• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İstanbulda misin? Bizim klima 17 dereceye ayarli, o kadarini soyliyim :-)

Benim doktora saka yapcaktim ben, plesantami yemek istiyorum diye, kadin scientology uyesiyse sictik!
Bu arada benim doktor korse icin onay vermemisti, patiska bezlerle falan sarabilirsin demisti. Eski usul yani.

Kizlar ben bir saat kadar uyudum ama sersem gibiyim, bir guc beni yerimden kaldirip banyoya soksa yikasa paklasa, aaah ahh...

kızlar şimdi bu mesajı okuyunca aklıma geldi.
kordon kanı bankasına bebeğin kordonunu vericek olan bu konuyu araştıran var mı?

ohhh geçmişi okudum geldim, rahatladım vallaa....:1::1:

doğuran arkadaşlara hayırlı olsunnnnn, biz de görelim o günleri inşşş:34::34:

doğum tarihleri yaklaşan arkadaşlar ne olur telaş etmeyin yaaa..
ben sizdeki bu telaşı görünce üzülüyorum valla..
nasılsa gelicek bu bebekler ne die dert ediyosunuz..
tmm sıcak, tmm kocaman bi göbek, kilolar falan ama bi daha kaç kere yaşicaz ki bu günleri...
ben çok mutluyum valla bu halimden..
siz de mutlu olun ve bence acele etmeyin keyfini çıkaralım hep birlikte:1::1:

esracım tadını çıkaralımda ne eğilip iş yapabiliyorum bizim sıpa ayağını sokmuş kaburgamın altına.
ellerim ayaklarım şişmiş kocamanlar.
iş yapmak istiyorum yapıyorum bütün işlerim bitince yorgunluktan ölüyorum bi daha yapmıycam demekten bıktım ama yapıyorum.
sıcakta terlemektende bıktım , hiç bi kıyafetim olmuyor ondanda bıktım :31::31::31: yani bunlarla tat çıkmıyor :)

valla cnm aynen ben de öyleyim, birbirimizden bi farkımız yok ki:34::34:
al bugün annemler iş yaptı ama yamuldum kaldım:1::1::1:
ama yine de onların gelip bana yardım etmek istemesi bile güzel..
sehpanın üstünden bile su alıp içmeye üşenen eşimin kalkıp bana su getirmesi bile güzel...
evdeki son yanlız günlerimi geçiriyorum o da güzel..
bundan sonra ben hiç tek olamıycam, o yüzden ne kadar ağrım sızım da olsa bu günler güzel ve ben doğurmak için hiç acele etmicem:49::49::49::49:

sehpanın üstünden bile su alıp içmeye üşenen eşimin kalkıp bana su getirmesi bile güzel...
bundan sonra ben hiç tek olamıycam, o yüzden ne kadar ağrım sızım da olsa bu günler güzel ve ben doğurmak için hiç acele etmicem:49::49::49::49:

bu konuyu senle 10 gün sonra tekrar konuşalım :1::1:

maşallah canım enerjıne ve rahatlıgına
bebeşi kucagına almak daha güzel olur canım ya
ama korkmuyorsun rahatsın ya maşallah
bana da öğret hele akşam olunca iice yusuf yusuf modundayım nedense

bu konuyu senle 10 gün sonra tekrar konuşalım :1::1:

tmm konuşalım:1::1::1:

maşallah canım enerjıne ve rahatlıgına
bebeşi kucagına almak daha güzel olur canım ya
ama korkmuyorsun rahatsın ya maşallah
bana da öğret hele akşam olunca iice yusuf yusuf modundayım nedense

ya tabi kş onun güzelliği ayrı ama bu günleri de bi daha bulamicam.:34:

slm millet gayet bereketli bi gün olmuş 6.6.2012... hem önceden doğum yapanların hbrini aldık hem sezaryenleri hem normali.. galiba şu sıralar nehirefe yi de uğurluyoruz doğuma :52::52::52:
şimdi gelelim bizim neler yaptığımıza.. dün artık üzüntüden dudağımda uçuk çıkıyordu daha fazla dayanamadım eşimle artık diyalog halindeyiz hiç değilse.. birazdan dışarı çıkma teklifi yapıcam bakalım ne diycek :52::52: ayyy tam da bunu yazarken geldi o teklif etti barıştık biz galiba:16::16: dün üzüntüden baktım ki elim ayağım tutmuyor yapılacak birsürü de iş var. girdim mutfağa bir sinir, ağlıyorum iş yapmaya çalışıyorum. o sırada tepsiyi koydum kaydı koydum kaydı veeee bi sinir fırlattım parçalandı:52::52: içimin bütün siniri,stresi,sıkıntısı gitti o anda.. önce mutfağımı toparladım, sonra evi. sonra da bi güzel duşa girdim. çıkışta mini yazlık elbisemi giydim,kremlendim falan:21::21::21: sonra da yemeklerimi pişirirken eşim geldi. ona da güleryüzlü davrandım. o da terslemedi çok şükür.. yalnız ayrı ayrı yemek yapıp yedik :1::1: neyse işte gündüz saat 4 ten sonra kendime geldiğim için yapılacaklar listesi olduğu gb kalmıştı. bugün kalktım, ilacımı eczaneden,tlf ve kamerayı tamirden aldım. camlarımı sildim,balkonları yıkadım. lohusa şerbeti ve çayı için gerekli malzemelere 58 tl ödedim. sabahtan da internetten korse,lierac,bebek güneş kremi,göğüs kalkanı,süt saklama poşeti aldım.. son birtek sling kaldı almadığım.. o da nasipse en yakın zamanda.. şimdi bi gezip gelelim biz...:34::34::34:
kasıklarıma sancı girdi acaba doğurcammı :37::37::37:
canım benim de bugün girdi bi ara, ama gerçek sancı belden başlıyormuş..

slm millet gayet bereketli bi gün olmuş 6.6.2012... hem önceden doğum yapanların hbrini aldık hem sezaryenleri hem normali.. galiba şu sıralar nehirefe yi de uğurluyoruz doğuma :52::52::52:
şimdi gelelim bizim neler yaptığımıza.. dün artık üzüntüden dudağımda uçuk çıkıyordu daha fazla dayanamadım eşimle artık diyalog halindeyiz hiç değilse.. birazdan dışarı çıkma teklifi yapıcam bakalım ne diycek :52::52: ayyy tam da bunu yazarken geldi o teklif etti barıştık biz galiba:16::16: dün üzüntüden baktım ki elim ayağım tutmuyor yapılacak birsürü de iş var. girdim mutfağa bir sinir, ağlıyorum iş yapmaya çalışıyorum. o sırada tepsiyi koydum kaydı koydum kaydı veeee bi sinir fırlattım parçalandı:52::52: içimin bütün siniri,stresi,sıkıntısı gitti o anda.. önce mutfağımı toparladım, sonra evi. sonra da bi güzel duşa girdim. çıkışta mini yazlık elbisemi giydim,kremlendim falan:21::21::21: sonra da yemeklerimi pişirirken eşim geldi. ona da güleryüzlü davrandım. o da terslemedi çok şükür.. yalnız ayrı ayrı yemek yapıp yedik :1::1: neyse işte gündüz saat 4 ten sonra kendime geldiğim için yapılacaklar listesi olduğu gb kalmıştı. bugün kalktım, ilacımı eczaneden,tlf ve kamerayı tamirden aldım. camlarımı sildim,balkonları yıkadım. lohusa şerbeti ve çayı için gerekli malzemelere 58 tl ödedim. sabahtan da internetten korse,lierac,bebek güneş kremi,göğüs kalkanı,süt saklama poşeti aldım.. son birtek sling kaldı almadığım.. o da nasipse en yakın zamanda.. şimdi bi gezip gelelim biz...:34::34::34:

Maşallah baya kosturmussun.
Sevindim barışmanızı :1: ikinizde inatcisiniz ama suçlu esindi:37:

Birsey sorcam simdi bebek ile alakasız
Cumartesi saat 20 gibi kaynanam geliyor Türkiye'den.
Az önce annem aradı,kız kardeşini yollayim yanına diye,20 yasında. Dedim ne için. Yardım eder dedi
Dedim sen gelmicenmi,yardıma değilde kaynanam geldigi için. O gün başka yere sözüm var dedi. Bebek görmeye gitcekmis. Hani geleceginden çok onceden haberi vardı. Bide bebek görmeye gideceği yerde o vakit e ker oturmak zorunda değil düşünüyorum. Simdi bana göre ayıp olacak..
Eşimde bu sabah annenin o aksam bizde olmasını beklerim,dogrusu o dedi. Gerçi hamileliğin boyunca 1 tas yemekde yapmadı,yardımcıda olmadı sana. Gelmezse şaşırmam dedi

Ay annemi iyice gözden düşürecek bu durum.. Hani kendi bilir ama yanlış mı düşünüyorum ,annemin burda olması gerekiyor o aksam diye düşünmek ile?

M

Az önce annem aradı,kız kardeşini yollayim yanına diye,20 yasında. Dedim ne için. Yardım eder dedi
Dedim sen gelmicenmi,yardıma değilde kaynanam geldigi için. O gün başka yere sözüm var dedi. Bebek görmeye gitcekmis. Hani geleceginden çok onceden haberi vardı. Bide bebek görmeye gideceği yerde o vakit e ker oturmak zorunda değil düşünüyorum. Simdi bana göre ayıp olacak..
Eşimde bu sabah annenin o aksam bizde olmasını beklerim,dogrusu o dedi. Gerçi hamileliğin boyunca 1 tas yemekde yapmadı,yardımcıda olmadı sana. Gelmezse şaşırmam dedi

Ay annemi iyice gözden düşürecek bu durum.. Hani kendi bilir ama yanlış mı düşünüyorum ,annemin burda olması gerekiyor o aksam diye düşünmek ile?

M

bencede kayınvalidene ayıp olur canım sonuçta uzak yoldan geliyor ve dünür sonuçta bebek görmeye sonrada gidebilir.. tabi benim fikrim

bencede kayınvalidene ayıp olur canım sonuçta uzak yoldan geliyor ve dünür sonuçta bebek görmeye sonrada gidebilir.. tabi benim fikrim

Yani, veya 1-2 saat otur kalk dimi
Of ya,benim annem niye böyle :25:

Bide komik olan,yemeği sen yapma ben gelirimde demiyor. Hamileyim ben,esim ellinden geldigi kdr yardımcı oluyor. Camları silcem dedim,bana diyorki kaynanan yapar sen yapma.
Geldiginde ev işine yardım ederse ve yemeğe yapma etme deme. Bırak yapsın. Hiç bir kotulugude olmadı kaynanamin

Son düzenleme:
slmlar hanımlar:3:biz de kocişle yürüyüşe çıkalım dedik,baktık hava çiseliyor,avmde yapalım yürüşümüzü dedik.dolandık geldik..bilgisayarı açarken dedik kızlar kaynatmıştır şimdi ama 1 sayfa ilerlemiş:53:herkes muhteşem yüzyıla m ı takıldı,ben de kuzey güneye bakayım en iisi:21:

Bide komik olan,yemeği sen yapma ben gelirimde demiyor. Hamileyim ben,esim ellinden geldigi kdr yardımcı oluyor. Camları silcem dedim,bana diyorki kaynanan yapar sen yapma.
Geldiginde ev işine yardım ederse ve yemeğe yapma etme deme. Bırak yapsın. Hiç bir kotulugude olmadı kaynanamin

canım özürdileyerek sölüyorum ama garipsedim... Genelde anneler koşturur bu durumlarda ama sıkma canını kayınvaliden anlayışlıdır bu kadar ii biriyse seni üzecek birşey sölemez..

kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum duş aldım sanki bebek çok inmiş gibi geldi bacak aram çok ağrıyor :17:

Kocişimde evde yok panik oldum ben :18::18:

iyi geceler hanımlar... bugün benim de nişanım geldi sabah doktora gittim 1 cm açıklık var... geçen hafta oğlum doğum kanalına girdi demişti bugünde tam daha oturmamış dedi nasıl oluyorsa... 1 hafta daha doğum olmaz dedi... hem doğurmak istiyorum hem de korkuyorum:18: zaten bugün hastanede de bi sürü ağladım... rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ohh iyi yapmışsın kırılan şey iyidir derler canına minnet bak kendine gelmişsin :1: eşinde kusura bakma ama hem şuçlu hem güçlü halamı tribine devam edicekti ben senin yerimde olsam koca bi tencere pilavı yapar önüne koyardım..bu kadar iş yapıyorsun hala senden hizmet bekliyor pess doğrusu ben boşuna demiyorum bu adamlar odun diye :))eksiklerinide tamamlamışsın ne güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim..

M

canım annen düşüncesizlik yapmış kadın kilometrelerce uzaktan geliyor annen bebek görcem diyor bebek kaçmıyor hem sen hamilesin 1 kere gelmedi diyorsu..bide işlerinide yapma kayınvaliden yapsın diyor :52::52: benim annemde rahat kadın ama ben diyince gelip yapıyor kendi düşünemesede :27::27:
kızlar ben kendimi bi garip hissediyorum duş aldım sanki bebek çok inmiş gibi geldi bacak aram çok ağrıyor :17:

Kocişimde evde yok panik oldum ben :18::18:
canım panik olma kimse öle hemen ağrı girince doğum yapmaz keşke öle pırt diye doğsa bu veletler :52::52:

Back
X