2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım çok güzelmiş. bence içine lavanta koydur. şeker nasıl olsa yenmeyecek. en azından güzel güzel kokar.

canım bendede aynı şey söz konusu ,ultrasyon ölçumlerı nesnel bırsey değil eli titrese ölçum değişir ben bide birşey fark ettim n kadar geçerli bilmem ama bir ay fl uzunsa diğer ay baş buyuk çıkıyor nöbetleşe devam edıyor gibi

benim ama hep geriden geliyor :26:
takmıyorum canım ama yaa
kötü yorumları da okumuyorum görmezden geliyorum
umarım sağlıcakla doğarlar

herkese selam
bebişlerini görenlerin gözüaydın
utopya geçen radyoloji uzmanına fl değeri muhabbetini
sordum bana bilimsel olmadığını böyle şeylere takılmamamız gerektiğini
söyledi yani yaklaşık değerler kesin sonuç vermiyor o yüzden hiç canını sıkma

bugün hava süper gerçekten ankarada yaz havası var saat 1 de bi çıktım yeni geldim
dün çok sinir olmuştum bugün
çarşıya çıkmak iyi geldi oğluşuma bi kaç parça bişey aldım mutlu bi şekilde eve döndük

Arkadaşlar slm nasılsınız biz oğluşumla yürüyüşümüzü yaptık geldik siz neler yapıyorsun
bi geçmişi okuyalım bakalım neler kaynatmışsınız

Arkadaşlar slm nasılsınız biz oğluşumla yürüyüşümüzü yaptık geldik siz neler yapıyorsun
bi geçmişi okuyalım bakalım neler kaynatmışsınız

biz gidiyoruuzzzz
bugünde bittiii
kendinize dikkat edin anniştolarr
bebiştolara da iyi bakıınnnn

küvet ayağı almayı düşünüyorum aslında ama 3 çocuk ve 3 torun yetiştirmiş tecrübeli annecim gerek olmadığını söylüyor.
bi de nereye koyucam derdi de var tabi
şimdilik almicam yani.
bi maşrafası kaldı, onu da sarı renk bulursam iyi olcak.

ben ne biçim fena şişkoyum yaaa
bu nasıl hamile göbiği maşallah

ben de çok fena şişkoyım, takma kafana
bugün itibariyle 16 kg oldu yere göğe sığamıyorum

utopya bu arada sana
çok iyi gidiyosun maşaallah, demek ki bayaa zayıfmışsın hamile kalmadan. baksana 12 kilo göremiyorum bn orda

bu arada ben de dr dan geldim şimdi. ama kontrol değil, sonuç gösterdim.
ferrum fort verdi, bi de mide yanmam için rennie tablet verrdi.

nasılsınız anneler bugün doktorumu izledim hiç izlemiyordum tesadüf açtım canlı yayında doğum yaptıracaklarmış izledim epidural doğumla sağlıklı bir erkek bebek doğdu çok güzeldiarada kesim anlarınıda gösterdiler yalnız içim bir tuhaf oldu,ameliyat başladı 5 dakikaya bile kalmadı heralde bebek doğuverdi ne güzel darısı bizim başımıza

merhabacıklarrr :)
bbeişlerini görmeye gidenlerr ohh ne güzel minnakalrınızla özlem gidermissnzdir, niobella o çamasr kutusu çok güzelmiş :)
bizde büğün oğlusumuzu görmeye gittik babasıyla bugun izinliydi bnm minnakım 48 cm boyu 1900 de kilosu maşşallh bnm tosunuma :)
3 hafta sonra gel dedi kan sayımı ve idrara testi yaptır gel dedi :) aile hekimliğin de byapılyou ki bunlar yoksa devlet hastanesinde mi yaptrmm lzm :44:

bende çok tombiş bi anne oldum
özellikle bacaklarımın üst kısımları çok fena
ama yapacak bişey yok yesem de yemesem de alıyorum
ayrıca bugün kardeşimin okuluna uğradım öğretmeni
karnın çok güzel görünüyor 8 aylık mı dedi
sanırım biraz büyük

bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydın bütün bebişlere maşallah diyorum
bizde cuma günü gidicez bakalım oğluşum ne kadar olmuş

bu arada yarın en yakın arkadaşım 38. hafta nın bittiği 39. haftanın başladığı gün çatı darlığından dolayı sezeryan olucak
öğleden sonra hastahaneye ziyaretine gidicem bizde o hastahanede doğum yaoıcaz bi gidip göreyim
inanılmaz heyecen yaptım kendim doğurcağım zaman heyecandan ölcem galiba :18:

ben de pazar günü alışveriş merkezinde mothercarede gördüm hamile bi kadın
bedenime göre tunik bulamadığımdan tuniğini görünce hemen yapıştım nereden aldınız diye
meğer diktirmiş..
asıl olay şu;
kaç aylık diye sordum 35 haftalık dedi siz de sanırım o kadar var dedi yok 28 haftalığız ama biz ikiziz dedim
kadın biz de ikiz bekliyoruz demez mi
karnımı içime çektim uzaklaştım:44:

ben devlette yaptırdım bu ay bnden de istedi dr um kan ve idrar da...
sağlık ocağı tam kan, tam idrar yapmıyo bildiğim kadarıyla ama.
çünkü hatırladığım kadarıyla sen de kadıköydeydin değil mi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…