2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben kötuyum galıba ya bızım kaynanamla huylarımız cok benzer bırbırıne genelde ıyıyızdır bı durum varsa ıkımızde surat asarız.tartısılcak bısı varsa ıkımızde sölenırız çemkırıırız 2 gun konusmayız 3.gun sankı hıcbısı olmamıs gıbı devam ederız sevıyorum bu ılıskıyı:))

çok guzel laf sokarım bıde.

benimkisi ise yumuşak yumuşak istediğini yaptırır... gayet güleryüzlüdür.. hiç kızdığını sinirlendiğini görmedim şimdiye kadar.

Bebişime Tchaikowsky,Mozart ve Vivaldi dinletiyorum bende genelde..

Zaten İst.da hava da yağmurlu yağmurla klasik müzik çok dinlendirici oluyo,çok severim:24::16::126:

ben de özellikle sesli Kuran-ı Kerim okuyorum hergün bir sayfa bebeğime...
Tüm müzikleri dinliyor benim kuşum, tüm nöronları gelişsin diye herşeyi dinlettiriyorum ona...:34:

Çok merak etmeye başladım bzim topik ünlendimi acaba ?
Her gelen soru sorup cevabını beklemeyip, basıyor fırçayı gidiyor ?:57::57: Yada bugün günüde benimmi haberim yok ? :69::69:

valla var bi durum iki gündür :34:

5. ayda yapılıyor dıye bılıyorum cnmcım.

hmm ok. az kaldı yani :10:

Valla canım henüz ekşi sözlükte falan görmedim..Fırçalayan derken şu "kgl"denen dr yerine hocaya giden arkadaş mı?

Yok sadece o değil biraz öncede biri gelip 2'li testle ilgili bir soru sordu da snra birsürü adamsınız bir cevap vermediniz tarzında bir mesaj yazıp gitti onada diyorum

tam bende böyle bir şey geçiriyordum kafamdan sen hislerime tercüman oldun balım:) ya anlamadığım herkes nöbet tutmuyo başında bazen hemen yazıyorsun bazen işin oluyo geç yazıyorsun. heralde hamilelik stresinden yaşadıklarının stresinden fazla hassas oluyorlar bişey diyemiyorum :(

Yani evet kimse burda nöbet tutmuyor haklısın... Hamilelik denen olayı bizde yaşıyoruz ama kocamdan başkasına daha terslenmedim ben :1::1: Gereksiz çıkışlar işte

ben de özellikle sesli Kuran-ı Kerim okuyorum hergün bir sayfa bebeğime...
Tüm müzikleri dinliyor benim kuşum, tüm nöronları gelişsin diye herşeyi dinlettiriyorum ona...:34:

Oh o da güzel,dinlesin bıcırık.Tabi ki her türlü dinletmek lazım
Bende bişey denemek istiyorum Allah izin verirse anne karnında klasik müzik dinletilen bebişlere piyanoyu göstermişler,tek parmağıyla tek tek tuşlara basmış.

Ama hiç dinlemeyen bi bebişi koymuşlar yumrukla dan dan diye tuşlara vurmuş:1:
bunu bir prof yapmış bende deneyeceğim :1:

Oh o da güzel,dinlesin bıcırık.Tabi ki her türlü dinletmek lazım
Bende bişey denemek istiyorum Allah izin verirse anne karnında klasik müzik dinletilen bebişlere piyanoyu göstermişler,tek parmağıyla tek tek tuşlara basmış.

Ama hiç dinlemeyen bi bebişi koymuşlar yumrukla dan dan diye tuşlara vurmuş:1:
bunu bir prof yapmış bende deneyeceğim :1:

doğrudur canım..
mehmet öz kitabında : çocuğa her şeyi dinletin, farklı yemekler yiyin, bol bol kitap okuyun, farklı diller konuşulsun çevrenizde... yaptığın her faaliyetle ilgili çocuğun beyninde o nöronlar gelişirmiş... e doğunca da çocuk o şeyi daha kolay öğrenirmiş.

Ayyy hayırlı olsun tatlııııımmm:16:

Nasılmış peki,gelişimi falan iyidir inşallah.Gözün aydınn tekrar:34:
5 gün önden gidiyormuş ultrason verileri yiy dedi dr şimdilik bı sıkıntı görünmüyor çok şükür...
amannnnn canım benimmm hayırlı olsunnnnn... bir prenses daha geldiiiiiiiii :46::46::46::46:

çok çok sevindim canımmm... ne mutlu sana, çok rahatlamışsındır eminim.
ewet canım içim rahatladı çok şükür....forumda zaten prensesler hep geriden geldi...
hayırlı olsun canımm.. En sonunda kendini gösterdi demek aferin ona :16::16::16:
Artık sağlıkla dünyaya gelsin inşallah :16::16:
bende gördüm bugün pozisyonu çok netti dr zaten yüzde yüz eminim dedi
canımm çok sevindimm :46: gözün aydın sağlıkla kucağınaa

tesekkür ederim Allah tüm annelerimize ve bebişlerimize sağlık versin

doğrudur canım..
mehmet öz kitabında : çocuğa her şeyi dinletin, farklı yemekler yiyin, bol bol kitap okuyun, farklı diller konuşulsun çevrenizde... yaptığın her faaliyetle ilgili çocuğun beyninde o nöronlar gelişirmiş... e doğunca da çocuk o şeyi daha kolay öğrenirmiş.

Evet yaaa,bunu doğuma kadar yapalım kısmet olursa..

Ben bazen kurstan kalma ingilizce hikaye kitplarımı okuyorum,normal kitabımı geceleri okuyorum zaten..Ama şu farklı dil konuşulması çok mantıklı naapsak ki :))

kızlar dr amcamızdan geldik cinsiyetimize %100 kız dedi:52::52::52::103::103::103::103::103::103:

oyyy bıdış geliyor bir tane daha yerim onu ya:) canım güle güle büyüt güzel kızını:)

Yok sadece o değil biraz öncede biri gelip 2'li testle ilgili bir soru sordu da snra birsürü adamsınız bir cevap vermediniz tarzında bir mesaj yazıp gitti onada diyorum

Yani evet kimse burda nöbet tutmuyor haklısın... Hamilelik denen olayı bizde yaşıyoruz ama kocamdan başkasına daha terslenmedim ben :1::1: Gereksiz çıkışlar işte

bendeeee :) neyse boşverelim kuzucuk:)

Back
X