2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen misss gibi kokulu mumuşacık oldular
hiç kalıntı falan da kalmadı sabun yozundan

kızlarr ben abdesstımı aldım cuzumu bıtırıp gelcem ama son bı gırıp bakıım dedım ben çamaşırlarını hiç yıkamadım kesın yıkamam grekırmı
sankı yıkasam bozulcak cekcekmiş gibi bnı rahatsız eden bısı var

ben 6 aya kadar yıkadım. 6 aydan sonrakiler kaldı. koku da çok yok öyle deterjan gibi ama hafif güzel bi kokusu var. dolaba yerleştirince kapağı açık bıraktım oda sabun kokmuş. ama öyle çok belirgin bi koku değil. ben ek durulama yapmadım. ilk yıkama acemiliğimize geldi. annem de vardı ama o da yıllar önce kullanmış hacı şakir sabun. o da kaynatırdık ozaman hatırlayamadım dedi. bize de böyle yıkadık.

hiç biri çekmedi. boyama falan da olmadı. yıkamadan da olmaz ama. temiz de olsa en azından kokusu garip geliyo bana.

nilobella çok tatlıymış kutu
tchibodan bakayım ben, pazardaki daha ucuzmuş ama ben bulamam kii

bu arada bugün doktorum bana doğumla ilgili bir cd verdi, hastane personeli olarak çekmişler
doğum öncesi doğum sırası sonrası doğum türleri ıkınma emzirme vs anlatılıyor
güzel bişey ama izlemedim bıraktım
strese girmeyim dedim şimdiden

Kizlar bugun 2,5 saat utu yaptim, elim su topladi. Bize temizlige gelen kadin utu yapmiyor, utu yaparsam cam silmem falan diyor, zaten en gec 4 te cekip gidiyor. Neyse, konu su esasinda: camasirlari yikamak dert degil de o kadar utuyu kim yapacak, ben bu halimle tukendim, mobilya iyice havalansin diye 1 ay daha beklersem yapamamaktan korkuyorum. Simdiden yaparsam da kokusu mokusu kalmaz camasirin, off ne biliyim bu da bir dert oldu iste.

yıkamadan olmaz
hiçbişide olmadı
ütülendiklerinde tıpkı paketli halleri gibiydiler
merak etme

Bulasik deterjani icin de var
Zuccaciyelerde de goruyorum ara sira, ama ankarayi bilemem tabii.

keşkem baksan ben merak eder bakardım cAnım keskem bana da verilse ilk doğum olunca merak edio insan

keşkem baksan ben merak eder bakardım cAnım keskem bana da verilse ilk doğum olunca merak edio insan

şöyle bir göz attım canım
doğumun başladığını gösteren işaretler
doğuma gittiğimizde bize napacakları vs anlatılmış işte aşama aşama
şimdiden öğrenmeyim dedim

gittigidiyorda 18 tlye kargo dahil buldum
ama ikeaya gitmeden almak istemiyorum
zaten son ihtiyaçları almak için uğramam lazım ikeaya
gidince oraya bir bakayım diyorum
kafama göre bulamazsam alırım

boyutu küçük olsa yüklerdim internetten indirirdin sen de ama baya fazla boyutu canım
boşver bence de öğrenmeyelim
azcık cahil olmak daha iyi gibi
gerçi dayanamam izne ayrılınca bakarım ben 32. haftadan sonra

öleede insan korkuyo be canım allah herşeyin hayrlısını versin isim neydi bu arada ve nerden ben derya kocaelinden

İkeada yoktu boyle kutu. Ben de ikeadan birseyler almak istiyorum, ama yalniz gitmem lazim

2 sene evvel ikeanin sahane bir duvara monte baharatligi vardi, cam surahi gibi kupler, ahsap kare yuvaya giriyordu.
Ondan niye artik yapmiyorlar anlamadim. Cok lazim bana

illa makina deseni olmasa da olur canım
bunun gibi kapaklı metal bir kutu işimi görür
bakayım bi belki kafama yatar bişeyler

benim maltofer su tup içinde olan ,sabah kalkar kalkmaz içiyorum ,,kaç aydır içiyorum 12 çıkamadık fenalık geldi
canım ben de lisede ondan kullanmıştım 3 ayda zımba gb olmuştum. şimdi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum değerler giderek düşüyor.. acaba ilaç mı değiştirsek??? gynoferon kullananlar gayet memnun. sabah 6 dan önce içiyorum en erken kahvaltı 8 de oluyor. ama yine de değişiklik yok bende

geçmiş olsun canım, inş bişeycik olmaz dualarımız seninle..

ne güzel yaaa.. ben iki haftada bir neredeyse gidiyorum çünkü mutlaka başıma birşey geliyo aralarda.. ya böbrek tutuyo, ya düşüyorum. mecbur sevk ediyolar kadın doğuma

ayy geçende ben de istedim göbeğimi ölçsünler diye de bilmiyorlarmış buradakiler.. dediğin gb gereksiz ama nasıl ölçüyolar merak ettim, gebelik haftasıyla cm uyumlu çıkıyormuş. Allahın hikmeti işte..

oyyy takma kafana kuzum, öyle şeyler olabiliyo ölçümlerde.. gayet sağlıklı bi bebiş gelecek hbrn olsun :))

ben de 12 kg aldım boynumda hala kemiklerim sayılıyo.. üst beden tüm kıyafetlerime neredeyse giriyorum.. alt beden büyüdü o da omega3 deposu demişti burda bi arkadaş, o yüzden onu da sevine sevine taşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…