- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.621
amaaan boşver canım yaaa
trip mrip de yapma ama şöyle kalabalık bir ortamda yeri geldiğinde de lafı şak diye yapıştır
amaaan boşver canım yaaa
trip mrip de yapma ama şöyle kalabalık bir ortamda yeri geldiğinde de lafı şak diye yapıştır
funnababy çok güzel bende grandma aldım hepsini eğer uydura bilirsen başka markada alabilirsin ama cibinlikte takım o kadar şey almışın takımı bozma bence
hehehehehe
ayyyhhh çok yaşa emi sen
bak aklın yolu bir işte
evlenince hemen çocuk isteyen kişilik bizim bebek olacağını öğrenince sizin ki büyüyünce biz düşünürüz dedi
aklınca heyecanı yeniden yaşatıcak
bide öğrendiğinden beri kız bebeğiniz olacak dedi ( ki hani allah sağlıklı bebek verdikten sonra bizim için farkı yok bebeğin cinsiyetinin)
kendisi erkek bebek doğuruyordu rüyalarında ben kız
benim de görümcem yaptı aynı şeyi
bi kızı bi oğlu var.. önce ikiz olduğuna inanmadı
sonra ikiz gebeliklerde düşük oranı fazla aman canım çok bağlanma falan demeye başladı
ben iki kız geçiyo gönlümden dedikçe evet kesin ikisi de kız bunların dedi durdu
sonra birinin erkek olduğu kesinleşince ona inanmadı kordondur dedi
ben Allah nasıl takdir ettiyse öyle olur deyip geçiyordum ama
en son da diğerine göre küçük olan bebeğin kesin bi yerinde bi sorun oluyo muhabbetine bağlayınca
salon kadını çizgimden çıktım ve tırnaklarımı gösterdim.. olacak olan sonra da kaza ile olur o yüzden takma böyle şeylere Allah hepimizin evladını korusun dedim
yapmamalıydım ama yetti canım
Su an gozlerimin nasil portledigini yeterince gosterecek bir smiley yok, ama bunun gibi falan
Biz 3+1 eve sigamiyoruz, hergun banyo mutfak kucuk, bebek odasi kucuk cocuk oynayamaz bile burda falan diye soyleniyorum.
Tasinacaginiz ev nasil? Kucuk evler cok cabuk dagiliyor, insallah gonlune gore bir evdir yenisi.
Benimki de grandma, ama kirli torbasi yok gittigidiyorda, simdi baktim.
Ay yazik ya, bayagi rekabet yasiyor kiz kendi icinde. Simdi herseyi senle kiyaslayacak.
Ona bu yapildi, bana yapilmadi falan. Oglanin beynini yer durur
sonra ikiz gebeliklerde düşük oranı fazla aman canım çok bağlanma falan demeye başladı
ben iki kız geçiyo gönlümden dedikçe evet kesin ikisi de kız bunların dedi durdu
en son da diğerine göre küçük olan bebeğin kesin bi yerinde bi sorun oluyo muhabbetine bağlayınca
salon kadını çizgimden çıktım ve tırnaklarımı gösterdim.. olacak olan sonra da kaza ile olur o yüzden takma böyle şeylere Allah hepimizin evladını korusun dedim
kızlar e-bebekte Lansinoh Lanolin Krem 56 gr 24.90 düşmüş
fiyat nasıl alsam mı?:44:
funnababy indirimde e bebekte...
Eczanemizde diye bir siteden 21 liraya 2 kutu almistim ama epey oluyor.
Bir daha da o fiyata goremedim. Bence alabilirsin, cok uygun yine de.
Evet ama butun modeller yok. Grandma kirli torbasi yok, ben dikitiricem sonunda
evt eczanemizde çok uygun ama stokta yok gelmedi gitti ordan sonra bu fiyat iyi gb geldi alayım en iyisi
canım benim modelde yok ya indirimleri buluyorum ama modelde sıkıntı var
kızlar e-bebekte Lansinoh Lanolin Krem 56 gr 24.90 düşmüş
fiyat nasıl alsam mı?:44:
Cutekitty, akillibidik, az_uz_, karamuk04, aysun5538, almeda1982, minesualp, bnmge, tofita85, olipps günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçsin inşallah dün kilolardan konuşulmuş hep ben 15 kilo aldım toplamda daha alırım bu gidişle sonrasında nasıl verecem çok merak ediyorum..
canım cüzü verdiğiniz kimse yoksa ben okuyabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?