2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

amaaan boşver canım yaaa
trip mrip de yapma ama şöyle kalabalık bir ortamda yeri geldiğinde de lafı şak diye yapıştır

onu yaptım zaten, hemde kendi babamın yanında maddi manevi hiç bişi yapmadığı gibi bide bana akıl vermez mi diyoki kızım yorma kendini haftaya ayrıl iznine zaten kızmışım nevrim döndü keyiften çalışmıyorum daha bi sürü eksiğimiz var 1 aydırda yerime oturmadım her hafta sonu oda işleriyle ilgileniyoruz dedim. sustu sonunda. bi eksiğimiz kalmadı gerçi Allaha şükür maddi desteğede hiç ihtiyacımız yok ama ilgisiz durmaları insanı çileden çıkartıyor bi ara ne aldınız duvar kağıdı bittimi geçen hafta temizlikçi geldi işler halloldu mu bi sorun ya bak kızdım yine ama çıkarırım ben bunları

amaaan boşver canım yaaa
trip mrip de yapma ama şöyle kalabalık bir ortamda yeri geldiğinde de lafı şak diye yapıştır

onu yaptım zaten, hemde kendi babamın yanında maddi manevi hiç bişi yapmadığı gibi bide bana akıl vermez mi diyoki kızım yorma kendini haftaya ayrıl iznine zaten kızmışım nevrim döndü keyiften çalışmıyorum daha bi sürü eksiğimiz var 1 aydırda yerime oturmadım her hafta sonu oda işleriyle ilgileniyoruz dedim. sustu sonunda. bi eksiğimiz kalmadı gerçi Allaha şükür maddi desteğede hiç ihtiyacımız yok ama ilgisiz durmaları insanı çileden çıkartıyor bi ara ne aldınız duvar kağıdı bittimi geçen hafta temizlikçi geldi işler halloldu mu bi sorun ya bak kızdım yine ama çıkarırım ben bunları

funnababy çok güzel bende grandma aldım hepsini eğer uydura bilirsen başka markada alabilirsin ama cibinlikte takım o kadar şey almışın takımı bozma bence

yok canım cibinlik takmak için aksesuarı var ya incecik tel. 40 tl huff :) başka şeylere bakıyorum çok uygunlar onun için didiydim neyi nerden kısayım diye düşündüm

benim de görümcem yaptı aynı şeyi
bi kızı bi oğlu var.. önce ikiz olduğuna inanmadı
sonra ikiz gebeliklerde düşük oranı fazla aman canım çok bağlanma falan demeye başladı
ben iki kız geçiyo gönlümden dedikçe evet kesin ikisi de kız bunların dedi durdu
sonra birinin erkek olduğu kesinleşince ona inanmadı kordondur dedi

ben Allah nasıl takdir ettiyse öyle olur deyip geçiyordum ama
en son da diğerine göre küçük olan bebeğin kesin bi yerinde bi sorun oluyo muhabbetine bağlayınca
salon kadını çizgimden çıktım ve tırnaklarımı gösterdim.. olacak olan sonra da kaza ile olur o yüzden takma böyle şeylere Allah hepimizin evladını korusun dedim
yapmamalıydım ama yetti canım

eeeeeee o haketmiş ama hamile insana öle şeyler söylenir mi ya hiç mi düşünmüyor bu insanlar

yenisi 3+1
hamile kalmadan önce aldık ikiz olacağını bilseydik aynı sitede 4+1 ler de vardı ama nasip:44:

Ay yazik ya, bayagi rekabet yasiyor kiz kendi icinde. Simdi herseyi senle kiyaslayacak.
Ona bu yapildi, bana yapilmadi falan. Oglanin beynini yer durur

yapıyor zaten
ama allahtan eşimin ailesi çok kıymetli insanlar benim eşim büyük : )))
büyüğe neyapıldıysa küçüğüde o : ))))
amaaaaa
benim kendi ailemin durumu da çok şükür kimseye muhtaç ettirecek durumda değil
bana herşeyin fazlsını yapıyorlar oda deliriyorrrrr
o istesede yapabilecek aile düzenine sahp bir ailesi yok malesef
böyle cahillik yaparak eşinin ailesinide kaybediyor kendine diş biletiyor
yazık
ne tuhaf düşünceler var:44::44:

yettiği zaman benim etrafımda olmak istemeyecektir

ne manyak ınsanlar var ya şu hayatta.nefret edıyorum kıskanç ınsanlarda fesat şey

Allahtan ne görümcem var ne de şu an için eltimkorktum vallahi,ben bir de sessiz,çok öyle her şeyi söyleyemeyen briiyimdir,kafamın tepesine çıkr herhalde:)şu doğum izninde aklım baktım baktım nette bulamadım ben 32.haftamda çalışaabilir raporu alacağım,sonra 1 2 hafta çalışıp bırakacağım,bırakacağım zaman bi şey almama gerek var mı?çalışabilir raporu alınca illa ki 37.haftaya kadar çalışmak mı gerekiyor?

Eczanemizde diye bir siteden 21 liraya 2 kutu almistim ama epey oluyor.
Bir daha da o fiyata goremedim. Bence alabilirsin, cok uygun yine de.

Evet ama butun modeller yok. Grandma kirli torbasi yok, ben dikitiricem sonunda

evt eczanemizde çok uygun ama stokta yok gelmedi gitti ordan sonra bu fiyat iyi gb geldi alayım en iyisi

canım benim modelde yok ya indirimleri buluyorum ama modelde sıkıntı var

geç oldu ama günaydın canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…