2012 Haziran Transferi olacaklar...

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir siteyi takip etmekteyim. 3 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım 17 senedir pko hastasıyım ve bende hepiniz gibi bebeğime kavuşmak için çabalıyorum. gecen sene yazın yumurta takibi yaptık ve kimyasal gebelik yaşadım. bu sene şubat ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık 16 tane yumurta toplandı ertesi gün 12 tane döllendi 5. gün transferi yapıldıgında da 6 tane iyi kalite embriom vardi 2 tanesi transfer edildi ve sonuç negatif oldu. doktorun cok ümitli olmasına rağmen bu sonuca şaşırdı bende bunun üzerine rahmimdeki myomların belkide olumsuz etkilediğini düşünüp önce ameliyatımı yaptırmak istedim 5 nisanda hem myomlarım alındı hemde drilling yapıldı(drilling pkoluların yumurtalarına delikler acılarak sendromun azaltılması yöntemı %80 oranında pkolularda düzelme oluyormus ve gebelikte artıyormus.) bunun üzerine tabiki normal gebelik denemek istedim ancak eşim denizci oldugu için normal birşekilde her ay deneme fırsatım olmadığı için doktorum istersen bu ay diğerlerinden koyalım tekrar dedi ve tedaviye başladık. dondurulmuşlarımla 2 tane embrioyu 9 haziran günü koyduk şimdi sonuc bekleme aşamasındayım çok heyecanlıyım içimde iyi hisler ve küçücük umutlar var umarım sonuda hayırlı olur, Allah hepimizin yüzüne baksın ve küçücük canı bizden esirgemez..dualarım hepinizle....

sonuç belli oldu <0.001
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

sitede yeniyim ranacım yazdıklarını okudum her ne kdr üzülme desekte boş sonucta yaşayacağımızı yaşıyoruz her işte vardır bir hayır demekten başka çare yok..şöyle düşün hamile kalabılırsın erkenden bebegını kaybedebılırsın, dogar saglık sorunları olabılır o yüzden sitem etmeyin tek dua edin Allah herşeyin iyisini bilir ne zaman vereceğinide ben inanıyorum bu kadar gönül veren bizlerin elbet bir gün çocugu olucak inanıyorum...

evet canım koca bir sıfır yani....

Of rana yaaa zaten moralim bozuk üzgünüm, üzüntüme üzüntü kattın.Bu durumda hiçbir kelime teselli olmuyor insana.Rabbim sabır versin,vakti saati gelmemiş demek ki.Ben de bu gün 4.günüm tedaviye başlayalı ve e2 hormonum adetimin 2.günü 113 çıkmış ve doktorum diğer hormonlarım ve yumurtalıklarım iyi olduğu için devam kararı almış.Çok canım sıkkın.Bakalım yarın kontrolüm var ya devam ya tamam diyeceğiz.Sen de üzülme ne olur biliyorum bunu demek kolay ama elden bir şey gelmiyor maleseffff :((([/QUOTE]

Meryem canim hic canini sikma yarin ola hayirola diyelim bekleyelim.

Rana canim burdan uzulme demek kolay geliyor ama seni cok iyi anliyorum zamani degilmis demekten baska bisi gelmiyor.

bende şu ilaçlarımı tamamladığımda inş. başlayacağım.. tedavileirnizde elinizde kalan artan ilaçları olan arkadaşlar ben ilaç arıyorum sesimi duyun.. teşekkürlerr

raporun varmi yoksa kendinmi odeyeceksin?
ozel hastalara iki tane koyan doktorlar varmis doktorla konusur iki tane istiyorum dersen.
yasal olmadigi icin doktorlar kendileri direk soylemiyorlar ama senden teklif gelirse belki kabul eder.

raporum yok. kendim ödeyeceğim. herhalukarda teklif edicez. ama bi kaç kere sorduğumuz da olmaz kanun çıktı prensiplerimiz böyle dediler :(

merhaba arkadaşlar bende uzun süredir siteyi takip etmekteyim. 3 yıllık evliyim ve 29 yaşındayım 17 senedir pko hastasıyım ve bende hepiniz gibi bebeğime kavuşmak için çabalıyorum. gecen sene yazın yumurta takibi yaptık ve kimyasal gebelik yaşadım. bu sene şubat ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık 16 tane yumurta toplandı ertesi gün 12 tane döllendi 5. gün transferi yapıldıgında da 6 tane iyi kalite embriom vardi 2 tanesi transfer edildi ve sonuç negatif oldu. doktorun cok ümitli olmasına rağmen bu sonuca şaşırdı bende bunun üzerine rahmimdeki myomların belkide olumsuz etkilediğini düşünüp önce ameliyatımı yaptırmak istedim 5 nisanda hem myomlarım alındı hemde drilling yapıldı(drilling pkoluların yumurtalarına delikler acılarak sendromun azaltılması yöntemı %80 oranında pkolularda düzelme oluyormus ve gebelikte artıyormus.) bunun üzerine tabiki normal gebelik denemek istedim ancak eşim denizci oldugu için normal birşekilde her ay deneme fırsatım olmadığı için doktorum istersen bu ay diğerlerinden koyalım tekrar dedi ve tedaviye başladık. dondurulmuşlarımla 2 tane embrioyu 9 haziran günü koyduk şimdi sonuc bekleme aşamasındayım çok heyecanlıyım içimde iyi hisler ve küçücük umutlar var umarım sonuda hayırlı olur, Allah hepimizin yüzüne baksın ve küçücük canı bizden esirgemez..dualarım hepinizle....
inşallah bu ay bebeğine kavuşursun ozo83..Bende yeniyim sitede.Bende 29 yaşındayım.

amin cnm darısı isteyen herkesin başına...senin sorunun nedir?
amin canım inşallah isteyen herkesin yüzü gülsün bu konuda.görünen şu ki şimdilik bir sorun yok.ama c.tesi ankara da timur gürgan a gideceğiz.orada kapsamlı bir araştırma yapılır sanırım.o zaman anlaşılır.eşimin sperm sonuçları iyi bende yumurtlama iyi.düzenli adet olurum.hormon testlerimde iyi rahim filmi sonucumda da sıkıntı yok.ama olmuyor işte.3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim birde.çokmu sıkıntı yapıyoprum bilmiyorum.

amin canım inşallah isteyen herkesin yüzü gülsün bu konuda.görünen şu ki şimdilik bir sorun yok.ama c.tesi ankara da timur gürgan a gideceğiz.orada kapsamlı bir araştırma yapılır sanırım.o zaman anlaşılır.eşimin sperm sonuçları iyi bende yumurtlama iyi.düzenli adet olurum.hormon testlerimde iyi rahim filmi sonucumda da sıkıntı yok.ama olmuyor işte.3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim birde.çokmu sıkıntı yapıyoprum bilmiyorum.

bende gecen yaz gecırmıstım. insallah sonucların iyi olur ve tez zamanda kavuşursun bebeğine cnmmm

bugun saat 10.30 da randevum vardı yine. gitmeden önce kahvaltımı yapıp butun ilaçlarımı ardı ardına aldım. birden bir bulantı tuttu beni. doktora giderken de iyice fenalaştım. bayıldım bayılıcam. hastaneye vardığımda sekreterler benı acile geldim sandı. ama ben zaten kendimi öluyorum sandım :( sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya. bizim gibi tedavi gören diğer çiftler meraklı gözlerle bana bakıyorlardı. hepsi sanırım tutmadı da o yuzden ağlıyorum sanmıştı. tuvalete gidip elimi yuzumu yıkayayım dedim. orda bi bayan vardı. benı görünce o da ağlamaya başladı. neyin var deyince benım bağlarım çözuldu başladım hungur hungur ağlamaya :( sinirlerim öyle bozuktu ki. bayan yanıma gelip sarıldı ve benımle birlikte ağlamaya başladı. bu sefer o ağlıyo die daha çok üzüldüm. meğer onun ikinci denemesiymiş ve sadece bir embriyosu varmış. üstelik 19 yıllık evliymiş ve azerbeycandan geliyormuş. öyle üzüldüm ki.... ama herşey bi yana, bir kez daha Allah ın içimize verdiği şefkate birkez daha şukur ettim. benı hiç tanımayan o kadın benımle birlikte oturup ağladı... RAbbim inş onun çabalarını boşa çıkarmasın.. amin..

bugun saat 10.30 da randevum vardı yine. gitmeden önce kahvaltımı yapıp butun ilaçlarımı ardı ardına aldım. birden bir bulantı tuttu beni. doktora giderken de iyice fenalaştım. bayıldım bayılıcam. hastaneye vardığımda sekreterler benı acile geldim sandı. ama ben zaten kendimi öluyorum sandım :( sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya. bizim gibi tedavi gören diğer çiftler meraklı gözlerle bana bakıyorlardı. hepsi sanırım tutmadı da o yuzden ağlıyorum sanmıştı. tuvalete gidip elimi yuzumu yıkayayım dedim. orda bi bayan vardı. benı görünce o da ağlamaya başladı. neyin var deyince benım bağlarım çözuldu başladım hungur hungur ağlamaya :( sinirlerim öyle bozuktu ki. bayan yanıma gelip sarıldı ve benımle birlikte ağlamaya başladı. bu sefer o ağlıyo die daha çok üzüldüm. meğer onun ikinci denemesiymiş ve sadece bir embriyosu varmış. üstelik 19 yıllık evliymiş ve azerbeycandan geliyormuş. öyle üzüldüm ki.... ama herşey bi yana, bir kez daha Allah ın içimize verdiği şefkate birkez daha şukur ettim. benı hiç tanımayan o kadın benımle birlikte oturup ağladı... RAbbim inş onun çabalarını boşa çıkarmasın.. amin..

canım Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın maddi manevi çöküyoruz yinede giden bunlar olsun yeterki bebeklerimiz bize gelsin herşeye değer onlar için...dogduklarında kucağımıza aldıgımız anlarda bılıyorum ki yaşadığımız herşey geride kalıcak ve yıllar sonra hatırladığımızda tatlı birer anı olarak kalıcak:)

canım yanıyor artık :( daha kalçadan iğnelerimin dört tanesini yedim ama daha şimdiden oturamıyorum üstüne yaaaaa. yavaştan sinirlerim de bozulmaya başladı. Af Allahımmmmmmmmmm.. çok acıyooooooo :........(

herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

Back
X