30 derece mikroplar ölmezkiii
en az 40 derece lazım:26:
canım eritmrene gerek yoktu ben direk çamaşır mak.ne aynı normal deterjan koyup yıkadım gayet ii yıkadı valla bence eritme ama sen bilin bende 30 derecede yıkadım mis gşibi ve yumuşacık oldu reklamlar:))) :)
ama 30 derece mikroplar ölmezkiii
en az 40 derece lazım:26:
Utopyacim herseyin yolunda olmasina sevindim.
Bu olcum degerlerine ben hic bakmiyorum bile, onlari tek tek incelersem kafama takarim biliyorum cunku.
Simdiye kadar bir kere bile fl degerinden boy hesabi yapmadim, o hesap zaten bu aylarda dogru sonuc vermiyor.
O ilk zamanlarda hesaplanabiliyor, su anki boy olcumleri hep yaklasik. Acibademin perinatologu demisti ki, bu aylarda normal boyu su kadar diye bir rakam verildiginde inanmayin, o rakamlari daha once erken dogmus bebeklerden elde ediyorlar. Sizinkinin ne zaman dogum boyutlarina gelecegini bilemezsiniz, onden gidenler sonlara dogru yavaslar, geriden gelenler hizlanir.
Bence birak rakamlari doktor dusunsun, sen kurcalama fazla.
Deterjan kutusu alicam ben bu granul ssbunlara, pazarda gormustum cok sirinbirak oglanin boyunu posunu, alisverise gel
canım eritmrene gerek yoktu ben direk çamaşır mak.ne aynı normal deterjan koyup yıkadım gayet ii yıkadı valla bence eritme ama sen bilin bende 30 derecede yıkadım mis gşibi ve yumuşacık oldu reklamlar:))) :)
arkdaşlar bir sey sorucağım size acil bana yardımcı olur musunuz...
bende boyle bazen bir çarpıntım oluyor, elim ayağım kesiliyor, nefes alamıyorum benm gibi olan var mı aranızda. suanda aynı şikayetleri yaşamaktayım
çalışıyorumda bayılcam dıye korkuyorum valla
Canim buyk ihtimalle kansiz kalmissindir, kan degerlerine bir baktir. Demir hapi kullanmiyorsan hemen basla doktoruna danisip.
alışverişe gel hee
çok güldüm
ev tıklım tıklım oldu yaa
deterjan kutusunu nereye koycam diye düşünüyorum şimdi de
nasıl bişeydi ki
ben nasıl bişey alsam
burda pazar falan bilmiyorum ben hiç
keşke aynı şehirde olsaydık, senle alışverişe verirdik kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?