- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.461
kızlar konuya direk giriyorum :)) sizler detarjan ve deterjan kutusu derken bende bebek şekerini danışayım dedim , bu kelebekli olanı yapmaya karar verdim mıknatıslı olcak sizce nasıl..bide içine badem şekerimi , lavantamı olsun onada karar veremedim..
Eki Görüntüle 382763
ne güzel bebişlerinizi görüyorsunuz ben de yarın görecektim ama erteletmek zorunda kaldım
özledimmm
selamlar herkese
bebişlerini görmeye gidenler olmuş maşallah bebişlere
ben de bugün oğlumu gördüm sonunda
sabah 9:30da çıktık 10:20 randevusu için, 10:30da ancak orda olabildik
felaket trafik vardı , eylem varmış yollar kilit olmuş resmen
neyse
son duruma göre oğlum 1260 gram olmuş
yalnız bu sefer kafamı kurcalayan bişey söyledi
plesantanın ön duvarında kan öbekleri görüyorum dedi
daha önce de böyle olanlar oldu bi sıkıntı olmaz dedi
internetten de baktım bişey bulamadım
inşallah sıkıntı yaratacak bir durum değildir
bir de yine her zamanki gibi FL değerimiz 5 gün geri çıktı
bu da canımı sıkmıyor değil
ama en azından ara daha da açılmamış diye avutuyorum kendimi
doktor yine sıkıntı olmadığını, soya çekim olabileceğini söyledi (eşimin babasının da bacak boyu kısa, ona çekti heralde diyoruz, başka sıkıntı olmasın da. internette hep çok kötü şeyler yazıyor FL kısalığı ile ilgili :26:)
bugün 28+3üz
baş 29+6 çıktı, koca kafalı bişey olcak heralde
karın çevresi 28+6
kilosu 28+2
Fl ise 27+5 çıktı
FLyi 7 ile çarpınca boyu 36,6 çıkıyor :26:
bu kadar laftan sözden sonra bir de foto ekleyelim tam olsun
Eki Görüntüle 382527 Eki Görüntüle 382530
canım bendede aynı şey söz konusu ,ultrasyon ölçumlerı nesnel bırsey değil eli titrese ölçum değişir ben bide birşey fark ettim n kadar geçerli bilmem ama bir ay fl uzunsa diğer ay baş buyuk çıkıyor nöbetleşe devam edıyor gibi
benim ama hep geriden geliyor :26:
takmıyorum canım ama yaa
kötü yorumları da okumuyorum görmezden geliyorum
umarım sağlıcakla doğarlar
Allahın izniylede sağlıklı bir şekilde doğacaktırda,,ınternetekı yorumlar çok uç yorumlar,,
Gule gule kullan, ben de dun siparis vermistim bugun 11 de geldi kargo!!! Biraz pahali olmakla beraber geri yollamaya usendim, kim gezip arastirip tasiyip getiricek. Kocamla da nayloncu gezemem kiGider icin aparat, demir kuvet ayagi falan da alacak misin? Ben de simdi ona takildim, alsam mi almasam mi?
Limangoda gebe var su anda, ebru yok. Bu arada biev kampanyasi gormustum bir yerde ama kaybettim, goren olursa bana haber verebilir mi? Kuslu bir kose duvar saati vardi, onu alicam
NTS, non stress test demek. Kasilmalarina bakiyorlar. Kasilmalar sirasinda bebegin kalp ritmini de takip ediyorlar, dogum sirasinda da bu alete bagli olcaz sanirim.
ben ne biçim fena şişkoyum yaaa
bu nasıl hamile göbiği maşallah
bende çok tombiş bi anne oldum
özellikle bacaklarımın üst kısımları çok fena
ama yapacak bişey yok yesem de yemesem de alıyorum
ayrıca bugün kardeşimin okuluna uğradım öğretmeni
karnın çok güzel görünüyor 8 aylık mı dedi
sanırım biraz büyük
merhabacıklarrr :)
bbeişlerini görmeye gidenlerr ohh ne güzel minnakalrınızla özlem gidermissnzdir, niobella o çamasr kutusu çok güzelmiş :)
bizde büğün oğlusumuzu görmeye gittik babasıyla bugun izinliydi bnm minnakım 48 cm boyu 1900 de kilosu maşşallh bnm tosunuma :)
3 hafta sonra gel dedi kan sayımı ve idrara testi yaptır gel dedi :) aile hekimliğin de byapılyou ki bunlar yoksa devlet hastanesinde mi yaptrmm lzm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?