benim yiyebildiğim tek balık hamsi o da aynı etkiyi yapar dimi kızlar
dun mantı yapcaktım evdekılerı heveslendırdım sular kesıldı 5 gıbı taa 9da geldı mantı bugune kaldı bugun ılk kez kendı ellerımle mantı yapcam.
annemlerle felan yapıyoduk ama kendı basıma ılkkez:))
ben de hiç yemedim ama sen böyle iştahlı anlatınca canım istedü
benim canım bi ara mantı istedi :)
bi akşam da baklava :)
Allahtan geçti bu isteklerim... zaten şişim bunları yersem düşünemiyorum artık
benim yiyebildiğim tek balık hamsi o da aynı etkiyi yapar dimi kızlar
ohh çalışkan hatun afiyet olsun,bende yapmak istiyorum da üşeniyorum yaadun mantı yapcaktım evdekılerı heveslendırdım sular kesıldı 5 gıbı taa 9da geldı mantı bugune kaldı bugun ılk kez kendı ellerımle mantı yapcam.
annemlerle felan yapıyoduk ama kendı basıma ılkkez:))
yayla çorbasıyla sulu köfte yaptım....afiyetle yedim az öncede...
betül gel yiyelim ...
salam yeme sakın....
canım annemin (kayınvalidem) salı akşamı bize çektigi hamsi ziyafeti
Eki Görüntüle 508562
kayınvalidem hamsiyi tam "oflu" usülü pişirir bizde afiyetle yiriz
kızçeler şimdi balık mevsimi açıldı bol bol yiyelim çok faydalı bende cok severimmmm :)
yemek fişi almayınca hergün ne yicem diye düşünüyorum yaa....
kaşarlı karadeniz pidesi söyliyim ben en iyisi :):):):)
ohhh sedef bu nee..... daha dün düşündüm ananeme söyliyim de hamsi yapsın bize diye...
bunu yazarken aradım annemi, ananeme gidiyomuş, akşam geliyim hamsi yiyelim dedim... gıcık annem "ıyyy kanlı kanlı, ne biçim hamilesin sen, balık ekmek ye" dedi... ama nasıl midesi bulandı :) temizlemeyi hiç sevmez de
yumurtalı köfte yapıcakmış akşam
yarın da hamsi yapıcaz ama babamın temizleyip pişirmesi şartıyla
çözümü var aşkom balıkçılar temizlio artık annişin temizlemesine gerek yok ki biz temizletip götürdük
"anne bize hamsi yap" dedik sonuc buydu
ayy senin anne de oflu o da cok güzel yaparrr mmmm
benim canım şimdi bi de karalahana mısır ekmegi istio yaa
evet temizliyolar da bugün taze balık alabileceğimiz bi yer de yok... yarın babamın işyerine yakın biyerde pazar kuruluyo ordan alır.. hem yumurtalı acılı köfte deyince onu da canım çekti, hatta balıktan daha ağır bastı :):):):):):):):)
sen tam laz kızı olmuşsun sedef :) mısır ekmeğinin de karalahananın da kokusu mahveder beni :S
yumurtalı köfte nasıl oluo ? bu benim bildigim urfalıların yaptıgı yumurtalı köfte mi ?
urfalı komşumuz nilüfer teyze cok yapardı cok yerdik offf offff :)
o da göktürk'e taşındı şimdi yine annemlerin apartmanında otursaydı yaptırırdım ona valla :)
ben cok sevdim ofluları:) yemeklerine de bayılıommm:) tam gönlüme göre verdi kurban oldugum rabbimmm
canım annemin (kayınvalidem) salı akşamı bize çektigi hamsi ziyafeti
Eki Görüntüle 508562
kayınvalidem hamsiyi tam "oflu" usülü pişirir bizde afiyetle yiriz
kızçeler şimdi balık mevsimi açıldı bol bol yiyelim çok faydalı bende cok severimmmm :)
evet aynen o canım... babam urfalı ya benim :) gerçi bu saatten sonra anneminde urfalı olduğunu düşünüyorumbabamdan daha çok seviyo acıyı yaa
ben çiğ köfte yiyemediğim için artık evde yumurtalı köfte yapılıyo :) ya da bi kısmı etli bi kısmı yumurtalı yapılıyo :):):)
Ohh afiyet olsun ama ben kilcigida cikmis olarak yerim boyle sevmem kim yapcak disardada balik ekmek kziartma ypiyolar burda o da agir oluyo hangi yagi kullaniklari bilinmediginde. Sonrasinda rahatsiz ediyo
Bugun bendeki yemekler
Tavuk sulu tarhana corba
Nohut yemegi
Pirinc pilavi
evet ondan sordum urfalıların yaptıgı mı die
senin anne de benim gibi ne kadar benimsemiş babanın memleketini ama oflulardan bi kaybımız olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?