2012 Haziran Transferi olacaklar...

benim de ii geçti ama şuan da hiç ii değilim. ohss kum dökme ve idrar yolu enfeksiyonunu birlikte yaşıyoyrm :( dun gece acillerde kaldık

çok sağol canım.çok şükür daha iyiyim. rabbim hiç birinize yaşatmasın inş.. bugun pazartesi, çarşamba sabahı dananın kuyruğu kopacak :D

bu aralar biraz yumurtalıklarımda ağrı var. adet olacakmışım gibi de ağrılarım var. neden acaba.???

aynen bende de canım yumurtalıklarımda ağrı var ve karnım şişti sürekli tuvalete çıkmada da sorun yaşıyorum. ebe bir komşum var şişkinliğime ve yumurtalıklarımın ağrısına normal diyor o da aşılamayla bebeğini dunyaya getirmişti.sen sonucu erken öğreniyormuşun benim daha haftaya perşembe belli olacakbana öyle dediler 17 gün çok uzun normalde herkes transferden12 sonra öğreniyor belli oluyor diyorlar ama benim 17 gün gün sayıp dururyorum :))))))

aynen bende de canım yumurtalıklarımda ağrı var ve karnım şişti sürekli tuvalete çıkmada da sorun yaşıyorum. ebe bir komşum var şişkinliğime ve yumurtalıklarımın ağrısına normal diyor o da aşılamayla bebeğini dunyaya getirmişti.sen sonucu erken öğreniyormuşun benim daha haftaya perşembe belli olacakbana öyle dediler 17 gün çok uzun normalde herkes transferden12 sonra öğreniyor belli oluyor diyorlar ama benim 17 gün gün sayıp dururyorum :))))))

canım normal şartlarda 12 gündür . senin özel bir durumun mu var neden bu kadar uzun bir süre bekliyorsun ?

aaa senın gerçekten çok uzunmuş. ben transferden on gun sonra öğrenmiş olacağım. şişkinlik konusunu da hafife alma. doktorum bana tuvalete çıkma konusunda tembıhte bulunmuştu. ağrın falan da var mı? bence mutlaka doktorunu arayıp bir danış. ne olur ne olmaz.hiç çekinme. sonuçta onlar senın herşeyınle ilgilenmek zorunda..

canım normal şartlarda 12 gündür . senin özel bir durumun mu var neden bu kadar uzun bir süre bekliyorsun ?

yaa bilmiyorum ki benimle aynı gün transfer olanların hepsine 17 gün sonra gelin demişler bende merak ediyorum zaten bugün 11. gün pazartesi 13. gün olmadı ben bulunduğum yerde tahlillerimi yaptırayım diyorum...

aaa senın gerçekten çok uzunmuş. ben transferden on gun sonra öğrenmiş olacağım. şişkinlik konusunu da hafife alma. doktorum bana tuvalete çıkma konusunda tembıhte bulunmuştu. ağrın falan da var mı? bence mutlaka doktorunu arayıp bir danış. ne olur ne olmaz.hiç çekinme. sonuçta onlar senın herşeyınle ilgilenmek zorunda..

canım ağrılarım çok kalmadı ama şişkinliğim hala var. tuvalet sorununu da çözdüm bende erken tahlil yaptırsam doğru çıkarmı çıkmazmı kararsız kaldım.

Ben bugun transfer oldum sizinleyim

canım transferin hayırlı olsun dilerim mutlu haberini en kısa zamanda alırsınnnnnnnnnnnn :)

yaa bilmiyorum ki benimle aynı gün transfer olanların hepsine 17 gün sonra gelin demişler bende merak ediyorum zaten bugün 11. gün pazartesi 13. gün olmadı ben bulunduğum yerde tahlillerimi yaptırayım diyorum...

canım sende ne var ne yok merak ettim . her şey yolunda mı ?

Arkadaşlar bugün transferin 6. günü ve sanki karnımda bir şeyler hareket ediyor abartıyormuyum acaba ara ara kasıklarımda ağrıyor acaba tutunmuşmudur benimkiler

az once bir yazi okudum ve adeta sok oldum tek kelimeyle yuh artik diyorum
bir bakin isterseniz. rabbim boyle insanlardan herkesi uzak tutsun. bunlarida allah bildigi gibi yapsin.
kim bilir kac cift son bir umut ile bunlara basvuruyor adamlarin aklinda ise sadece sahtekarlik var. ve ne yazikki bu isimler universite hastanelerinde gorev yapiyorlar tvlere cikiyorlar. ay iyiki anatolia da baslamamisim tedavime allah korumus. su haberden sonra hic guvenim kalmazdi
Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi

az once bir yazi okudum ve adeta sok oldum tek kelimeyle yuh artik diyorum
bir bakin isterseniz. rabbim boyle insanlardan herkesi uzak tutsun. bunlarida allah bildigi gibi yapsin.
kim bilir kac cift son bir umut ile bunlara basvuruyor adamlarin aklinda ise sadece sahtekarlik var. ve ne yazikki bu isimler universite hastanelerinde gorev yapiyorlar tvlere cikiyorlar. ay iyiki anatolia da baslamamisim tedavime allah korumus. su haberden sonra hic guvenim kalmazdi
Tüp bebek soygunu, Star Gazetesi

milletin gözünü para bürümüş resmen yaaaaa

ne yapalım sağlık olsun kısmet değilmiş bir dahaki sefere inşallah siz tekrar deneyecekmisiniz

ayy ne güsel tatile çıkmıssın. oh ii etmişsin. iyice dinlenseydin. bizde ufak bi tatil yapıp daha sonra tekrar denemeyi düşünüyoruz. benım ilk denememdi zaten. bi tane koymuşlardı. şimdi iki tane konacak :)

Back
X