• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın herkese

günaydıııınnn
bizde erkenden kalkanlardanız
hatta bir süredir zatenn uyumayan da diyebiliriz
öylee zombi gibi :27:
neyse teyzoşlar biz akşam doktorumuza gittik
bebişto 3900 olmuş
hala sancı yada açılma falan da yok
kıpır kıpır paşacık : )))
ama gelesi yok
doktor irilik nedeni ile ctesi sezeryan ile almanın özellikle bebek için iyi olacağını söyledi
hatta dediki eğer sadece sen zorlanacak olsan hiiiiç düşünmeden normali bekleticem ama
bebek çok zorlanır dedi bu nedenlede sezeryankararı alındı
hakkımızda hayırlısı ne diyelim
evde olmıycaz yine artık doğumdan sonra yazarım ama
haberiniz olsun istedim
öpüyoruzzz sizlerii görüşüürrrzzz annişlerrr:emir_bebek::emir_bebek:

canım hayırlısı olsun. inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebeişini kucağına. Allah yardımcın olsun şimdide.
doktor bize de iri biraz dedi. perşembe gittiğimde aynı şeyi ben de yaşıycam sanırım. sezeryana alalım diycek gibime geliyor. hepimizi için hayırlısı olsun.

Günaydın kızlar bizimde bugün kontrolümüz var geçen hafta dr.um olmadığından başka dr.a gitmiştim bakalım kendi dr.umda ölçüler falan nasıl çıkcak?
2 gündür bebişin aşırı tepinmeleri azaldı hafifledi ne durumda merak ediyorum.
Bugün bi kez daha sezeryan tarihini konuşuruz epidural istiyorum ama yapılmıyomuş diye duydum ne hikmetse ısrar edicem bakalım.
Nstye sokuyolarmı bilmiyorum cinsiyetide tekrar sorcam herkes erkekmi diyo kafayı yicem bu saatten sonra çok üzülürüm:(

günaydınlar hanımlar:3:bu gece rüya mıydı neydi bilmiyorum ama 2 kez sancı hissettim aahh dediğimi hatırlıyorum,sonra bu ne şimdi dedim kendi kendime doğum sancısı böyleyse fenaa:18:dedim..ondan mıdır bilmem bu sabah içimde bir korku var doğumun d si bile beni titretiyor,korkmuyorum derken:18:ne oldu böyle:18:
çatı meselesinde de uzun boylu minyon falan değişmiyo demişlerdi,geniş kalçalıların çatısı genişmiş diye duymuştum,benim ki genişte :27:herkes kolay doğurursun sen diodu bu arada minyon tipliyimm

günaydın canım. doktor benim çatı kontrolünde çok rahat normal doğurursun demişti. minyon tipliyım.boyum da kısa. ama son kontrelde bebek iri olabilir demeye başladı. çatının uygun olması da yeterli değil normal için. tüm şartlar aynı anda olmalı. ne zormuş normal doğurmak. eskiden herkes nasıl normal doğuruyomuş anlamadım.:50:

Günaydın kızlar bizimde bugün kontrolümüz var geçen hafta dr.um olmadığından başka dr.a gitmiştim bakalım kendi dr.umda ölçüler falan nasıl çıkcak?
2 gündür bebişin aşırı tepinmeleri azaldı hafifledi ne durumda merak ediyorum.
Bugün bi kez daha sezeryan tarihini konuşuruz epidural istiyorum ama yapılmıyomuş diye duydum ne hikmetse ısrar edicem bakalım.
Nstye sokuyolarmı bilmiyorum cinsiyetide tekrar sorcam herkes erkekmi diyo kafayı yicem bu saatten sonra çok üzülürüm:(

günaydın canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

b iz gidip kahvaltımızı yapalım. görüşürüz .

Sezeryan normal farketmez yeterki hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza.
Ben önceden myom ameliyatı oldum sezeryandan biraz hafif bi ameliyattı ayılana kadar yanma sızlama oluyo sonra geçiyo bi ayağa kalkarken acıyo ertesi gün kendim kalkıp yürüyodum çokta korkunç değil yani o yüzden başıma gelcekleri az çok biliyorum. Bi sıkıntı yüzünden o psikolojiyle katlanabildiysem bebeğim için hayli hayli katlanırım Allahın izniyle.
Bide ilk kez olunca dikişler gerildikçe açılcak sanıyosunuz hiçte öyle bişe yok oturup kalkmaktan açılmaz bunu bilin rahat olun açıkçası sonda takılırken benim canım ameliyattan daha çok yanmıştı bende sondadan daha çok korkuyorum o da emin ellerde oldumu sorun olmaz diye düşünüyorum yada bayılınca taksınlar en azından diye rica edicem lavman yapılıyomuş benim hastanede ondan hele hiç korkmayın afedersiniz popodan bi ilaç veriyolar bildiğiniz ishal yapıyosunuz ama resmen barsaklarınız rahatlıyo ve bikaç gün büyük tuvaletiniz gelmiyo buda çok iyi oluyo.
Normal doğumu bilmiyorum ikisininde artıları eksileri vardır ama olmuyosada zorlamanın anlamı yok Allah bizleride bebekleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

günaydın canım. doktor benim çatı kontrolünde çok rahat normal doğurursun demişti. minyon tipliyım.boyum da kısa. ama son kontrelde bebek iri olabilir demeye başladı. çatının uygun olması da yeterli değil normal için. tüm şartlar aynı anda olmalı. ne zormuş normal doğurmak. eskiden herkes nasıl normal doğuruyomuş anlamadım.:50:

ben de hem kısa,hem minyon,hem de kalçalıyım:1:bakalım çatı kontrolümüz yarın,oğlum çok iri değil geçen hafta2900 idi,bu hafta3100 falan olmuştur,kilosu ii ise bir an önce gelsin normal doğurmak istiyorumm..evet eskiler nasıl doğuruyormuş,ne demir hapı ne kontrol evde doğum,helal olsun vallahi..allah hakkımızsa hayırlısını nasip etsin.

benım ılk doğumda sezeryandı lavman yapılmadı.zaten aç gıdıyosun ya,bı de sondayı epiduarlden sonra takıp çıkarmışlardı.hiç anlamamıştım.

Günaydın kızlar..
zor we sewimiz bi gece gecirdik biz..
cok sancım oldu yine Allahım noluyo erken mi gelicek bu oğlan anlamadım :50:
bide dün gece bizim burdaki yürüyüş parkurunda hafif yürümüştük 1 saat eşimle.
o ara sol bacagıma we kalcama sancı girmişti, dinlenince gecmişti..
dün gece wc ye kalkarken az kalsın düşüyodum, ayağa kalkar kalkmaz resmen delindi bacagım..
böyle olan warmı kızlar aranızda, sebebi nedir ?
yürüyüşten desem hep yürüyodum sonucta niye ilk defa dün gece oldu :44:

günaydınlar hanımlar:3:bu gece rüya mıydı neydi bilmiyorum ama 2 kez sancı hissettim aahh dediğimi hatırlıyorum,sonra bu ne şimdi dedim kendi kendime doğum sancısı böyleyse fenaa:18:dedim..ondan mıdır bilmem bu sabah içimde bir korku var doğumun d si bile beni titretiyor,korkmuyorum derken:18:ne oldu böyle:18:
çatı meselesinde de uzun boylu minyon falan değişmiyo demişlerdi,geniş kalçalıların çatısı genişmiş diye duymuştum,benim ki genişte :27:herkes kolay doğurursun sen diodu bu arada minyon tipliyimm

canımcım ben son 1 haftadır hergece bağırıyorum öyle uuykumda sancılanıp, eşim uyandırıyo resmen iyimisin diye..
rüya değil yani :) korkma bence, ne güzel wücudumuz doğuma hazırlanıyo..
hiç sancımız olmamasından iyidir bence..
bende bu catı meselesinin bünyeyle alakalı olmadıgını düşünüyorum.
benim 2 tane minyon, küççücük arkadasım catır catır normal doğurdu...

kızlar miğdemi üşüttüm herhalde
akşamdan beri ishal kusma mafoldum
hamileyken ne kadar zor herşey

geçmiş olsun canm. hamileyken daha çok etkileniyoruz sanırım. nane ıhlamur iyi gelir derler. bi dene istersen.

Günaydın kızlar..
dün gece wc ye kalkarken az kalsın düşüyodum, ayağa kalkar kalkmaz resmen delindi bacagım..

canımcım ben son 1 haftadır hergece bağırıyorum öyle uuykumda sancılanıp, eşim uyandırıyo resmen iyimisin diye..

sana da geçmiş olsun canım. artık bu sancılanmalar normal sanırım. gerçi ben hiç yaşamıyorum. 5 günüm kaldı hiçbelirtim yok kasık ağrım dışında.

yarın bu saatlerde kısmetse 2.kızım selın dunyaya gelmiş olacak.ben de 2.çocuk annesı olucam.düşününce çok duygulanıyorum hislerim çok garıp.gözlerım doluyo falan.bu gece çok zor geçecek:5:

yarın bu saatlerde kısmetse 2.kızım selın dunyaya gelmiş olacak.ben de 2.çocuk annesı olucam.düşününce çok duygulanıyorum hislerim çok garıp.gözlerım doluyo falan.bu gece çok zor geçecek:5:

Allah yardımcın olsun canım. umarım sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına. haberlerini bekliyoruz.

kızlar artık zaman geçmek bilmiyor. çok sıkıldım. halim de yok dışarı çıkacak. tv de bişey yok. offfff hareket edememek ne kadar kötü.

Günaydın kızlar..

geçmiş olsun canım,benim de yürürken sağ tarafım ara ara kastırıyor,belime vuruyor ağrı sanki..rüya değil miydi,aslında seviniyorum da erken gelsin istiyorum tabi sağlıklı olsunda:)işe başladığımda ne kadar büyümüş olursa o kadar ii:)dr da sürekli çatır çatır doğurursun diyo ama hakkımızda hayırlısı.

mrb sevgili ve çok değerli,sabırsız hamiş bayanlar:3::3::3:
şimdi gelelim geçmişten okuduklarımıza
d-gabbana geçmiş olsun kaybolma olayı için... Allah yaşatmasın bi daha..
nilobella o kitabı iki gün önce edindim canım, harvey karp bitsin ona başlıcam..drdan da güzel haberlerle gelmişsin canım. kanala da girer inş..
hmonoğlu enerjine hayranım canım. bugün sana özendim yapılacaklar listesini birazdan paylaşacağım.akşama da rapor vericem size..
oznur_u hg canım.. kontrolün de ii geçer inş..
88prenses22 canım sen de hayırlı hbrlerle gel..
coznur Allah sağlıkla kavuştursun sizi.. tarihiniz belli en ezından..
tunambabym geçmiş olsun canım, ama ihmal etme hem ishal hem de hormon yüzünden midenin bozulması doğum belirtisi de olabiliyormuş bazılarında.. nane limon işe yaramazsa dr a git canım. bana iki kere bu yüzden serum verdiler..

Back
X