slm millet gayet bereketli bi gün olmuş 6.6.2012... hem önceden doğum yapanların hbrini aldık hem sezaryenleri hem normali.. galiba şu sıralar
nehirefe yi de uğurluyoruz doğuma

şimdi gelelim bizim neler yaptığımıza.. dün artık üzüntüden dudağımda uçuk çıkıyordu daha fazla dayanamadım eşimle artık diyalog halindeyiz hiç değilse.. birazdan dışarı çıkma teklifi yapıcam bakalım ne diycek

ayyy tam da bunu yazarken geldi o teklif etti barıştık biz galiba

dün üzüntüden baktım ki elim ayağım tutmuyor yapılacak birsürü de iş var. girdim mutfağa bir sinir, ağlıyorum iş yapmaya çalışıyorum. o sırada tepsiyi koydum kaydı koydum kaydı veeee bi sinir fırlattım parçalandı

içimin bütün siniri,stresi,sıkıntısı gitti o anda.. önce mutfağımı toparladım, sonra evi. sonra da bi güzel duşa girdim. çıkışta mini yazlık elbisemi giydim,kremlendim falan

sonra da yemeklerimi pişirirken eşim geldi. ona da güleryüzlü davrandım. o da terslemedi çok şükür.. yalnız ayrı ayrı yemek yapıp yedik

neyse işte gündüz saat 4 ten sonra kendime geldiğim için yapılacaklar listesi olduğu gb kalmıştı. bugün kalktım, ilacımı eczaneden,tlf ve kamerayı tamirden aldım. camlarımı sildim,balkonları yıkadım. lohusa şerbeti ve çayı için gerekli malzemelere 58 tl ödedim. sabahtan da internetten korse,lierac,bebek güneş kremi,göğüs kalkanı,süt saklama poşeti aldım.. son birtek sling kaldı almadığım.. o da nasipse en yakın zamanda.. şimdi bi gezip gelelim biz...

canım benim de bugün girdi bi ara, ama gerçek sancı belden başlıyormuş..