2012 Haziran Transferi olacaklar...

Merhaba kizlar
Son 1 gun kaldi bu beklemek gercekten yordu beni yarin yumurtalarim pgt den cikicak iyi mi kotu mu gorucez insallah hepsi iyidir gerci aysun hocaya sordum 5 tane yumurtadan iyi cikarmi diye cikar merak etme dedi ama ben genede en kotusune hazirliyorum kendimi sizler nasilsiniz? :3::3:

beklemek gerçekten kötü benim daha 5 günüm var beynim uyuşuyor resmin birde duygusallık zirvede herşeye ağlamaya yer arıyorum ağlamakta istemiyorum kuzularım zarar görür diye bakalım hayırlısı inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm rabbim gönlünde olanı kucağına nasip etsin inş:)

beklemek gerçekten kötü benim daha 5 günüm var beynim uyuşuyor resmin birde duygusallık zirvede herşeye ağlamaya yer arıyorum ağlamakta istemiyorum kuzularım zarar görür diye bakalım hayırlısı inş yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm rabbim gönlünde olanı kucağına nasip etsin inş:)

canım ya sende benim gibi beklemekten yoruldun heralde benimde test tarihim 18 i ama artık günler geçmiyor erken yaptırmayada korkuyorum .gel pazartesi gel hayırlısıyla artık.

canım ya sende benim gibi beklemekten yoruldun heralde benimde test tarihim 18 i ama artık günler geçmiyor erken yaptırmayada korkuyorum .gel pazartesi gel hayırlısıyla artık.

bende gel salı gel artık diyim bari :) ben dün idrardan yaptım bişi çıkmadı yarın tekrar yapıcam sen hiç yaptınmı idrardan falan

bende gel salı gel artık diyim bari :) ben dün idrardan yaptım bişi çıkmadı yarın tekrar yapıcam sen hiç yaptınmı idrardan falan

yok canım ya yapmadım yapmaya korkuyorum ama eger rananın sonuç inşallah pozitif olursa bende yarın sabah idrar testi yapabilirim.

yok canım ya yapmadım yapmaya korkuyorum ama eger rananın sonuç inşallah pozitif olursa bende yarın sabah idrar testi yapabilirim.

yaa bişi söylicem ben burdaki yazışmaları okudukça beni daha fazla heyecan sarıyor ölücem off yarın bende yapıcam idrardan korkuyorum ama napim çatlıcam yoksa sabah ilk idrarla ve aç karınla yapınca daha iyi sonuç alınıyomuş

evet canım koca bir sıfır yani....

çok geçmiş olsun cnm inan çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda bir mucizeyle normal yollarla nasip etsin inş ben bir karar aldım beni burdaki durumlar olumlu olumsuz çok etkiliyor sonucumun açıklanacağı güne kadar gelmeyi düşünmüyorum dayanabilirsem o gün size yazarım son durumu off allahım yardımcın olsun inş duam kabul olur

evet canım koca bir sıfır yani....[/QUOTE]

Of rana yaaa zaten moralim bozuk üzgünüm, üzüntüme üzüntü kattın.Bu durumda hiçbir kelime teselli olmuyor insana.Rabbim sabır versin,vakti saati gelmemiş demek ki.Ben de bu gün 4.günüm tedaviye başlayalı ve e2 hormonum adetimin 2.günü 113 çıkmış ve doktorum diğer hormonlarım ve yumurtalıklarım iyi olduğu için devam kararı almış.Çok canım sıkkın.Bakalım yarın kontrolüm var ya devam ya tamam diyeceğiz.Sen de üzülme ne olur biliyorum bunu demek kolay ama elden bir şey gelmiyor maleseffff :(((

Back
X