- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.641
bende indirimdeyken e bebekten 11,90 a almıştım
canım çalışabilir raporunu aldıktan sonra istediğin zaman ayrılabiliyosun izine.Allahtan ne görümcem var ne de şu an için eltimkorktum vallahi,ben bir de sessiz,çok öyle her şeyi söyleyemeyen briiyimdir,kafamın tepesine çıkr herhalde:)şu doğum izninde aklım baktım baktım nette bulamadım ben 32.haftamda çalışaabilir raporu alacağım,sonra 1 2 hafta çalışıp bırakacağım,bırakacağım zaman bi şey almama gerek var mı?çalışabilir raporu alınca illa ki 37.haftaya kadar çalışmak mı gerekiyor?
aa hiç bi yerdemi yok ?Evet ama butun modeller yok. Grandma kirli torbasi yok, ben dikitiricem sonunda
O 56 gr degildir ama, 11 gr dir muhtemelen.
Evet ama butun modeller yok. Grandma kirli torbasi yok, ben dikitiricem sonunda
Allahtan ne görümcem var ne de şu an için eltimkorktum vallahi,ben bir de sessiz,çok öyle her şeyi söyleyemeyen briiyimdir,kafamın tepesine çıkr herhalde:)şu doğum izninde aklım baktım baktım nette bulamadım ben 32.haftamda çalışaabilir raporu alacağım,sonra 1 2 hafta çalışıp bırakacağım,bırakacağım zaman bi şey almama gerek var mı?çalışabilir raporu alınca illa ki 37.haftaya kadar çalışmak mı gerekiyor?
Kizlar dolapta ata ata giysi birakmadim kendime
Emzirirken dugmeli giymek lazim ama degil mi? En az 1 yil boyle olacaksa, dar elbiseleri, yakasi kapalilari falan vereyim gitsin dedim
Kuru kalabalik yapmasin dolapta, bir de bugun vakumlu poset alicam koctastan, 6 tanesi 15 liraydi galiba. Ferahlamaya ihtiyacim var.
Kalin battaniye yorganlari falan da yikiyorum, hepsi kalksin ortadan.
iyi yapmışsın gardroplarda da detox yapmalı bazen
ben de tüm gardrobu elden geçireceğim inşallah izne ayrıldığımda, kalanların hepsi de tekrar yıkanacak
gardrobun yatak yorgan koyma amaçlı bölme ve raf yaptırmadığımız kısmına yeni bölmeler yaptıracağım
Onu biliyorm canim, ben indirimde yok demek istedim
canım ben doktoruma salı günü gittim haftaya salıda gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alacam. ve çalışabildiğim kadar çalışacam baktım kötü oluyorum doktora gidip doğum öncesi iznini istediğin tarihte başlatabiliyosun. mesela 35. haftada ayrılmak istersen doktora gidip raporunu alıyosun.
ne okuyorsunnnnn a.öffffffffffff mü yoksa
bnm aklımdaki eksikler az kaldı emzirme sütyeni , kova , maşrapa , gecelik , lohusa tacı :) ,bebek şekerleri , halı , perde, aydınlatma ürünleri , bebek eve geldikden sonra ilk ihtıyc duyableceği ilaçlar bunları arstrmm lazm tebi :)
evet aöf işletme 1. sınıf
sen de mi yoksa
evet aöf işletme 1. sınıf
sen de mi yoksa
huuuffff
bende çokuncu sene üçüncü sınıfım
amaa bu sene kayıt yeniletmedimmm
bebişto gelsin
öyle dewam edicem hiiiç bide sınav stresini çekemezdim bu halde
huuuffff
bende çokuncu sene üçüncü sınıfım
amaa bu sene kayıt yeniletmedimmm
bebişto gelsin
öyle dewam edicem hiiiç bide sınav stresini çekemezdim bu halde
evetttt ne yazık kiayyyy heyecanımı bile yaşaamıyorum şu dersler yüznden ben 4 sınıfım inşallah biter bu senede puff :S
uğramadık canımutopya ankamalle uğrayabildin mi
eşekli sepeti merak ettim
gidince bakıcam canım öyleyse light alırımcnm sende oğluşunu görmüşsün bugün, çok sewindim, Allah bir solukta kucağımıza almayı nasiip etsin inş...
cnm ben her gün düzenli ceviz ve kuru incir yedim bebek te bu yüzden çok iyi beslenmiş ayrıca süt olarakta Light süt içtim, içeriğindeki kalsiyum miktarı diğerlerinden daha fazla hatta günlük süttekinden bile fazla, markete gidince kıyasla bak istersen
canım haber geldi arkadaştanCutekitty, akillibidik, az_uz_, karamuk04, aysun5538, almeda1982, minesualp, bnmge, tofita85, olipps günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah dün kilolardan konuşulmuş hep ben 15 kilo aldım toplamda daha alırım bu gidişle sonrasında nasıl verecem çok merak ediyorum..
canım cüzü verdiğiniz kimse yoksa ben okuyabilirim.
ne demek helal olsunkızlar nolur hakkınızı helal edin ben 17. Cüzü 2 sayfam kaldı bitmesine bugün inşaALLAH bitircem dağıtan arkadaşa bu msj iletirseniz sevinirim. Nolur bikez daha hakkınızı helal edin ben bısüre daha topiğe yazamam. Bebişleriniz ve sizler Allah'a emanet olun.
kızlar merhaba
benim bi sorum olacak dün
çarşıda gezerken bebek arabalarına göz attım
önce hafif kolay kullanabileceğim bi baston puset istiyordum
fakat deneyimli annelerle konuştukça fikir değiştirmeye başladım
sizce bi bebek arabasında hangi özellikler olmalı???
önerebileceğiniz modeller var mı??
oto koltuğu görümcemden kalanı kullanacağım onun bebişi büyüdü artık.
tek bebek arabası alacağım önerilerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?