- Konu Sahibi TwoPrincess
- #29.401
hadi ya :) tanışıyor olabiliriz dünya küçük :))
Dedim ya biliyorum. Doğru tahmin etmişsem eşini tanıyorum asıl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya :) tanışıyor olabiliriz dünya küçük :))
ben de mutfakta uğraşmayı çok severim yemek yapmayı da ama ne yemek yapacağım die düşünmekten nefret ediyorum!!![]()
ben de mutfakta uğraşmayı çok severim yemek yapmayı da ama ne yemek yapacağım die düşünmekten nefret ediyorum!!![]()
Dedim ya biliyorum. Doğru tahmin etmişsem eşini tanıyorum asıl.
adliyede mi memursunuz öyle ise doğru tahmin![]()
havanın kararmasını sevmiyorum yaa ama nisan mayıs yağmurlarını çok seviyorum gök gürüldemese iyi olur
korkuyorum galibaa![]()
selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım![]()
cerser de bebişine kavuşmuşinşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına
![]()
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim varterliğim tacım oğlumun kremleri
çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz
buarada bakım kremlerini ve şampuanı vs hangi marka aldınız?:44:
ben de her gün birisi elime bugün bunları pişir dese yaparım ay hemde nasıl zevkli olurrZaten insanın içinikurutan o.
Birisi şunu yap dese yapıcam hemen.
Ama düşünmek sinir bozucu
o zaten başlı başına bir kabusmutfakta pek becerikli değilim annemin dediği gibi kime çektim bilmem
![]()
Evet canım. İcradayım. Tanıştır alışveriş yapalım diyordum hep. Kısmet burasıymış.
tamam bana bahsetmişti aynı aylarda doğuracaksınız falan diye gerçekten kısmete bak[/QUOTE
Selam söylersin canım. Tanışdığımıza da sevindim. Görüşürüz umarım.
ay canım ne burcusun bi anda bunu merak ettim
![]()
selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım![]()
cerser de bebişine kavuşmuşinşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına
![]()
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim varterliğim tacım oğlumun kremleri
çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz
buarada bakım kremlerini ve şampuanı vs hangi marka aldınız?:44:
tamam bana bahsetmişti aynı aylarda doğuracaksınız falan diye gerçekten kısmete bak[/QUOTE
Selam söylersin canım. Tanışdığımıza da sevindim. Görüşürüz umarım.
inş. göreşelim bende sevindim kim bilir tanıdık kimler var burda haberimiz yok![]()
evet öyle malesefZaten insanın içinikurutan o.
Birisi şunu yap dese yapıcam hemen.
Ama düşünmek sinir bozucu
olabilir ben de 8 temmuz güneşi böcek kuş sesleri severim cıvıl cıvıl olsun havaSeverim ben kapalı havayı mümkünse hiç güneş açmasın. Depresyona girerim yazın hep. Kasım doğumluyum, herkes doğduğu ayın özelliklerini severmiş.
koç canım bi etkisi varmı ki![]()
Kizlar dun bi arkadasimla karsilastim 6 ay once normal dogum yapti. ama dogumdan once hemoroidi varmis. normal dogum yapinca cok kotu olmus. 2 kez ameliyat olmak zorunda kalmis. oyle bi sorunun varsa sakin normal dogum yapma dedi. boyle bisey yasayan, duyan var mi? bende bazen oluyor ama kalici bisey mi bilmiyorum. yada normal dogumla gercekten daha kotu olur mu acaba???:18:
ya kizlar benim gogsumden sabahtan beri sivi geliyo. emin olamadim simdi baktim renksiz sivi bisey. normal mi bu???:44:
süt olacak onlar ondan bendede geliyor o sıvı :)
ya kizlar benim gogsumden sabahtan beri sivi geliyo. emin olamadim simdi baktim renksiz sivi bisey. normal mi bu???:44: