2012 kasım anneleri yemek menüleri

evde olup yemekler yapmak istiyorum bende çok seviyorum canım sulu köfte istediiiii hımm nasıl yapılıyordu sudem anlatsanaa

evde olup yemekler yapmak istiyorum bende çok seviyorum canım sulu köfte istediiiii hımm nasıl yapılıyordu sudem anlatsanaa

400 gram kıyma
1 soğan rendesi
1 kahve fincan ince bulgur
2 yemek kaşığı un
1 yumurta
bı tutam reyhan
karabiber
tuz
pul biber

bunları harmanla minik minik köfteler yapıp tepsiye diz...üzerine çok az un serp yapışmasın dıye...tepsiyi sağa sola çalkala üzerleri unlanmış olsun...

ocağa
yağ
şalça
nane at kavur sonra göz kararı su koy..

su kaynayınca köfteleri at...
ben dağılmasın dıye yüksek ateşte pişirdim çokta hızlı pişti..

inş. güzel olur canım...bende kaynanadan aldım tarıfı..sen yınede nettende bak...benım tarif tutmazsa üzülürüm...

dün kuru köftem kocamın sayesınde rezil oldu...

bakalım senin deidğin gibi yapıcam güzelim normalde annemle yapıyordım aama annemde göz kararı koyduğu için ben yapamam öle illa bir ölçü olacak

Merveeeeee dün akşam koca iki tabak spagetttttiiii yidimmmm :)
senden görmüştüm :)
bu akşamım meçhul :)

kızlar tarıfe gelınn

3 yumurta
2 su bardagı seker
2 su bardagı un
50 gram kakao
1 su bardagı sıvıyag
1 su bardagı sut
1 pk kabartma tozu

istege baglı fındık ben ırı ırı dogradım cok yakıstı

hepsını kek gıbı cırp borcamı margarınle yagla kek ısısında pişir

sosu

2 yemek kasıgı pudra sekerı
25 gram kakao
2 su bardagı sut
2 kutu cıkolata (ben cıkolatayı sevdıgımden 2 kutu az sevenler 1 kutu yapabılır)

malzemelerı ocakta karıstırıp çıkolata erıyene kadar pişir

fırından cıkardıgın kekın uzerıne dökk

kullanılan borcam ve cıkolata bunlar kızlar afıyet olsun

Ayy süpperr, çok severim browniyi
Tatile çıkar çıkmaz kesin deniycemm
Bir de sarımsak soslu bulgur köftesi yapıcamm (fellah köftesi de deniyor sanırım)

ımmmm harikaaa bitmiş halinin resmi yok mu mervem ?

Ayy süpperr, çok severim browniyi
Tatile çıkar çıkmaz kesin deniycemm
Bir de sarımsak soslu bulgur köftesi yapıcamm (fellah köftesi de deniyor sanırım)

Eki Görüntüle 503557

fellahı bende cok severım yanı annem cok guzel yapar ben hala yapmayı deneyemedım :))

fellah mı

fellahı bende cok severım yanı annem cok guzel yapar ben hala yapmayı deneyemedım :))

Kuzumm aslında çok basit sadece köfteleri yapmak biraz zaman alıyor o kadar. Ben de zman bulamadığım ve kocacık pek sevmediği için yapmıyordum ama canım istedi bi kere, az da olsa yapıcam

herkese merhaba,

fellah çok güzel olur, ben ilk defa hollandada yemiştim ama bayılmıştım tadına.

bu da aşkımın bu sabah kendi elleriyle bana hazırladıgı kahvaltı

Eki Görüntüle 506051

afiyet olsun canımmmm...benim kocişte bu sabah kalkmış omlet yapıyodu omlet kokusuyla uyandım valla,bekarken ki gibi
salam yemeseydin be hayatım..ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri ne salam ne sosis ne sucuk ağzıma sürmedim valla.

ama bu akşam balıkçıya gittik arkadaşlarla
önce bi balık çorbası,sonra da güzel bi balık yedim oğluma omega 3 olsun,yarasın :))

coook tatlı aşk onlar yaaa Allah razı olsun onlardann

yaa salam cok canım cekio arada yiom nilim sucuk sosis öle düşkün deilimde salama bayılırımmm
ohhh afiyet bal olsun yarasın yakışıklı oğluşunaaaa
annemde telde söledi bana "tam balık zamanı balık ye şimdi bol bol" dedi bende yicemmmm
balık corbası hic icmedim hep midemi bulandırıcak die içmeye korkuom nasıl bi şey o ?

amin canım Allah başımızdan eksik etmesin onları.dediğin gibi AŞK onlar

senin de güzel kızına yarasın tatlımmmm,evet balık sezonu açıldı dr um da bol bol balık ye diyo.
balık çorbası bildiğin tavuk suyuna çorba gibi ama pişen balığın suyuyla ve balık etiyle yapılıyo ben bayılırım bolca da limon sıkarım off bak yine canım istediiii ye mutlaka

ben de hiç yemedim ama sen böyle iştahlı anlatınca canım istedü

benim canım bi ara mantı istedi :)
bi akşam da baklava :)

Allahtan geçti bu isteklerim... zaten şişim bunları yersem düşünemiyorum artık

benim yiyebildiğim tek balık hamsi o da aynı etkiyi yapar dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…