Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bayanlar uzun zaman oldu bebek arbası aramakla meşguldum sonunda buldum inş pişman olmayız bebelerim çok şükür ii ne mama kullanıyorsunuz öğrenebilirmiyim şuan emdikleri için çok fazla mama vermedim ama yetmemeye başladı sanırım dr da günde 2 defa versen yeter dedi tavsiyelerinizi bekliyorum...
ben de babymaxin bu arabasını almayı düşünüyorum ama arabamız ın bagajı küçük olduğu için kafamda soru işaretleri var katlanınca çok yer kaplıyor...
Merhaba; benim ikizim yok.Keşke olsa; bir kerede kurtulurdum.:)Ama çok yakın arkadaşımın ikizi olacak.Çok aradı bir araba aldı,kapatınca baya küçülüyor.Ben de beğendim.Bir bakayım hangisi?Size tavsiye edebilirim.
ikiz anneleri slm bende kısmetse 5.5 haftalık hamileyim ve ikiz olucak A llah izin verirse ama dün akşam kananmam başladı su gibiydi birden oldu anlayamadım çok şükür bebeklerimm ii ama lekelenmelerim azda olsa devam ediyor sizde butürşeyler yaşadınızmı
QUOTE=avci82;24195850]
Çok teşekkür ederim inanılmaz güzel ve açıklayıcı bilgi vermissin çok faydalı olacak inşallah uygulamaya çalışacağım. Gündüz uyku düzenlerinide bir oturtabilsek mama duzenide oturur herhalde gecelerimiz çok düzenli ama gündüzü ayarlayamadik bir türlü hayırlısı bakalım.bebeklere yalnız mı bakıyorsunuz yardım eden varmı tek basıma kalicam yarından itibaren inşallah idare ederim
offffff kızlar lütfen bizlerede dua edin sağlıklı alalım bizde kucaklarımızaaa
öyle korkuyorum ki anlatamamhala atlatamadım tedirginliğimi hep içimde erken doğum gibi kötü düşünceler var allah yardımcımız olsunnnn
rahat olabilmem için bana her hangi bir tavsiyeniz varmı?
slm bayanlar uzun zaman oldu bebek arbası aramakla meşguldum sonunda buldum inş pişman olmayız bebelerim çok şükür ii ne mama kullanıyorsunuz öğrenebilirmiyim şuan emdikleri için çok fazla mama vermedim ama yetmemeye başladı sanırım dr da günde 2 defa versen yeter dedi tavsiyelerinizi bekliyorum...
bende beş haftalık hamileyim iki kese göründü inş kalp atıslarınıda duyarım bundan önce bir düşüğüm var bu yüzden cok korkuyorum dua edin kızlar
Merhaba; benim ikizim yok.Keşke olsa; bir kerede kurtulurdum.:)Ama çok yakın arkadaşımın ikizi olacak.Çok aradı bir araba aldı,kapatınca baya küçülüyor.Ben de beğendim.Bir bakayım hangisi?Size tavsiye edebilirim.
Sordum,buldum..Şuydu;
Bebek Arabalar| kiz Bebek Arabas | Casaul Fantasia kiz Yanyana Bebek Arabas Krmz Gri, | Casaul Fantasia kiz Yanyana Bebek Arabas Krmz Gri, | 449,96 TL
Ben beğendim.Umarım yardımcı olabildim.
merhaba arkadaşlar,
ankara'da yaşayan anne adaylarına bir sorum olacak. Hangi hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz? Zekai Tahir Burak hastanesi(veya Akay hast.) ve doktorları hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?
şimdiden teşekkürler,
geçen bir arkadaşa da bilgi vermiştim ben yeni doğum yaptım canım zekai tahir burak hastanesinde 2 ayı geçti. çok memnun kaldım.acili hiç iyi değildi .ama ameliyat doktorları ve sonrası çok iyiydi.ameliyat sırasında doktorlar öyle rahatlatıyorki insanı.ben sanki böyle bulutlarda geziyor gibiydim.ama mutlaka özel oda tut eğer orada doğum yaparsan.normal odaya refakatçı almıyorlar .eğer bebeklerin küveze girmeden yanına gelirse tek başına normal odada bakamassın hemde ameliyatlı olacaksın.
akay hastanesi hakkında bilgim yok . bebeklerinin küveze girme olasılığını da göz önünde bulundur iyi bir yoğun bakım ünitesi var. kadın doğum üzerine dünyada 2inciymiş bu hastane.
arkadaşlar moralim çok bozuk... düün çocuk kardiyoloğuna gittik. bi oğlumun kalp kapakçığında doğuştan darlık varmış. doktor aortta olması kötü dedi. 3 tane olması gereken kapakçık 2 taneymiş. şimdilik bir sorun yaratmaz ama darlık daha da artarsa anjioyla baloncukla açmaya çalışırız onunla da olmazsa ameliyat dedi tabi bunlar en kötü ihtimaller ded. ilk 6 ay en hızlı arttığı dönemmiş. 2.5 ay sonra tekrar gideceğiz. canım çok sıkkın. aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan bilen var mı?
canım benim ya rabbim şifalar versin inşallah.rutin kontrol için mi gittiniz ? nerden esti kardiyoloğa gitmek ? ben hiç götürmedim.ikiz üçüz dördüz bebeklerden görülebiliyor üfürüm yada darlık vs..benimde içime kurt düştü şimdi. burada kalça çıkıklığına bile 6. ay da bakıyorlarmış bilmedikleri için.bende kardiyoloğa götürmeli miyim ?beni bilgilendirir misin ?
burada bazı arkadaşlarında bebişlerinde kalp ile ilgili sorunlar görülmüştü.
benim tanıdığım birkaç tanıdık ve akrabalarda da olmuştu ikiz ve üçüzlerinde darlık ,üfürüm ve deliklerin kapanmaması gibi.ama hepsi 6 ay yada en geç 1 yıl içinde düzeldi.
rabbim şifalar versin inşallah.
çocuk doktoru üfürüm var demişti o yüzden gittik.önce normal kardiyologa gittik. sonra doktor çocuk kardiyoloğuna gitmemizi önerdi. biz de başka bir şehirde varmış oraya götürdük. sonuç böyle. kalça çıkıklığı için ben birinci ayda götürmüştüm sorun çıkmadı. doktor üfürüm var dediyse götür bence. kıbrıstaydın herhalde. orada vardır herhalde çocuk kardiyoloğu. bana çocuk doktorum ( profesör ) özellikle normal kardiyolog için şöyle bi yorum yaptı ' herşeyden anlayan az anlar sen çocuk kardiyoloğuna götür ' normal kardiyolog da kalp kapakçığında darlık var demişti ama böyle bir açıklama yapmamıştı. sadece kontrol edilecek sürekli demişti...
verdiğin bilgi için çok teşekkürler zeynepppppp, bir özel hastanede takibe devam ediyorum, doktorumdan da çok memnunum ama o hastanede doğum yapmak istemediğimden ZTB ve Akay arasında kalmıştım. ZTB konusunda içimi rahatlattın. sağol:)))
arkadaşlar moralim çok bozuk... düün çocuk kardiyoloğuna gittik. bi oğlumun kalp kapakçığında doğuştan darlık varmış. doktor aortta olması kötü dedi. 3 tane olması gereken kapakçık 2 taneymiş. şimdilik bir sorun yaratmaz ama darlık daha da artarsa anjioyla baloncukla açmaya çalışırız onunla da olmazsa ameliyat dedi tabi bunlar en kötü ihtimaller ded. ilk 6 ay en hızlı arttığı dönemmiş. 2.5 ay sonra tekrar gideceğiz. canım çok sıkkın. aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan bilen var mı?
rica ederim inşallah sende memnun kalırsın iyi bir doğum geçirirsin.bende sadece doğum için bu hastaneye geldim yozgatta özel bir hastanede yaptırdım kontrolleri.sen şuan hangi hastaneye gidiyorsun.
Çok geçmiş olsun. Bencede bir başka doktora daha danış Üfürüm bir çok bebekde oluyor yeğenimdede vardı geçti demişlerdi Bir bebeğimde benimde üfürüm varmış Masum bir üfürüm olduğunu söyledi doktorum önemsenicek bişey değil dedi.Benimki kaerdiyoloğa yönlendirmedi ısrarla sormamıza rağmen ama..arkadaşlar moralim çok bozuk... düün çocuk kardiyoloğuna gittik. bi oğlumun kalp kapakçığında doğuştan darlık varmış. doktor aortta olması kötü dedi. 3 tane olması gereken kapakçık 2 taneymiş. şimdilik bir sorun yaratmaz ama darlık daha da artarsa anjioyla baloncukla açmaya çalışırız onunla da olmazsa ameliyat dedi tabi bunlar en kötü ihtimaller ded. ilk 6 ay en hızlı arttığı dönemmiş. 2.5 ay sonra tekrar gideceğiz. canım çok sıkkın. aranızda böyle birşey yaşayan ya da duyan bilen var mı?
benim merak ettiğim bişey var cevplarsanız sevinirim
ikiz bebeklerde kıpırtıları hissetme ne zaman başlıyor? tek bebekle aynımı?