2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi yapmışsın gardroplarda da detox yapmalı bazen
ben de tüm gardrobu elden geçireceğim inşallah izne ayrıldığımda, kalanların hepsi de tekrar yıkanacak
gardrobun yatak yorgan koyma amaçlı bölme ve raf yaptırmadığımız kısmına yeni bölmeler yaptıracağım

şu gardrop işi benimde beynimin içindeeeee
eğer 37. haftaya kadar çalışırsam ne zaman yapacağımı bende bilemiyorum
haftasonlarıda pek yoğun
birde kaynım evlenecek mayıs 12 de
düğün koşturmacası
benim kendi koşturmacam
kayınvalidemin evinin koşturmacası
hufff
deliriceemmm
bu gelin olacak kişiyide sevemedimz aten
hiçbirşeyimi bildirmedi bana
ben nişanlandım 1 ay sonrası nişan istedi
düğün hazırlıklarımı sekteye uğrattı
evlendim bebek haberimi öğrendim düğün gününe karar verdi hanfendi
karnım burnumda düğün yapıcaz

Vakumlu posetler de cok is goruyor. Koskoca yorganlar, yatak ortuleri, yastiklar, sisik montlar, kazaklar falan incecik birsey oluyor.

elti çekişmesi şimdiden başlamış
kaçın kızlaaarrrr

Canim bosver naparsa yapsin yetisemez sana, bak bir ay arayla nisanlanmissiniz o hala evlenecek
Hem seninki ilk torun olacak herhalde, butun hediyeleri siz kapacaksiniz bastan
İkincilere o kadar heyecan yapilmiyor nedense

funnababy çok güzel bende grandma aldım hepsini eğer uydura bilirsen başka markada alabilirsin ama cibinlikte takım o kadar şey almışın takımı bozma bence

hmm..bencede sinir bozucu bir durum..zaten senin koşturacağın bişi olama şuanda koca göbekle biraz zor koşturursun şu halimizle bile bişi yapamıyoruz..
Vakumlu posetler de cok is goruyor. Koskoca yorganlar, yatak ortuleri, yastiklar, sisik montlar, kazaklar falan incecik birsey oluyor.
canm yorgan battaniyeler için iyi hoşta kıyafetler için kötü oluyor kırış kırış oluyorlar sonra hepsini hurra bi daha ütüle (

kızlar nolur hakkınızı helal edin ben 17. Cüzü 2 sayfam kaldı bitmesine bugün inşaALLAH bitircem dağıtan arkadaşa bu msj iletirseniz sevinirim. Nolur bikez daha hakkınızı helal edin ben bısüre daha topiğe yazamam. Bebişleriniz ve sizler Allah'a emanet olun.

Canim bosver naparsa yapsin yetisemez sana, bak bir ay arayla nisanlanmissiniz o hala evlenecek

ah ahhhh bizimkide ilk torun ama gören yokkkkkkk artık üzülmeye başladım, tabi trip yapmayada ne duyarsız insanlar var ya

hehehehehe
ayyyhhh çok yaşa emi sen
bak aklın yolu bir işte
evlenince hemen çocuk isteyen kişilik bizim bebek olacağını öğrenince sizin ki büyüyünce biz düşünürüz dedi
aklınca heyecanı yeniden yaşatıcak
bide öğrendiğinden beri kız bebeğiniz olacak dedi ( ki hani allah sağlıklı bebek verdikten sonra bizim için farkı yok bebeğin cinsiyetinin)
kendisi erkek bebek doğuruyordu rüyalarında ben kız

kesinlikle, şahsen ilk 6 ay 1+1 eve 4 kişi sığacağımız için yünlerin, elyafların arasındaki boşluk bile gözüme batıyor

Su an gozlerimin nasil portledigini yeterince gosterecek bir smiley yok, ama bunun gibi falan
Biz 3+1 eve sigamiyoruz, hergun banyo mutfak kucuk, bebek odasi kucuk cocuk oynayamaz bile burda falan diye soyleniyorum.
Tasinacaginiz ev nasil? Kucuk evler cok cabuk dagiliyor, insallah gonlune gore bir evdir yenisi.

funnababy çok güzel bende grandma aldım hepsini eğer uydura bilirsen başka markada alabilirsin ama cibinlikte takım o kadar şey almışın takımı bozma bence

Benimki de grandma, ama kirli torbasi yok gittigidiyorda, simdi baktim.

Ay yazik ya, bayagi rekabet yasiyor kiz kendi icinde. Simdi herseyi senle kiyaslayacak.
Ona bu yapildi, bana yapilmadi falan. Oglanin beynini yer durur

amaaan boşver canım yaaa
trip mrip de yapma ama şöyle kalabalık bir ortamda yeri geldiğinde de lafı şak diye yapıştır

onu yaptım zaten, hemde kendi babamın yanında maddi manevi hiç bişi yapmadığı gibi bide bana akıl vermez mi diyoki kızım yorma kendini haftaya ayrıl iznine zaten kızmışım nevrim döndü keyiften çalışmıyorum daha bi sürü eksiğimiz var 1 aydırda yerime oturmadım her hafta sonu oda işleriyle ilgileniyoruz dedim. sustu sonunda. bi eksiğimiz kalmadı gerçi Allaha şükür maddi desteğede hiç ihtiyacımız yok ama ilgisiz durmaları insanı çileden çıkartıyor bi ara ne aldınız duvar kağıdı bittimi geçen hafta temizlikçi geldi işler halloldu mu bi sorun ya bak kızdım yine ama çıkarırım ben bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…