ilk zamanlar düzene oturmaması normal.gazları olabilir.ilk doğduğunda kaç cc ile başladın ?kaç saate besliyorsun ?2 saate 30 cc ile başladıysan
44 günlük ise 45 yada 60 cc yapabilirsin.ben 2 saate 30cc ile başlamıştım sonra 90cc yapıp iki ye bölüyordum 45 cc - 45 cc veriyordum.doymadıklarını anladığımda 60 cc yaptım ikisine de 40 günlüklerdi.şimdi ise 2 aylıklar 90 cc üç saate veriyorum.tabi sütüm yetmediği için sürekli emziriyorum.ilk zamanlar önce emzirip üstüne mama ile tamamlıyordum doymadıklarını anladığımda ise önce mama aralarda ise emzirmeye başladım.onların doymadıklarını anlarsın o zaman zaten hiç sütün yetmicek mamanın cc si artıcak.bebekler en fazla dört saat aç kalabilirler.ben üç saate bir anda yükseltmedim örneğin önce iki saatle sonra iki buçuk 60 cc sonra ise 3 saat 90cc.birde prematürenin bebelac nanetal kullandık sonra bebelac bulamayınca aptamil kullandık.şimdi ise aptamil kullanıyorum oğlum güzel yiyor ama kızım beğenmedi sanırım kızım için bebelac1 kullanıcam.bebeklerin damak tadına
Teşekkürler cevabın için. 30cc ile başladım genellikle iki saatte bir emziriyordum mama hiç vermiyordum şimdi doymuyorlar emzirerek oğluma 60 cc yetmiyor kızım 45 cc falan yiyiyor.ama iki saat durmuyorlar en fazla 1 saat sonra emmek yada mama istiyorlar.bide meme araniyorlar verincede emzirirken ağlıyorlar süt geliyo emmek istemiyorlar nedeni ne olabilir?
Son düzenleme: