- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.441
nilobella çok tatlıymış kutu
tchibodan bakayım ben, pazardaki daha ucuzmuş ama ben bulamam kii
bu arada bugün doktorum bana doğumla ilgili bir cd verdi, hastane personeli olarak çekmişler
doğum öncesi doğum sırası sonrası doğum türleri ıkınma emzirme vs anlatılıyor
güzel bişey ama izlemedim bıraktım
strese girmeyim dedim şimdiden
kızlar konuya direk giriyorum :)) sizler detarjan ve deterjan kutusu derken bende bebek şekerini danışayım dedim , bu kelebekli olanı yapmaya karar verdim mıknatıslı olcak sizce nasıl..bide içine badem şekerimi , lavantamı olsun onada karar veremedim..
Eki Görüntüle 382763
muhtemelen öyledir ama izlemedim işte nedenseütopya senle aynı hastaneye gidiyorduk sanırım, bu kontrolde o CD'yi bana da verdi doktorum ve ben izledim
çok korkulacak bir şey yok, çok detaylı da anlatmıyolar zaten. hatta son kısımlar biraz acemice çekilmiş, hep tekrarlar var. korkutacak bir şey yok izle bence
benim haftam biraz daha ileri olduğu için bi an önce fikir sahibi olmak ve karar vermek istiyorum. bugüne kadar son hafta belli olacak her şey, o vakte kadar düşünmüyorum doğum şeklini diyordum ama bir sonraki kontrolüme kadar -ki 34. hafta bittiğinde gidicem- ne istediğime karar verip ona göre modumu hazırlamalıyım
kızlar konuya direk giriyorum :)) sizler detarjan ve deterjan kutusu derken bende bebek şekerini danışayım dedim , bu kelebekli olanı yapmaya karar verdim mıknatıslı olcak sizce nasıl..bide içine badem şekerimi , lavantamı olsun onada karar veremedim..
Eki Görüntüle 382763
muhtemelen öyledir ama izlemedim işte nedense
senin baya ileri evet
ben ne istediğimi biliyorum, normal istiyorum normal giderse
bakalım ne gösterecek durumlar
bence güzel, mıknatıslı olsun
eğer şeker koyacaksan bence şunlardan kullan ki açıp yerlerse eğer modeli bozulmasın
Eki Görüntüle 382775
canım ama onlardan koyarsam modelini nasıl yapabilirim ki :)) bu hazır böyle buldum örnek :) en iyisi lavanta o zaman..
Eki Görüntüle 382763
Canim buyk ihtimalle kansiz kalmissindir, kan degerlerine bir baktir. Demir hapi kullanmiyorsan hemen basla doktoruna danisip.
denemek lazım canım doğru diyosun.kelebeğin antenleri gibi yapablirsin bence iki tane
ben ne biçim fena şişkoyum yaaa
bu nasıl hamile göbiği maşallah
gel yavrum yamacıma..kanatlarımın altına alayım seni
ben de senin gibiyim
öyle deme yaaa
ben ne biçim fena şişkoyum yaaa
bu nasıl hamile göbiği maşallah
aslında kiloda var göbek de amadenemek lazım canım doğru diyosun.
ay maşallah kiloda yok göbek var orda oda zaten bebek :))
haklısın ama o hamile kıyafetiydi bu değilmaşallahhhgöbişin sahibine de sebebine de
yalnız koyu renk olmasına rağmen yeşil gömlekle daha büyük görünüyordu göbekin
öyle deme yaaa
resimde belli olmuyor pek hepimiz aldık kilo
hepimiz şişkoyuz artık
aslında kiloda var göbek de ama
haklısın ama o hamile kıyafetiydi bu değil
kesinlikle hamile kıyafetleri olduğundan iri, bu tarz kıyafetler de olduğundan küçük gösteriyor göbeği
benim orjinali bu ikisinin ortası işte
tü tü tü tü
maşallah
ben eskiden kalma bodylerime girebiliyorum ama hamile kıyafetleri şuan sarıyor
8. ayda mümkün değil gelmez:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?