• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin kizlar. Dogum yapanlarin gozu aydin. Sira bize de gelecek insallah:-)
Bugun temizlikcimiz gelcek, yemek yapicam onumuzdeki 3 gun icin. Topige giremeyebilirim.
Herkes icin harika birgun olsun, bebisler daha fazla bekletmesin!

Günaydin herkese
Simdi bu sayfadan gordum dogum yapacak 1den fazla kisi varmis bugun
Masallah
Allah hepsine kolay dogumlar versin

Okuumam gereken resmen 40 sayfa var:53:

Dün cok halsizdim. Esimide kandirdim 21 de uyumaya gittik:14:
30dk önce kalktik :14:
Gerci ben pek uyuyamadim agrilardan dolayi. Kalcalarim cok agriyor.Ne saga yatabiliyorum ne sola.
Döne döne bir hal oldum.Sabahi dönerek gecirdim resmen.Ay ne yapcam ben.Bir careside yok herhal?Dogurana kadar cekecegim herhal

günaydın kızlar
bugun doğum yapıcak güzel anneler sizin heyecanınızdan çok duygulandım okudukca allah sag saglım kucagınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla kurtarsın inşallahh
darısı başımıza

Günaydin herkese
Simdi bu sayfadan gordum dogum yapacak 1den fazla kisi varmis bugun
Masallah
Allah hepsine kolay dogumlar versin

Okuumam gereken resmen 40 sayfa var:53:

Dün cok halsizdim. Esimide kandirdim 21 de uyumaya gittik:14:
30dk önce kalktik :14:
Gerci ben pek uyuyamadim agrilardan dolayi. Kalcalarim cok agriyor.Ne saga yatabiliyorum ne sola.
Döne döne bir hal oldum.Sabahi dönerek gecirdim resmen.Ay ne yapcam ben.Bir careside yok herhal?Dogurana kadar cekecegim herhal

aynen benimde kalçalar çok ağrıyor. bence bu ağrılar bizi anneliğe hazırlıyr :emir_bebek:

Bugün doğum yapacak 4 arkadaş vardı sanırım.İnşallah en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucaklarına aldıkları haberlerini alırız..

merhaba güzel anneler,benim için yarın bu saatlerde rabbm nasip ederse 9 aylık yolculuğum bitecek ve kızım gelecek dünyama bir tane dünya tatlısı oğlum var 3 yaşında,o kadar değişik duygular içindeyim ki sürekli ağlıyorum eşimle konuştum şimdi sevgi paylaştıkça artan birşeydir ağlama dedi oğluma duyduğum sevgiyi kızıma henüz hissetmiyorum ama yarın kollarımdayken durum ne olacak bilmiyorum inşallah şu ilk günleri sorunsuz oğlum etkilenmeden geçiririz.....

Canim Allah kolay dogum nasip etsin
Gözün aydin simdiden
Cok heycanli ya :)

kızlar gecmıse bakmadan hemen yazıyım dedım ayyyyyyyy dr um yarın saat 7 de yatıs verdı bugun sancılarım cıktı nıtekım kı bel agrısından zor duruyorum anneme gıtmıstım eve zor attım kendımı belım kopuyor belıme sancı vuruyor sankı ama duzenlı degıl neyse dr alttan muayene ettı cocuk geldı gelecek dedı hemen nst ye bı gır dedı zaten 1 parmak ta acıklık var cok guzel demıstı nst den sonra hemen yatış verdı 06/06/2012 dıye yazdı ayyyyyyy kızlar hepınızden dua beklıorum normal dogum a alıcak buyuk ıhtımalde normal dogurcam epıdural ıstedıgımı söledım ama epıdural yapmayalım ıkınamazsın dedı...

ayyy dr cıktım ya bı aglıorum kı sormayın hem korkuyorum:18:
hemde sevınıorum duygular karıstı ya ben yarın napıcammmmmmmm
ayyy ben anne mı olucam????oğluşumu görunce napıcammmmmm ????????
ben sımdıden böleyım kızlarrrr yarın eteklerım tutusucakkkk

:52:
Hadi bakalim
Suan belki sanci cekiyorsun :1: Ne heycanli ya.Allahim sana kolay dogumlar nasip etsin
Gerci sabaha dogru sancilanmis gibiymissin?
Heycandan da uyumamissin sende:38:
Rabbim sag saglim kavustursun seni

selam kızlar bugün doktora kontrole gittim. doktor günümün geldiğini ve suyumun azaldığını söyledi. alttanda muayne etti. resmen kızıma dokundu diyebilirim hissettim yani :53: bugün ve yarın sancım olmazsa perşembeye hazırlıklı gel belki yatış veririm. suni sancı veririz o da olmazsa artık sezaryen olur dedi. bende çıktıktan sonra soluğu kuaförde aldım çok şükür bunun stresinden de kurtuldum. bakalım kesin perşembe yatış yapacakmı :31: inanın artık sıkıldım şu doğum stresinden bir an önce gelsede kızım kurtulsam. onda da tık yok resmen:37:

Canim yarin de senin dogumun var hii.. Rabbim kolaylik versin:52:

selammmm yarın benimle beraber 2 arkadaş daha var sanırım doğumu olan. bende saat 11'de kısmetse sezeryan olucam 2. bebeğime kavuşucam Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz heyecan biraz korku herşey karmakarışık.

Canim Allah kolaylik versin
Insallah kolay agrisiz bir dogum olur
Simdiden gozun aydin canim

:52::52::52::52:kızlar şimdi doktorumuzdan geldik nst de hafif sancımız çıktı alttan muayenemizi olduk doktor teyzemiz ohoooo doğum başlamış bu kız geliyoo dedi 4 cm açıklığım varmış hemen yatırayım akşam 9 gibi doğurturum normal dedi ben yarın geleyim olmaz mı dedim akşam doğurmazsan o zaman yarın sabah 8 de gel dedi yani yarın Allah nasip ederse öğlene normal yollarla doğurmuş olucam hepinizin dualarını bekliyorum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Nalancim gozun aydiiin:emir_bebek: Bebisin yolda,belkide dogurdun hiii?
Insallah kolay gecer dogumun
Dualarimiz sizinle guzelim

doktor açılman var demedi. ben de ondan merak ettim. bugün b de fazla yürüdüm. faydası olmuş mudur diye. perşembe belli olavcak artı hayırlısıyla.

tuana dan mesaj geldi şimdi. aynen yazıyorum. ''slm canım pazar akşam sezeryanla doğum yaptım. sıkıntılı bir doğum oldu. cok sükür oğlum ve ben sağlıklıyız. herkese bizden slm.''

Iyi olmalarina sevindim.Allah anali babali buyutsun yavrusunu

arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...

Helal olsun canim
Ne guzel bir aksam gecirmissiniz
Allah kolaylik versin tekrardan

aynen benimde kalçalar çok ağrıyor. bence bu ağrılar bizi anneliğe hazırlıyr :emir_bebek:

Benim bu son ayda bayadir agriyor ya. Deli oluyorum
Gece wc e kalkmak hic eziyet gibi degildi.Ama bu agridan dolayi zirt pirt uyaniyorum ya

günaydın haziran anneleri.
çok ağrılı br geceden sonra ancak kendime gelebildim.

naila, minilya, d-gabbana Allah yardımcınız olsun. başka arkadaş var mı doğuma gidecek hatırlayamadım. belki de şimdiye doğurmuşlardır bile. inşallah hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda. artık darısı da başımıza.

Bildigimiz 5 dogum var bugun hanimlar:52:
D-gabbana
Minilya
Naila
Ecem006
Roseberry
:52::52::52:
Masallah,tekrardan Allah hepinize kolay dogumlar versin:16:

Canim Allah kolay dogum nasip etsin
Gözün aydin simdiden
Cok heycanli ya :)

:52:
Hadi bakalim
Suan belki sanci cekiyorsun :1: Ne heycanli ya.Allahim sana kolay dogumlar nasip etsin
Gerci sabaha dogru sancilanmis gibiymissin?
Heycandan da uyumamissin sende:38:
Rabbim sag saglim kavustursun seni

Canim yarin de senin dogumun var hii.. Rabbim kolaylik versin:52:

Canim Allah kolaylik versin
Insallah kolay agrisiz bir dogum olur
Simdiden gozun aydin canim

Nalancim gozun aydiiin:emir_bebek: Bebisin yolda,belkide dogurdun hiii?
Insallah kolay gecer dogumun
Dualarimiz sizinle guzelim

Iyi olmalarina sevindim.Allah anali babali buyutsun yavrusunu

Helal olsun canim
Ne guzel bir aksam gecirmissiniz
Allah kolaylik versin tekrardan

Benim bu son ayda bayadir agriyor ya. Deli oluyorum
Gece wc e kalkmak hic eziyet gibi degildi.Ama bu agridan dolayi zirt pirt uyaniyorum ya

canım allah sabır versn ağrılarınada şifa versn inş

ecemm006 ve roseberry de bugün girecekmiş doğuma. ne bereketli bi gün. Allah yardımcısı olsun hepsinin.

Minesualp selam, akay'da başak hanıma gittiğini gördüm bir mesajında, özel mesaj atacaktım ancak 10 dakika geçmesi gerekiyor diye bu konuda olduğunu görünce hemen yazayım dedim. Çıkarsın filan, sonra bir daha bulamam belki ,malum 40. hafta :)) Akay'da başak hanım hakkında fikrini alacaktım, ben de yarın ondan sıra aldım ama hiçbir fikrim yok. Sadece kadın diye ve eşimle aynı liseden diye tercih ettim gayet amatör fikirlerle :) Detaycı ve prensipli mi, ilgili mi, normal doğum yanlısı mı vs.vs ...Cevaplarsan sevinirim.Buradan konuyu bölmüş olmuyorum umarım, eğer öyleyse özelden de mesaj atabilirsin.

bakıorumda d gabbana cnm sende benım gıbı uyuyamamıssın:) dun akşam 10 dk bır sancılarım geldı vede cocuk sankı dısarı cıkcak gıbı baska baskı Allah ım suandada belım kopuyor bunlar normal dogum belırtısı mı ustelık mıdem bulanıyor kusuyor kusuyorum aksam gıtmedım dr a nede olsa yarın yatısım olcak dedım ıyı mı yaptım bılemedım?
suan cektıgım sancıların mıslını cekıcek olsam bıle tırsaklıgım kalmadı sadece bebısımı dusunur oldum Allah ım bugun doguma gırecek olanlara vede bana kolaylıklar ver sen bıze verdıgın o mınıcık canları bagısla sag saglım kucagıma almak nasıp et
oğluşumla koklasmak ıcıme cekmek onu emzzırmek dusuncesı bıle heyecanımı arttırmaya yetıyor fena duygusallaştım bugun duygu yogunlugu bu olsa gerek

ilk gunyadın benden olsun.kuzuuğum içerde bızım yatakta uyuyor.ben hiç uyuamadım:(( zombı gıbıyım. yarım saat içinde çıkıcaz evden.hepiniz dularımdasınız...

canlarım yaaa ben bile çok heyecanlandım sizin için sizi düşünemiyorum bile:52::52::52:
sağlıkla hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza.çoookkkk :54::54::54: bebişlerinizi de sizi de

kızlarrrrr geçen cuma 1 parmk açıklığım vardı yarın tekrr muayene var bakalım ilerlemişmiyim belki yarın doğururum :9: sancılarda var artk hafif hafif ben normal istyrm duacı olun inşşş

bugün bizim de kontrolümüz var kızlar bakalım paşamız ne alemde:34::34:
büyük ihtimal çatı muayenem yapılacak onun içinde heyecanlıyım bu kadar doğum haberini okuduktan sonra sanki bende bugün gidince doğuracakmışım gibi gelmeye başladı:52::52::52:

Minesualp selam, akay'da başak hanıma gittiğini gördüm bir mesajında, özel mesaj atacaktım ancak 10 dakika geçmesi gerekiyor diye bu konuda olduğunu görünce hemen yazayım dedim. Çıkarsın filan, sonra bir daha bulamam belki ,malum 40. hafta :)) Akay'da başak hanım hakkında fikrini alacaktım, ben de yarın ondan sıra aldım ama hiçbir fikrim yok. Sadece kadın diye ve eşimle aynı liseden diye tercih ettim gayet amatör fikirlerle :) Detaycı ve prensipli mi, ilgili mi, normal doğum yanlısı mı vs.vs ...Cevaplarsan sevinirim.Buradan konuyu bölmüş olmuyorum umarım, eğer öyleyse özelden de mesaj atabilirsin.

merhaba canım.
ben 8 haftalıkken gitmeye başladım başak hanma ve hala ona gidiyorum. benim onu tercih etme sebebime gelince ben niğdeliyim. başak hanım niğde den geldi buraya ve orad birçok tanıdığım arkadaşım başak hanımda doğum yaptı. tavsiye üzerine buldum yani. ayrıca hastanede önemliydi tabi. akayın yenidoğan yoğun bakımı olması da etkili hastane konusunda.
ilk haftalar biraz ilgisiz gibi gelebilir. çünkü sadece bebeğin boyuna kilosuna gelişimine bakıyordu, pek soruşlacak bişey de olmuyordu ma haftalar ilerledikçe yanında çok fazla kalmaya tüm sorularımı sormaya başladım. ilgili mi dersen bence ilgili her aradığımda telefonuna ulaşabiliyoorum. her şeye cevap alabiliyorum. en son 3 haftadır gidiyorum yanına ve oldukça uzun muayene ediyor. saon 3 seferdir hem ultrasonla, hem alttan çok ayrıntılı muayene etti.
sezeryancı mı dersen o konuda tam karar veremedim. bana hep çok kolay normal doğum yapabileceğimi, çatımın müsait olduğunu her şeyin normal doğum için uygun olduğunu söyledi. ama her şey yolunda giderse. son gidişimde de açılmam ve sancım yoktu. bebek 3600-4000 arası olabilir dedi. ben de eğer gelmezse zamanında ne kadar bekleriz dedim. bir hafta bekletirim dedi. ama o zaman da irileşebilir ve sıkıntı olabilir dedi. yanı sezeryanın sinyalini verdi. perşembe tekrar gitcem ve şekillenecek. bana şimdiye kadar hiç sezeryan demedi.
ben çok memnunum. umarım sen de memnun kalırsın.

kızlar hepinize günaydın. bereketli bir güne başlamışız okuduğum kadarıyla. Rabbim kimseleri o yolda koymasın hepinizin yardımcısı olsun.

merhaba canım.
ben 8 haftalıkken gitmeye başladım başak hanma ve hala ona gidiyorum. benim onu tercih etme sebebime gelince ben niğdeliyim. başak hanım niğde den geldi buraya ve orad birçok tanıdığım arkadaşım başak hanımda doğum yaptı. tavsiye üzerine buldum yani. ayrıca hastanede önemliydi tabi. akayın yenidoğan yoğun bakımı olması da etkili hastane konusunda.
ilk haftalar biraz ilgisiz gibi gelebilir. çünkü sadece bebeğin boyuna kilosuna gelişimine bakıyordu, pek soruşlacak bişey de olmuyordu ma haftalar ilerledikçe yanında çok fazla kalmaya tüm sorularımı sormaya başladım. ilgili mi dersen bence ilgili her aradığımda telefonuna ulaşabiliyoorum. her şeye cevap alabiliyorum. en son 3 haftadır gidiyorum yanına ve oldukça uzun muayene ediyor. saon 3 seferdir hem ultrasonla, hem alttan çok ayrıntılı muayene etti.
sezeryancı mı dersen o konuda tam karar veremedim. bana hep çok kolay normal doğum yapabileceğimi, çatımın müsait olduğunu her şeyin normal doğum için uygun olduğunu söyledi. ama her şey yolunda giderse. son gidişimde de açılmam ve sancım yoktu. bebek 3600-4000 arası olabilir dedi. ben de eğer gelmezse zamanında ne kadar bekleriz dedim. bir hafta bekletirim dedi. ama o zaman da irileşebilir ve sıkıntı olabilir dedi. yanı sezeryanın sinyalini verdi. perşembe tekrar gitcem ve şekillenecek. bana şimdiye kadar hiç sezeryan demedi.
ben çok memnunum. umarım sen de memnun kalırsın.

Çok teşekkkür ederim minesualp. Ben de nevşehirin niğdeye çok yakın bir ilçesindenim aslen :) Hemşehricilik pek sevmem ama tüm oklar başak hanımı gösteriyor bana sanki :1: Evet, ben de hastaneyi önemseyerek seçiyorum, yeni doğan ünitesinden ve evime yakınlığından dolayı akayı ya da güveni seçmek istedim.4 haftalıkken fatih üni'ye gittim ancak burada yazılan memnuniyetsiz içerikli yorumlardan ve hoşderedeki hastanesinde doğum yaptırılmıyor olmasından dolayı vazgeçmek üzereyim. Ayrıca detaylı kan testi ve idrar testi istememesi beni tereddüte düşürdü.Sadece TSH istedi, o da pco var bende dedim diye. Folik asite başla, şöyle beslen böyle yap, hiçbir şey demedi, hızlı hızlı konuştu, biz de vaktinden çalıyormuşuz gibi hissedip çıktık. Başak hanım bu konularda nasıl, erken dönemde gereken testlerin minimumunu yapıp bırakma taraftarı mı? Ya da bebek dışında anneyi de önemseyen bir tavrı var mı? Hani tamamlayıcı tıp dedikleri, nefes egzersizi önerisidir, spor tavsiyesidir gibi...

Günaydın kızlarrr..
biz kalktık ayılmaya calısıyoruz malum uykusuz gecelerr :37:

Dün kayınwalidemlerle misafirliğe gittik sölemiştim.. gittiğimiz kişinin erkek bebeği (1 yasında) ammeliyat oldu, onu görmeye gittik..
cok küçüktü ya, resmen 5,6 aylık bebek gibiydi yawrum..
yumurtalıkları aşağıya inmemiş doğdugundan beri, o da cocukta huzursuzluk we ağlama yapıyodu sürekli. bu yüzden de yemek yemiyodu hiç, minnak kaldı..
bu arada sünneti de aradan cıkardılar..
kız diyoki sakın gec kalma erkenden yaptır sünneti, hatta fırsatın warsa ilk doğdugunda yaptır, cok zormus sonradan dedi.
zaten bende öyle düşünüyodum, zorlugunu görünce daha bi istedim..

bugünde misafirim geliyo aksama.. ewe bi girişiyim, ama önce kahwaltı yapmam lazım.
kahwaltı yaparken de gecmişi okuyim. 12 sayfa birikmişş sasırdımm :53: :52:
umarım hepiniz iyisinizdirrrr :54:

Günaydın kızlarrr..
biz kalktık ayılmaya calısıyoruz malum uykusuz gecelerr :37:

Dün kayınwalidemlerle misafirliğe gittik sölemiştim.. gittiğimiz kişinin erkek bebeği (1 yasında) ammeliyat oldu, onu görmeye gittik..
cok küçüktü ya, resmen 5,6 aylık bebek gibiydi yawrum..
yumurtalıkları aşağıya inmemiş doğdugundan beri, o da cocukta huzursuzluk we ağlama yapıyodu sürekli. bu yüzden de yemek yemiyodu hiç, minnak kaldı..
bu arada sünneti de aradan cıkardılar..
kız diyoki sakın gec kalma erkenden yaptır sünneti, hatta fırsatın warsa ilk doğdugunda yaptır, cok zormus sonradan dedi.
zaten bende öyle düşünüyodum, zorlugunu görünce daha bi istedim..

bugünde misafirim geliyo aksama.. ewe bi girişiyim, ama önce kahwaltı yapmam lazım.
kahwaltı yaparken de gecmişi okuyim. 12 sayfa birikmişş sasırdımm :53: :52:
umarım hepiniz iyisinizdirrrr :54:

canım karnın burnunda misafir agırlaamaya mı çalışacaksın allah yardmcın olsun kendini yorma bence

Back
X