canım benim kıyamam öğlen yemedinmi kuzum sen
Eki Görüntüle 496902
Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim
bizimki fırındaa tavukla patates istiyormuş onu yapıcaz :)
Evet evet makarnaaa benim de canım istedi şimdi,, yanına ne yapsam ki acep? Kızartma tarzı olmaz ödem yapıyor, tavuk da olmaz yeni yedik. Bakalım bakalım kocacığa danışayım bir :44:
Aslında azcık hedik alsam pişirsem, birazcık da nohut haşlasam çok güzel ayran aşı olurdu. Bu sıcaklarda da güzel gider, evet evet yarın akşama yapayım bu çorbayı
Oooh sen çalış annecik gezsin adil mi bu yaaaİki hafta sonra biz de gönlümüzce gezicez tatlımmm
Bu arada ben de acıktım sanırsammmm
canım orada yazı yazan bir bölme varya o çekmece onun içine akıyor temizliği süper kolay yani :)Güle güle kullan canımm
Peki bişi sorcam pişirdiklerinin fazla suyu, yağı filan sağ tarafta delik gibi bişi görünüyo ordan içeri mi gidiyo? Yoksa çekiyor mu hepsini pişirince?
Oooh afiyet olsunn tatlımm, patatesinden benn de isterim (tavuğun suyuyla pişen patates çok lezzetli oluyor yaww)
birebir bunu aldım bitanem philips carfuer da 99 tl idi normalde 160 mış ama harika çok beğendim yani kesinlikle tavsiye edeirmyemedim
canım ne marka aldın?? ben de almak istiyorum bundan ama bazıları çok ucuz bazıları çok pahalı... emin olamıyorum bi türlü...
cıxxx yiyemiyorum tavuk :) gelmicem bu akşam size :) köfte patates olsa neysaaa
canım sebzeleri fırına at, üzerine de salçalı domatesli sos tamamdır :) yada sotele hepsini :)
bi de beni can evimden vurdu annecim, ayakkabı bakıyolarmış
canım orada yazı yazan bir bölme varya o çekmece onun içine akıyor temizliği süper kolay yani :)
birebir bunu aldım bitanem philips carfuer da 99 tl idi normalde 160 mış ama harika çok beğendim yani kesinlikle tavsiye edeirm
Philips HD6320/20 Çift Taraflı Izgara - Sanalmagaza
mutlaka bakıcam canım.. et tavuk en güzel ızgarada oluyor.. bi de közleme de çok pratik olur bunda..
yemedim
canım ne marka aldın?? ben de almak istiyorum bundan ama bazıları çok ucuz bazıları çok pahalı... emin olamıyorum bi türlü...
cıxxx yiyemiyorum tavuk :) gelmicem bu akşam size :) köfte patates olsa neysaaa
canım sebzeleri fırına at, üzerine de salçalı domatesli sos tamamdır :) yada sotele hepsini :)
bi de beni can evimden vurdu annecim, ayakkabı bakıyolarmış
Hımm, yanına da yoğurt sebzelerinama kocacık pek sebzeci değil işte. Et olsun ona yeter ki
Off ayakkabıHiç bir ayakkabım olmuyor bir aydır, normalde her kıyafete ayrı ayakkabı giyen ben bir tek sandaletle idare etmek zorunda kaldım Aah ahh
Hımm, yanına da yoğurt sebzelerinama kocacık pek sebzeci değil işte. Et olsun ona yeter ki
Off ayakkabıHiç bir ayakkabım olmuyor bir aydır, normalde her kıyafete ayrı ayakkabı giyen ben bir tek sandaletle idare etmek zorunda kaldım Aah ahh
Eki Görüntüle 496902
Kızlar dün bundan aldık denedik harika pişiriyor ve çok temiz iş kesinlikle tavsiye ederim
evet bugunku menumuzz
fırın posetınde tavukpatates ve pilav yoğurt:))
hergun yemek yapmadgmdan hergun yazamıyorum:))
applepayy
aklıma limonlu keki düşürdün :)
eve gidince yapıcam
bu akşam anneciğime gidicem karnıyarık varmış
veee kabak tatlısıııı en güzeli de oo
karnıyarıga bayılırımmm canımcım afiyet olsunnnnnnn..
kabak tatlısı da kayınvalidem yapmış dün akşam yidim :)
sedefim canım senin ruh halini düşünüyorum dünden beri canım benim böle yanında olmayı çok isterdim arkadaşım sakın çok düşünme herşey çok güzel olucak
bugun canm salçalı spagettı ıstıyor yapıp yıcem ama sonra bu mıdem uyutmıcak bılıyorum:))
fıstıklı baklava ve vısne suyu cektı canım aksam ustu cıkıp surdakı pastanede yıcem sanırım:))
bugun canm salçalı spagettı ıstıyor yapıp yıcem ama sonra bu mıdem uyutmıcak bılıyorum:))
fıstıklı baklava ve vısne suyu cektı canım aksam ustu cıkıp surdakı pastanede yıcem sanırım:))
akşama
patlıcan patates oturtma
sulu köftem var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?