Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlar
Son 1 gun kaldi bu beklemek gercekten yordu beni yarin yumurtalarim pgt den cikicak iyi mi kotu mu gorucez insallah hepsi iyidir gerci aysun hocaya sordum 5 tane yumurtadan iyi cikarmi diye cikar merak etme dedi ama ben genede en kotusune hazirliyorum kendimi sizler nasilsiniz?![]()
kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18::18::18:
beklemek gerçekten kötü benim daha 5 günüm var beynim uyuşuyor resmin birde duygusallık zirvede herşeye ağlamaya yer arıyorum ağlamakta istemiyorum kuzularım zarar görür diye bakalım hayırlısı inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm rabbim gönlünde olanı kucağına nasip etsin inş:)
canım ya sende benim gibi beklemekten yoruldun heralde benimde test tarihim 18 i ama artık günler geçmiyor erken yaptırmayada korkuyorum .gel pazartesi gel hayırlısıyla artık.
inş ranadan güzel haber gelir de biraz seviniriz hiç değilse
inşallah canım...bende bu sabah idrar testi yapacaktım korkudan yapmadım...ama inş.pozitif sonuç alırsam yapıp fotografını çekeceğim:)
bende gel salı gel artık diyim bari :) ben dün idrardan yaptım bişi çıkmadı yarın tekrar yapıcam sen hiç yaptınmı idrardan falan
yok canım ya yapmadım yapmaya korkuyorum ama eger rananın sonuç inşallah pozitif olursa bende yarın sabah idrar testi yapabilirim.
kızlar bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum. çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum
kızlar bende bugün kan verdim sonuç bekliyorum. çok heyecanlıyım ve de çok korkuyorum
sonuç belli oldu <0.001
![]()
negatifmi yani pek anlamıyorum çünkü ilk deneyimim olduğu için kusura bakma cnm
evet canım koca bir sıfır yani....
evet canım koca bir sıfır yani....