- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.521
Kızlar bu moral bozukluğu uykumu getirdi
Gidip bir uyumayı deneyeyim
Hepinize iyi geceler
Gidip bir uyumayı deneyeyim
Hepinize iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada daha önce yazmıştım ama yine yazayım. bir arkadaşımızın albumin riski varmış inşallah bişi çıkmaz. erken doğum sebebi ama 35+4 ve kilosu çok iyi.
Benim yeğenlerim 26 haftalık doğdu. 1 kilodan az, ve maşallah süphanallah diyeyim nazar değmesin :) çok sağlıklılar şimdi. doğalı 6 ay oldu. hiçbir sıkıntıları yok şimdi. tabi ilk dönemleri çok sıkıntılıydı ama çok şükür atlattık.
Bunu tekrar yazmamın sebebi içinizi ferahlatmak, o parmak çocuklar hayata tutunduktan sonra sizin bebiş küveze bile gerek kalmadan kucağınızda olur inşallah. tabi yine de inşalah bir sorun çıkmaz ve zamanında gelir.
hayırlısı olsun canımBebeğin suyundan ziyade
Ödemden dolayı
Çok şişmişim
Bu ödemle seni normal doğurtamam zaten dedi
kızlar opuyorum bu gece dogurmam dılegıyle cıkıyorum ıns
(ama ıcımden bı ses dıyorkı cok beklersın sabah yıne yazarsın kızlar ben daha dogurmadım dıe)
tunambabym
İnşallah güzel sonuçlar alırsın, ama böyle sonrasında herşeyin yolunda gittiği çook örnek var , ben Allahın izniyle herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum, haftan çokda erken değil zaten. sen de strese girip bebeğini strese sokma, bize güzel haberler ver.
Buarada bugün kontrolüm vardı, bebeğim dönmüş, kafa artık aşağıda dedi doktor ben sevindim süper normal doğum yaparım ozaman diye, hayır bu kadar miyomla yapamazsın , bu riski alamam ben dedi, kanaldan çıkmaya çalışırken takılabilir bu miyomlara sıkışıp boğulabilir, sonra benide kendinide suçlarsın dedi, tabikide normal doğum diye tutturmaktan vazgeçtim:26: ve ayın 8 i sabah 08:30 a sezeryan günü belirledik :) İnşallah herşey yolunda gider, heyecanlıyım, son haftam![]()
kızlar son haftalardayız. evde size birileri eşlik ediyormu. gerek varmı acaba :S
canım geçmiş olsun dikkat et kendine..slm kızlar... hastaneden geliyorum kolumda damar yolu açık vaziyette 3 gün yaşayacakmışım yoksa her tarafım delik deşik olurmuşbi de bilekten açtılar damar yolunu, elimi yıkamak bile işkence oldu.. abdest daha da zorluyo.. neyse Allahtan 3 gün...
chanel cim.. seninki beklememş perş yi ama kilosu harikagözün aydın..
doğum yolunda olanlara,bugün-yarın doğuracak olanlara da Rabbim kolaylıklar versin,
yaaa geçenlerde nst de sancımın çıktığı gün anneler günü programına katılmıştım, orada en yakında anne olacak kişi olduğum için anons yapıp ödül vermişlerdi. sunucu nst yi bildiği için anonsta da yer vermişti. şimdi yolda o programa gelen kimi görsem hala tek parça msn sen diyooobi de düşünün program 200 kişilkti ve ben küçük bi şehirdeyim sonuçta.. sabah akşam yürüyüş,gelen tlflar derken sıkıldımmm.. tansell cim seni anlayabiliyorum az buçuk. benim 25 gün kala başladılar üstelik sormaya.. ama ben önce Allaha sonra oğluma güveniyorum. annesine bi cam silecek bi de tam teşekküllü bi temizlik daha yaptıracak vakit bırakacak benim oğlum
çantamızı ve iki valizimizi de hazırladık.. temizliği de yarın yapmayı düşünüyordum ama elimin suya değmemesi gerekiyor bandajdan dolayı.. 3 gün sonraya kısmetse..
bu arada benim kociş bebişi kıskanıyo ondan huysuzluğu bence..bugün yeğeniyle konuştuk kızcağız sınav haftasında bunalmış diyo ki ne msjıma cvp verdi aradım onu da reddetti kaç kere.. ben de küsme olur bu aralar büyük kardeş sendromuna girdi ben sallamamaya çalışıyorum dedim
herkes bi bebek büyütecek ben iki birden.. büyük olanının derdi de büyük hem de
![]()
merhaba kızlar
bir hafta süresince annemdeydim. hiç takip edemedim. ilk ten sonra doğuranlar oldumu?
benim bugün son günüm. allahın izniyle yarın sabah 8.30 da son kontrolümü olucam ve suni sancıyla almaya çalışcaklar bebeğimi. haziranın ilk bebeği oluucak.dua edin benim için.