2012 kasım anneleri yemek menüleri

canım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen

yemedim

canım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen
Eki Görüntüle 496902
Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim

canım ne marka aldın?? ben de almak istiyorum bundan ama bazıları çok ucuz bazıları çok pahalı... emin olamıyorum bi türlü...

bizimki fırındaa tavukla patates istiyormuş onu yapıcaz :)

cıxxx yiyemiyorum tavuk :) gelmicem bu akşam size :) köfte patates olsa neysaaa

canım sebzeleri fırına at, üzerine de salçalı domatesli sos tamamdır :) yada sotele hepsini :)

bi de beni can evimden vurdu annecim, ayakkabı bakıyolarmış

canım orada yazı yazan bir bölme varya o çekmece onun içine akıyor temizliği süper kolay yani :)
birebir bunu aldım bitanem philips carfuer da 99 tl idi normalde 160 mış ama harika çok beğendim yani kesinlikle tavsiye edeirm

http://www.sanalmagaza.com.tr/Philips-HD6320-20-cift-Tarafli-Izgara_139226.html#0

Son düzenleme:
mutlaka bakıcam canım.. et tavuk en güzel ızgarada oluyor.. bi de közleme de çok pratik olur bunda..

kesinlikle tatlım balkonda yaptım ev ne battı ne koktu harika bir durum bende eti közü böyle daha çok seviyorum eğer imkanın varsa dediğim gibi carfure da indirimde şuan en uygun orada yolladığım linkte ayrıntılı özelliklerini sölemiş

Hımm, yanına da yoğurt sebzelerin ama kocacık pek sebzeci değil işte. Et olsun ona yeter ki

Off ayakkabı Hiç bir ayakkabım olmuyor bir aydır, normalde her kıyafete ayrı ayakkabı giyen ben bir tek sandaletle idare etmek zorunda kaldım Aah ahh

bnde zamanında bir deri spor ayakkabı almıştım onu giyiyorum başka da bişi olmuyor

bnde zamanında bir deri spor ayakkabı almıştım onu giyiyorum başka da bişi olmuyor

bu akşam anneciğime gidicem karnıyarık varmış
veee kabak tatlısıııı en güzeli de oo

karnıyarıga bayılırımmm canımcım afiyet olsunnnnnnn..
kabak tatlısı da kayınvalidem yapmış dün akşam yidim :)

sedefim canım senin ruh halini düşünüyorum dünden beri canım benim böle yanında olmayı çok isterdim arkadaşım sakın çok düşünme herşey çok güzel olucak

bugun canm salçalı spagettı ıstıyor yapıp yıcem ama sonra bu mıdem uyutmıcak bılıyorum:))

fıstıklı baklava ve vısne suyu cektı canım aksam ustu cıkıp surdakı pastanede yıcem sanırım:))

akşama

patlıcan patates oturtma

sulu köftem var...

spagetttiiiiiiiiii bende istiyorum bu akşam bende yapıcammm
hem kolay hem lezzetli tam benlik

akşama

patlıcan patates oturtma

sulu köftem var...

owwww ne güzel yemekler yapmışsın sen öyleee
evde olunca böyle döktürüo insan di mi :)
afiyet olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…