• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slmm herkeseeeee bacaklarım kaşınıyooo dıe kara ciğer testi yapıldı p.tesi sonucu inş. temz çıkarda rahatlarım inş.
kaşıntım haılelıktn alaerjıktır çok korkuyorum karaciğerle alakalı olmasından allahım sen koru bebeğımıde benıdee:26::26:

geçmiş olsun canım inş temiz çıkar içini ferah tut

slm kızlar.
Serumu taktılar. Sancılarım başladı. Ama gayet güzel yani hafif haflf. Hiç çekilmicek bişey değil şuan içln. Aynu adet başlangıç ağrısı. Alttan açılma içln muayene etmediler. Gayet rahatım tvde müge anlıyı izliyorum. öptm hepinizi. ilk bebeğine maşallah. çok tatlı çokta büyümüş,

yarım saat sonra asıl sancılar başlayacak yanında elini tutup güç alacağın birileri olsun muhakkak.

slmm herkeseeeee bacaklarım kaşınıyooo dıe kara ciğer testi yapıldı p.tesi sonucu inş. temz çıkarda rahatlarım inş.
kaşıntım haılelıktn alaerjıktır çok korkuyorum karaciğerle alakalı olmasından allahım sen koru bebeğımıde benıdee:26::26:

canım geçmiş olsun. umarım sonuçların güzel çıkar, karaciğerle ilgili değildir.

kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?

ben de aldım canım. yapmayı düşünüyorum ama ben kilo hesabı değilde tane olarak söyledim adama. o da tarttıktan sonra kaç gr yazmamış. nasıl yapcaz bilmiyorum. belki bugün annemle bi kalıbını deneyip bakarız. sonuçtan haberdar ederim. bi de ben önceden yapıp dolaba koysak diyorum. bişey olur mu ki ?

tuana biz yaptık şerbeti ama ne kadardan ne kadar çıktı bilmiyorum canım.internette tarifleri var orda gram veriyodur.

yarım saat sonra asıl sancılar başlayacak yanında elini tutup güç alacağın birileri olsun muhakkak.

iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi

iikcim bir saati geçti serum taktıkları. Ben bunun kat kat fazlasını her ay adet ağrımda yaşıodum. Haplarla ayakta kalıodum. Gelsin sancılar sırayla bekliyorum. Korkmuyorum sizden sancılar.. öptm hepinizi

canım dua et başlasın sancı olmadan açılma olmaz çünkü.

ben de 2 tane tarif buldum. birin de şeker de koymuş. yarım kilo kızamık şekerine 20 bardak su diyor. diğerin de şeker yok. 10 bardak suyla yapmış. siz nasıl yapacaksınız tuana.

günaydınnnnnnnnn :3::3:
neden kimse yooook :) ben de bir sürü cevapsız soru var bu gece uyuyamıyorummmm :) çalışan anneler raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz. ben hala kararsızım işe gidip gitmeme konusunda. gidersem bebeği bırakacak bir yer yok. kreşler de zaten almıyor 1 yasından kucuk bebeği. zaten teslım edılrmı annesiz olurmu :( olmaz dıye dsunuyorum. bırakabılecegım musaıt bır yakınım da yak. buyuk bır ıhtımal kendım bakacagım. çalışmayacagım. Sizin fikirleriniz nedir? siz raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
canım ben de aynı dertten muzdariptim. şimdi biraz daha netleşti. annem iki sokak ötemde oturuyo okulum da ondan iki sk ötede.. ona bırakıp okula devam ederim diyordum bi de eşimin il dışı görevi çıkınca kesin annemlerde kalırım diyorduk. şimdi onlar hacca gidiyo. ya evimde bebişimle tek başıma olacağım ya da adamın peşine takılıp gideceğim. öyle olursa şubata ya da eşimin dönüşü olan ocakta işbaşı yaparım. 3 ay bırakmak için çok erken zaten.. :50::50:
kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
hayırlısı olsun canım.. merdiven inip çıkma vermişti bi arkadaşa dr u.. eşi serumu taşımış. 4 kg yu normal doğurdu en sonunda.. inş senin de kolaycacık olur doğumun.. burada cuma salaları verildi. sala ile ezan arası dua kabul olurmuş. inş da olur...

sen öyle dedıgınden berı sureklı yuruyus zıp zıplar hastaneye gıdıorum ama tık yok acılmam sadece 2 cm ama almadılar doguma sanırım gunumu beklıorlar 5 ınde cagırdı bakalım hayırlısı acaba sunı sancıyla baslatırlar mı?
bılemıorum aklım karısık bekletmelerınıde ıstemıorum ama dr sıkıntı olmazsa bı hafta daha bekletıcem dedı hayırlısı...
cocuk kanalda dıolar acılmamda varmıs hala doguma almıolar :(((
kendı sancımın sıklaşmasını beklıolarmıs..
canım ilişki ve hurma tavsiye ediliyor.. emin değilim ama normalde adaçayı rahim kasılması yapıyo diye hamilelere içirmiyorlar. belki bu durumda işe yarar ama yine de bir bilene sormak lazım...

günaydın haziran anneleri. artık hazirana girdik rahat rahat doğurabiliriz. ben de ne ağrı ne sancı hiç bişey yok. nasıl iş anlamadım. 2 gecedir de çok rahat uyuyorum.
bu arada dün annemle akşama kadar uğraşıp bebek kurabiyelerimiz de bunlar:

Eki Görüntüle 434221 Eki Görüntüle 434222 Eki Görüntüle 434223 Eki Görüntüle 434224 Eki Görüntüle 434225 Eki Görüntüle 434226 Eki Görüntüle 434227 Eki Görüntüle 434228
harika olmuş canım bunlar... bayıldım ben yaaa... o minik minik çiçekleri nasıl yapıyosunuz???

gunaydıınnn :3:

ben gene dogurmadım yahu :9::9: bugun dr var 3te bakalım ne dıceekk :31:

hemen gecmıse bakıp gelıyoruuumm

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn :3::3:

canım ben de aynı dertten muzdariptim. şimdi biraz daha netleşti. annem iki sokak ötemde oturuyo okulum da ondan iki sk ötede.. ona bırakıp okula devam ederim diyordum bi de eşimin il dışı görevi çıkınca kesin annemlerde kalırım diyorduk. şimdi onlar hacca gidiyo. ya evimde bebişimle tek başıma olacağım ya da adamın peşine takılıp gideceğim. öyle olursa şubata ya da eşimin dönüşü olan ocakta işbaşı yaparım. 3 ay bırakmak için çok erken zaten.. :50::50:

hayırlısı olsun canım.. merdiven inip çıkma vermişti bi arkadaşa dr u.. eşi serumu taşımış. 4 kg yu normal doğurdu en sonunda.. inş senin de kolaycacık olur doğumun.. burada cuma salaları verildi. sala ile ezan arası dua kabul olurmuş. inş da olur...

canım ilişki ve hurma tavsiye ediliyor.. emin değilim ama normalde adaçayı rahim kasılması yapıyo diye hamilelere içirmiyorlar. belki bu durumda işe yarar ama yine de bir bilene sormak lazım...

harika olmuş canım bunlar... bayıldım ben yaaa... o minik minik çiçekleri nasıl yapıyosunuz???

canım pastdizayn diye bi site var. orda kurabiye seti var. ondan aldım. içinden çıktı. hamurun üzerine bastırıp çiçekler yapıp kurabiyeye ayrı ayrı yapıştırdık. ama çok uğraştırdı. akşama kadar 80 tane yaptık.

selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde :(((((((

hoşgeldin canım. gözden kaçmıştır. bi de bu aralar topikte bir rehavet var.

günaydın hanımlar:3:bugün son iş günümüz:16:bakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım:27:
canım bu benim 2. haftam evdeyim daha hiç sıkılacak vakit bulamadım bende diyodum sıkılırım diye ama arkadaşım var o benden önce doğum yaptı oda izinde beraber takılıyoruz sende kendine hemen bi arkadaş buldunmu sıkılmıycaksın emin ol ;)
günaydın güzel anneler,
Ben haziran ayının ilk annesi olmak üzere hazırlıklardayım. gece uyudummu uyumadımmı hiçbir fikrim yok. heycan denen bişeyde yok. sadece neyle karşılaşıcağımı mmerak ediyorum. herşeyim hazır bende hazırım. şuan çıkmak üzere beklemedeyim. 8:30 da kontrolüm var. dualarınızı eksik etmeyin. suni sancıya umarım vücudum hemen cevap verir ve ilk arkadaşım gibi bende bebeğimi hemen kucağıma alırım. allah yardımcımız olsun hepimizin. lütfen dualarınızı eksik etmeyiin.
canım Allah bi nefeste kurtarsın inş. müjdeli haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle..
hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar güzel anneler
bu sabah kendinizi nasıl hissediyorsunuz? :emir_bebek:
hayırlı cumalar canım valla hiç doğurmuycakmış gibi hissediyorum nedense :1::1: benim kızın gelmeye niyeti yok..
kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.
ayy doğumhaneden canlı yayın gibi maşallah canım sana:)
herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.

bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.

dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.

buda kızımın dünkü fotosu teyzeleri gün geçtikçe değişiyor sıpa:1::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 434161
canım maşallah kızına allahım nazarlardan koruusun..
selam kızlar yeni gelenlere cvp yazmıyorsunuz herhalde :(((((((
hoşgeldin gözden kaçmıştır bu aralar doğuranlar doğum izninde olanlar girip sayfalara göz atıp çıkıyolardır :) ben ancak öyle yetişebiliyorum onun için mesajın görülmemiştir.

tanseeeeeelllll nerdesin doğurdun mu yoksa????????????[/QUOTE]

tuanaya yok kız ne dogurmasın senle bız sanırım kazık cakcaz topıge :9:

günaydın canım inşallah kontrolun ii geçer bizde seni merak ediyoduk doğurdun mu diye:52:

ahh ahhhh sanırım ben becerıksızım yahuu bortu bocek bıle dogurdu yanıı:31:

offf ara verdim ütüye, ter akıyo her yanımdan:32::32::32::32::32:
nefret ediyorum ütü yapmaktan...:47::47::47:

günler ne çabuk geçiyo yaaa, saatler dakikalarr... yetişemiyorum sanki hiç bişeye...
öğlen oldu bile, sözde öğlene kadar ütü biter diyordum...
sanki hiç bişey yetiştiremeden zamna geçicek, günler biticek gibi geliyor.. offfffffffffffffffff:50::50::50::50::50:

offf ara verdim ütüye, ter akıyo her yanımdan:32::32::32::32::32:
nefret ediyorum ütü yapmaktan...:47::47::47:

günler ne çabuk geçiyo yaaa, saatler dakikalarr... yetişemiyorum sanki hiç bişeye...
öğlen oldu bile, sözde öğlene kadar ütü biter diyordum...
sanki hiç bişey yetiştiremeden zamna geçicek, günler biticek gibi geliyor.. offfffffffffffffffff:50::50::50::50::50:

utumuuu ıyyy yemın ederım 1 haftadır utu selem dolu hergun ortaya cıkarıyorum ıhmal etmeyeyım dıe aksam oluyor gene kuytu koseye atıyorum sonrada kendı kendıme dıyorum ammannn selma bıraz daha oyalanan dogurunca bırı gorur bı el atar dıe :52::9:

Back
X