2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de gidip banyo falan yapayım
sonra yemekle falan uğraşayım
benim de uykum geldi ama uyuyacak gibi değilim nedense
gece en son dizi izledim yattım
gece boyu dizideki kötü karakter peşimdeydi
sabah 6:45te de msjla uyandım, arkadaş doğum yapmış oğlunun resmini gönderdi

ütopya senle aynı hastaneye gidiyorduk sanırım, bu kontrolde o CD'yi bana da verdi doktorum ve ben izledim
çok korkulacak bir şey yok, çok detaylı da anlatmıyolar zaten. hatta son kısımlar biraz acemice çekilmiş, hep tekrarlar var. korkutacak bir şey yok izle bence

benim haftam biraz daha ileri olduğu için bi an önce fikir sahibi olmak ve karar vermek istiyorum. bugüne kadar son hafta belli olacak her şey, o vakte kadar düşünmüyorum doğum şeklini diyordum ama bir sonraki kontrolüme kadar -ki 34. hafta bittiğinde gidicem- ne istediğime karar verip ona göre modumu hazırlamalıyım

kızlar konuya direk giriyorum :)) sizler detarjan ve deterjan kutusu derken bende bebek şekerini danışayım dedim , bu kelebekli olanı yapmaya karar verdim mıknatıslı olcak sizce nasıl..bide içine badem şekerimi , lavantamı olsun onada karar veremedim..

Bence lavanta olsun. Badem sekerini kimse yemiyor, bir sure sonra atiliyor. Lavanta hic degilse guzel kokutur

muhtemelen öyledir ama izlemedim işte nedense
senin baya ileri evet
ben ne istediğimi biliyorum, normal istiyorum normal giderse
bakalım ne gösterecek durumlar

bence güzel, mıknatıslı olsun
eğer şeker koyacaksan bence şunlardan kullan ki açıp yerlerse eğer modeli bozulmasın

canım ama onlardan koyarsam modelini nasıl yapabilirim ki :)) bu hazır böyle buldum örnek :) en iyisi lavanta o zaman..

canım kesinlikle lavanta
şeker hem yenmezse atılıyor
yenilirse de ziyan oluyor
bu nedenle lavanta
çook tatlı bu aradaaa

Canim buyk ihtimalle kansiz kalmissindir, kan degerlerine bir baktir. Demir hapi kullanmiyorsan hemen basla doktoruna danisip.

olabilir çünkü dediğin gibi ilaç kullanmıyorum dr vermişti ama pek içemiyorum ilaç... dr da sağolsun hep herşey normal deyıp kontrollerimi 1,5 yada 2 ayda
yapıyor değerlerimede 1 kere baktı. 16 nisanda gidicem kontrole acaba kan değerlerime bakın desem mi? yoksa ölcem gitcem valla
gözlerim kararıyo bır anda

slm annişLer bizde kocişLe bi beLek turu yaptık geldik waLa nasıl sıcak bugun kendimi havuzlara denizlere atasım geldi.. ogluş acıktı bişiler yiyelim bide geçmişe bakıp gelelim..

ben ne biçim fena şişkoyum yaaa
bu nasıl hamile göbiği maşallah
öyle deme yaaa
resimde belli olmuyor pek hepimiz aldık kilo
hepimiz şişkoyuz artık

denemek lazım canım doğru diyosun.

ay maşallah kiloda yok göbek var orda oda zaten bebek :))
aslında kiloda var göbek de ama

maşallahhh göbişin sahibine de sebebine de

yalnız koyu renk olmasına rağmen yeşil gömlekle daha büyük görünüyordu göbekin
haklısın ama o hamile kıyafetiydi bu değil
kesinlikle hamile kıyafetleri olduğundan iri, bu tarz kıyafetler de olduğundan küçük gösteriyor göbeği
benim orjinali bu ikisinin ortası işte

ben eskiden kalma bodylerime girebiliyorum ama hamile kıyafetleri şuan sarıyor
8. ayda mümkün değil gelmez:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…