• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar bugün doktora kontrole gittim. doktor günümün geldiğini ve suyumun azaldığını söyledi. alttanda muayne etti. resmen kızıma dokundu diyebilirim hissettim yani :53: bugün ve yarın sancım olmazsa perşembeye hazırlıklı gel belki yatış veririm. suni sancı veririz o da olmazsa artık sezaryen olur dedi. bende çıktıktan sonra soluğu kuaförde aldım çok şükür bunun stresinden de kurtuldum. bakalım kesin perşembe yatış yapacakmı :31: inanın artık sıkıldım şu doğum stresinden bir an önce gelsede kızım kurtulsam. onda da tık yok resmen:37:

çatı kontrolü yaptı zaten
uygun değilmiş
uzun boyluyum iri kemikliyim
minyon da değilim
ancak bu durum çatı olayını etkilemezmiş
yazni dışarıdan minyon olan birinin çatı genişliği benden büyük olabilirmiş
:27::27:
ne diyim hayırlısı
hayırlısı olsun canım ya inşallah...

gunaydınnn :3: safak olmus 2 bende hala tık yok kızlar :31:
nasılsınız bakalım hemencık gecmıse dalıp cıkıyorum :52:
belkide ansızın gelecektir bellimi olur :)

selam kızlar bugün doktora kontrole gittim. doktor günümün geldiğini ve suyumun azaldığını söyledi. alttanda muayne etti. resmen kızıma dokundu diyebilirim hissettim yani :53: bugün ve yarın sancım olmazsa perşembeye hazırlıklı gel belki yatış veririm. suni sancı veririz o da olmazsa artık sezaryen olur dedi. bende çıktıktan sonra soluğu kuaförde aldım çok şükür bunun stresinden de kurtuldum. bakalım kesin perşembe yatış yapacakmı :31: inanın artık sıkıldım şu doğum stresinden bir an önce gelsede kızım kurtulsam. onda da tık yok resmen:37:
ay bu bence çok güzel bir haber bence hadi hayırlısıııııı...

kızlar bugün gece ara ara çok sancım oldu sabahda kuyruk sokumum çok acıdı ve sonrasında sarımsı bir akıntı geldi ama gerisi gelmedi şimdide ara ara kasılma oluyor ama hiç gerçek sancılara geçiş yapamıyoruz sizce doğum yaklaşıyor olabilirmi yoksa daha bu böyle bir süre dewam edecekmi yaaaaaaaa ahhhhhhhhhhhhh puufffff tıssssss

hayırlısı olsun canım ya inşallah...

belkide ansızın gelecektir bellimi olur :)

ay bu bence çok güzel bir haber bence hadi hayırlısıııııı...

kızlar bugün gece ara ara çok sancım oldu sabahda kuyruk sokumum çok acıdı ve sonrasında sarımsı bir akıntı geldi ama gerisi gelmedi şimdide ara ara kasılma oluyor ama hiç gerçek sancılara geçiş yapamıyoruz sizce doğum yaklaşıyor olabilirmi yoksa daha bu böyle bir süre dewam edecekmi yaaaaaaaa ahhhhhhhhhhhhh puufffff tıssssss

heralde doğuma hazırlanıyor artık senin minik hayırlısı olsun canım :52::52:

Selam hanimlar
Kendine geldimi kk :))
Okumam gereken bi 20 sayfa var.Üseniyorum valla

Cok halsizim ve yorgun
Hep uyusam ya baska birsey istemiyorum
Evdede bir yigin is var(benim gozumde oyle :) )
Uykum bolundu diye basimda catliyor

Varmi dogumlar:1:

S.a annişler nasılsınız?.3-4 gündür takip edemiyorum doğuran var mı?. Biz bugün 37+0 olduk...Ben de bugün devlet hastanesine gittim tahlil için,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı yine.2 gündür akıntım çok sulu geliyordu,doktor doğumhaneye yolladı ebe bi turnusol kağıdıyla baksın dedi suyun mu geliyor diye.İndim doğumhaneye turnusol kağıdı yok bizde dedi,çatala yatırdı,maşa(adı spekulummuş resmini de ekledim) gibi metal bi aleti soktu içeri çok canımm yandı ağladım,tansiyonum düştü.Suratsız bi ebeydi.Ooo sen böyle doğum yapamazsın git ameliyat ol dedi,daha da çok korktumm:47: Çok iltihap var oyüzden akıntın var dedi.Sulu akıntın artarsa büyük devlet hastanesine git dedi.

$spekulum1.webp

Son düzenleme:
dün belim ağrıyor diye doktora gittim eliyle alttan baktı açıklık yok henüz dedi.
ayaklarım çok şişti tansiyonum tam sınırda dedi 13 8 yat bugece hastanede dedi:53::53:
yatmadım evde sürekli kontrol ediyorum tansiyonumu yükselirse hastaneye gidecem:37::37:
havalarda iyice ısındı tuzu tamamen kestim.başka ne yapsam tansiyonumu aşağıya çekmek için

slm kızlar. dışarı çıkıp geldim. kaç saattir çok yoruldum. dolmuşa binmek işkence gibi.

bu arada tuana ve aselsi ben de merak ettim. listeye baktım sadece tuananın numarası var mesaj attım. cevap gelince yazarım hemen. aselsin numarası yok listede.

ayyy inşallah hayırlısıyla geliverse pırtlatıversek onlarııı canım kızım hadi çabuk ooooooooool

hepimiz bir an önce koklasak miniklerimiziii

birde kızlar erken gelir derler ama tüm söylenenler yalan oldu :1:

S.a annişler nasılsınız?.3-4 gündür takip edemiyorum doğuran var mı?. Biz bugün 37+0 olduk...Ben de bugün devlet hastanesine gittim tahlil için,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı yine.2 gündür akıntım çok sulu geliyordu,doktor doğumhaneye yolladı ebe bi turnusol kağıdıyla baksın dedi suyun mu geliyor diye.İndim doğumhaneye turnusol kağıdı yok bizde dedi,çatala yatırdı,maşa(makas şeklinde) gibi metal bi aleti soktu içeri çok canımm yandı ağladım,tansiyonum düştü.Suratsız bi ebeydi.Ooo sen böyle doğum yapamazsın git ameliyat ol dedi,daha da çok korktumm:47: Çok iltihap var oyüzden akıntın var dedi.Sulu akıntın artarsa büyük devlet hastanesine git dedi.

geçmiş olsun canım bende sağlıktayım inan şu suratsız sağlıkçılar yüzünden ben bile gıcık oluyorum işime orda seni rahatlatması gerekirken yaptığına bak sinir oldum :47:

dün belim ağrıyor diye doktora gittim eliyle alttan baktı açıklık yok henüz dedi.
ayaklarım çok şişti tansiyonum tam sınırda dedi 13 8 yat bugece hastanede dedi:53::53:
yatmadım evde sürekli kontrol ediyorum tansiyonumu yükselirse hastaneye gidecem:37::37:
havalarda iyice ısındı tuzu tamamen kestim.başka ne yapsam tansiyonumu aşağıya çekmek için

geçmiş olsun canım...

selammmm yarın benimle beraber 2 arkadaş daha var sanırım doğumu olan. bende saat 11'de kısmetse sezeryan olucam 2. bebeğime kavuşucam Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz heyecan biraz korku herşey karmakarışık.

mrhb kızlar... 37 artı 6.dayım son bi kaç gündür ayaklarım felaket şiş... yani anlatamam size... özellikle sol ayağım... bun tüm evi temizledim akşam da yarım saat yürüyüş yaptım ondan sonra olan oldu... ayaklarım ellerim yüzüm her tarafım şişti geceyi çok kötü geçirdim bi kaç kez wc.ye kalktım ama baş dönmem var duvarlara tutuna tutuna gittim sabah kalktığımda aynı şikayetler her tarafım şişmiş ve baş dönmem var... doktora da cuma gitmiştim herşey normal demişti... fazla demiyorum hiç tuz tüketmiyorum tansiyonum normal genellikle 10-5... bi de sürekli kasıklarım ağrıyor... sancı değil diye düşünüyorum çünkü ağrıalr gelip gitmiyor kasıklarım bi ağrıyor 10-15 dk .da ancak geciyor... yatakta bile sağa sola dönerken kasık ağrılarından zor dönüyorum... ayrıca 10-11 arası kilo almıştım ama şu 2-3 günde 3 kilo fazla çıkıyorum...bu durumları yaşayan var mı...

canım tansiyonunda çıkıyo mu ki acaba?öyleyse gebelik zehirlenmesi olabilir belki dikkat et.çünkü gebeliğin son haftalarında oluyormuş özellikle.bence doktora git sen için de rahat eder hem:34::34:

S.a annişler nasılsınız?.3-4 gündür takip edemiyorum doğuran var mı?. Biz bugün 37+0 olduk...Ben de bugün devlet hastanesine gittim tahlil için,idrar yollarımda enfeksiyon çıktı yine.2 gündür akıntım çok sulu geliyordu,doktor doğumhaneye yolladı ebe bi turnusol kağıdıyla baksın dedi suyun mu geliyor diye.İndim doğumhaneye turnusol kağıdı yok bizde dedi,çatala yatırdı,maşa(adı spekulummuş resmini de ekledim) gibi metal bi aleti soktu içeri çok canımm yandı ağladım,tansiyonum düştü.Suratsız bi ebeydi.Ooo sen böyle doğum yapamazsın git ameliyat ol dedi,daha da çok korktumm:47: Çok iltihap var oyüzden akıntın var dedi.Sulu akıntın artarsa büyük devlet hastanesine git dedi.

Eki Görüntüle 437409

o aleti hamileliğin başında kanamam olmuştu bana da sokmuşlardı hayatımın acısı ve psikolojik travmasıydı.kimse kusura bakmasında acıtıyor yani o alet.o ebeye kaç defa sokmuşlar acaba o aleti.salak sinir oldum valla:47::47::47:

o aleti hamileliğin başında kanamam olmuştu bana da sokmuşlardı hayatımın acısı ve psikolojik travmasıydı.kimse kusura bakmasında acıtıyor yani o alet.o ebeye kaç defa sokmuşlar acaba o aleti.salak sinir oldum valla:47::47::47:

Bikere taktı düştü,sonra sinirli sinirli bana gösterdi,bak bu yahu hiç acıtır mı dedi,ellerim titreyip tansiyonum düşünce hoppalaaa diyip sinirlendi bide:47: Acıtıyor evet ama yanma hissi daha bi ağır bastı bende,cayır cayır yandı resmen orası.Normal doğumdan hiç korkmuyordum,sağolsun artık çok korkuyorum!.. Yapamayacağım beceremeyeceğim korkusu oluştu artık bende!.

merhaba hanımlar naslsınız?
biz kızımla abimlerdeyiz bugün ordan yazıyorum size.
daha evimize geçmedik..
son durumlar ne kimler doğum yaptı diye çok merak ediyorum..
gerçi ütopyaya soruyorum sizi ama olsun
aramıza yeni arkadaşlar katılmış sanırım onlarda hoşgelmişler...
son durumu bana yazın anacım öptüm sizleri.

Back
X