• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım:27:
cerser de bebişine kavuşmuş :52: inşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına:52:
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim var:43: terliğim tacım oğlumun kremleri:53: çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz:53:
buarada bakım kremlerini ve şampuanı vs hangi marka aldınız?:44:

selam kızlar :) nasılsınız bakalım? ne kadar çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben de atlaya zıplaya okumak zorunda kaldım:27:
cerser de bebişine kavuşmuş :52: inşallah sağlıkla büyütür bebişini.darısı bizlerin başına:52:
doğumlar başladıkça beni de bir heyecan sardı ve fark ettim ki benim hala eksiklerim var:43: terliğim tacım oğlumun kremleri:53: çantamı da bu akşam hazırlayım bari ne olur ne olmaz:53:

ben dalin ve nivea tercih ettim canım

Zaten insanın içinikurutan o.
Birisi şunu yap dese yapıcam hemen.
Ama düşünmek sinir bozucu
ben de her gün birisi elime bugün bunları pişir dese yaparım ay hemde nasıl zevkli olurr:9: ama yokk :37:
o zaten başlı başına bir kabus :37: mutfakta pek becerikli değilim annemin dediği gibi kime çektim bilmem:1:

:9::9: ay canım ne burcusun bi anda bunu merak ettim :23:

ya kizlar benim gogsumden sabahtan beri sivi geliyo. emin olamadim simdi baktim renksiz sivi bisey. normal mi bu???:44:

Ben mustelanın ürünlerini aldım. Şampuan, pişik önleyici , masaj ve vücut yağı. Seba med de güzel diyolar hem daha uygun ama aldın mı iki sene kullanıyorsun diyor bütün arkadaşlarım bende bi sefer alıncaksa alıvereyim dedim ve mustela da karar kıldım.

Zaten insanın içinikurutan o.
Birisi şunu yap dese yapıcam hemen.
Ama düşünmek sinir bozucu
evet öyle malesef:1:
Severim ben kapalı havayı mümkünse hiç güneş açmasın. Depresyona girerim yazın hep. Kasım doğumluyum, herkes doğduğu ayın özelliklerini severmiş.
olabilir ben de 8 temmuz güneşi böcek kuş sesleri severim cıvıl cıvıl olsun hava:16:
koç canım bi etkisi varmı ki :21:

bilemedim kii :37: ben yengeç burcuyum yengeç burcu iyi ahçıdır:51:

Son düzenleme:
Kizlar dun bi arkadasimla karsilastim 6 ay once normal dogum yapti. ama dogumdan once hemoroidi varmis. normal dogum yapinca cok kotu olmus. 2 kez ameliyat olmak zorunda kalmis. oyle bi sorunun varsa sakin normal dogum yapma dedi. boyle bisey yasayan, duyan var mi? bende bazen oluyor ama kalici bisey mi bilmiyorum. yada normal dogumla gercekten daha kotu olur mu acaba???:18:

annem beni doğururken hemoroid olmuş.ondan önce yokmuş doğumda doktor hemoroidi çıktı demiş annem o zaman ben bilmiyodum tabi hemoroidin falan ne olduğunu diyor. şimdi hala ara ara çekiyor bu sorunu fazla ıkınmaktan olmuş:44::44::44:

ya kizlar benim gogsumden sabahtan beri sivi geliyo. emin olamadim simdi baktim renksiz sivi bisey. normal mi bu???:44:

İki hafta önce falandı sanırım. Rüyamda bebeğimi emzirmeye çalışıyordum ama bi türlü beceremiyordum. Sabah kalktığımda geceliğimin göğüs kısmı komple su dökülmüş gibiydi. Rüyama yordum ama eminim ki senin ki de normaldir.

Back
X