maşallah onlara gülmeleri dünyaya bedel Çook zevkli ama bir o kadar da zor Tecrübe işte annenin düzeni oturtması çok güzel. Bebekler düzeni isterlermiş Bu yüzden benim uyku saatlerine düzen koymam gerek yoksa çok zorlayıcı değil.En azından yatış saatlerini 22:00 e çekmem lazım Tek bakmak zor tabi ama her zaman değil eğer düzen kurulduysa rahat eşiminde benimde aileler kalabalık her gelen kucağa aldı Biraz erken keşvettiler kucak keyfini :) Düzenleri bozuldu istemeden. Gündüzleri salonda ana kucağında duruyorlar müzk dinletiyorum onlara . beni çok izliyorlar yanlarından uzaklaşsam ağlıyorlar sürekli emzikleri düşüyor :) Herşey ilgilerini çekiyor takipteler yani:) Havalar güzelleşti dışarı çıkarıyormusunuz. Biz hiç çıkartmadık daha yenide bebek arabamız geldi yakında deniycez bakalım nasıl olucak....[/QUOTE]
evet uyku saatleri çok önemli biz bile uykunun en tatlı yerinde uyanmayalım diye akşam 22 ,23 bazen uyurlarsa 4 saate veriyorum gece 12 oluyor mama veriyoruz o zaman rahat uyuyoruz :) tabi bebişlerde .çünkü sabah 4 ten sonra bi tatlı uyku oluyor kii :):) geceleri dört saate bi veriyorum mama gündüzleri uyumadıkları sürece üç saat.
ama sabah sekiz bazen dokuz gibi kalkıyorlar.uyandırmamıza gerek kalmıyor.bu arada dün akşam çok nazar değdirdim bebişlere herhalde gaz sancıları yok düzenleri iyi diye :):):) gece hiç uyutmadı hınzırlar gaz sancıları vardı

bugünde banyo yaptılar uyuyorlar şimdi :)
şimdi böyle güzel konuşuyorum da bakalım annem gidince nolucak :18:
bizim bebişlerde gündüzleri uyanık oldukları zaman ana kucağında akşamları yataklarında oluyorlar.bizim bebişlerde müzik ,ilahi ,türkü dinliyorlar.sağolsun anne aneleri alıştırdı.bende espri yapıyorum anneme mozarttan da olsun diye

birde annemin kulağı duymuyor açıyor sesi bebişler de alıştı.ben hep dezavantaj olarak düşünürdüm ama herkes ses alıştır çok faydasını görürsün dediler.gerçekten de annemle ev yemek işi görürken çok işime yaradı.
o emzik işini kızım güzel yapıyor ağzında emzik bırakıyor etrafa bakıyor biri gelir mi diye sonra ıııaaa diyor ağzına koyuyorum tekrar hiiç emmeden suratıma bakıp emziği bırakıyor.illa konuş diyor konuşuyorum başlıyor gamzeli gamzeli gülmeye.
bugün babası da gördü yaparken gülmekten katıldı.
bizim bebişlerde öyle takip ediyorlar herşeyi artık herşey ilgilerini çekiyor.bazen yanyana yatırıyorum birbirine dokunmaya çalışıp ellerini kollarını yüzer gibi hareket ettiriyorlar.kucağıma aldığımda birini diğeri bakıyor.hiç gözünü ayırmıyor bu sefer diğerini alıyorum öteki bakıyor.rabbim evlatlarımıza sağlık versin inşallah büyücekler de anne baba dicekler :):):)
daha bize nasip olmadı dışarı çıkmak.arabamızın geldiği günün ertesi günü havalar bi bozuldu yağmurlar yağdı ama hava sıcak.hastalık havası gibi.bugün sabah hava güzeldi çıkar gezeriz diye düşünürken hava kapandı.türkiyeye bahar geldi mi ?bu arada yarın doğum günüm.
hava güzel olsa da ailecek gezmeye gitsek.