- Konu Sahibi TwoPrincess
- #34.461
Sezeryan normal farketmez yeterki hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza.
Ben önceden myom ameliyatı oldum sezeryandan biraz hafif bi ameliyattı ayılana kadar yanma sızlama oluyo sonra geçiyo bi ayağa kalkarken acıyo ertesi gün kendim kalkıp yürüyodum çokta korkunç değil yani o yüzden başıma gelcekleri az çok biliyorum. Bi sıkıntı yüzünden o psikolojiyle katlanabildiysem bebeğim için hayli hayli katlanırım Allahın izniyle.
Bide ilk kez olunca dikişler gerildikçe açılcak sanıyosunuz hiçte öyle bişe yok oturup kalkmaktan açılmaz bunu bilin rahat olun açıkçası sonda takılırken benim canım ameliyattan daha çok yanmıştı bende sondadan daha çok korkuyorum o da emin ellerde oldumu sorun olmaz diye düşünüyorum yada bayılınca taksınlar en azından diye rica edicem lavman yapılıyomuş benim hastanede ondan hele hiç korkmayın afedersiniz popodan bi ilaç veriyolar bildiğiniz ishal yapıyosunuz ama resmen barsaklarınız rahatlıyo ve bikaç gün büyük tuvaletiniz gelmiyo buda çok iyi oluyo.
Normal doğumu bilmiyorum ikisininde artıları eksileri vardır ama olmuyosada zorlamanın anlamı yok Allah bizleride bebekleride hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
ben sipinal sezeryan oldum ne lavman ne de sonda yapılmadı