2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canım geçmiş olsunn :)

günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size :16:

ben de güzel yiyorum valla :17: ben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor :50:

günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?

kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm :16:

ben daha hıssedemıyorum bebıskomu cok merak edıyorum :))

ahh bebeğim yokmusun demek bugun:50: kolay gelsin...

günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü:53:

akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm:34:

benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh:nazar::emir_bebek::16:

Eki Görüntüle 437951 Eki Görüntüle 437952 Eki Görüntüle 437953 Eki Görüntüle 437954 Eki Görüntüle 437955

günaydın canımm :16:
bebeleri hep sarışın mavi gözlü istiyoruz inş. bize süpriz yapmazlarr :1:

ben daha hıssedemıyorum bebıskomu cok merak edıyorum :))

hissedersin kuşum az kalmıştır bence hissetmene :16:

Kızlar şu yenidoğan bebişin ağzına damlatılan nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hani gazsız oluyormuş ya bebişler,arkadaşımın kuzenleri de denemişler de çok memnun kalmışlar nasıl olur ki kısmetse o günleri görürsek ve yaparsak?:26:

ben damağına hurma sürücem inşallah canım... nar suyunu duymamıştım... Peygamber Efendimiz Hasan ve Hüseyin doğduğunda hurma sürmüş damaklarına...

dün ben bol bol yürüyüş yaptım kızlar, bu akşamda eşim beni çıkaracak söz verdi. inşallah hep böyle devam eder.

gerçi ayak bileğim çok ağrıyor, sivrisinek orayı 3 kez ısırmış. komple şiş bileğim ama acıdığını söylemicem. :52: bahane yapmasın bunu bide dimi.

güneş kremlerinizi ihmal etmiyorsunuz dimi? dün doktor beni uyardı valla. iz kalır mutlaka koru kendini dedi.

ben de dün akşam yürüdüm eve geldim öyle yorulmuşum ki... çok sıcaktı, geldiğimde pancar gibi olmuştum, çok yordu beni... aşırı bunaltıcı sıcak vardı... hava kararınca çıkıcam ya da evde yürüyüş bandında yürücem..
güneş kremi çok önemli canım.. kesinlikle hergün sürmemiz lazım.. zaten güneş acayip yakıyo...

Bende kısmetse 6.ayda platese başlamayı düşünüyorum hamilelik için.
Arkadaşımın eşi şiddetle öneriyor,5 cm açılmayla doğuma gitmiş 10 dk.sürdü ya da sürmedi normal doğurdum ve şiddetle öneriyorum diyor...Hatta doğuma giren ebe plates topunu da getir demiş ve sancı odasında üzerine oturum yavaş yavaş zıplattı beni diyor:1:

Etrafımdaki bütün hamilelere öneriyorum diyor.Topları 15-20 tl civarında zaten,e dvd'leri de var bence bişey kaybetmeyiz kızlar 6.ayda başlamamız gerekiyormuş...Ben düşünüyorum...:34:

hmm ben de bakayım bi iyice araştırayım canım.. çok seviyorum platesi ama annemlerin yanında yapamam... malum babamlara ait tv akşamları :)

geldim geldim canım hemde nasıl eğlendim ortam süperdi tek kelimeyle baya yoruldukda:32::32::32:
evet yemeğim hazır ama benim karnım tok eşim geç geleceğim diye aradı az evvel yani yemek yarına kaldı gibi:21::21::21:
yarın kızların fakültede diş randevuları var öğlenleyin ordan anneme gececeğim :10:malum persembe günü bebişle buluşmamız var:52::52::52:

ohh hoşgeldin canım... gez valla maşallah... :nazar::nazar::nazar: ne güzel işte yemek derdin bugün de yok :9::9:

kızlar bu arada, dün akşam arkama yastık koyup köşe koltuğuna dayanmıştım göbeğimide açtım böyle kaykılır gibi oturuyorum, bebeğimi seveyim dedim, ellerimi göbeğimin iki yanına koydum sessizdi oda eşim vardı ama tv kapalıydı, sağ elimi koyduğum yerde pıt pıt elime nasıl hiisediyorum hafif hafif ama çok güzel hissediyordu sonra kendi kalbime koydum elimi, bir benim ki atıyor bir bebeğimin ki ay çok tuhaftı çok güzel bir histi çok mutlu oldummm :16:

ayy canım benim... benimki de gündüzleri hiç durmuyor yaa... çok heyecan verisi bir his gerçekten :34:

ben bu hafta kendı doktoruma gıdıcektım ama devlete gıttım 3lu test yaptrdım onun sonucunu alıp öyle gıtcem kendı doktoruma arttık yanı 18 hazıran gıbı ozaman sölıcem.ama bıyerde okumustum vucut progestan hormonunu 2 kısılık salgılıyormus artık oda gaz yapma nedenıymıs dusun ben bıde progestan hapını kullanıyorum bendekı gazı sen dusun artık:)) sen sor bakalım ne dıcek doktor

bu arada devlet hastanesındekı doktorum pek havalı.saat tam 9da muayaneye baslıcak gec kalmıs sanırım kosarak bı geldı elınde kask ustunde motorcu montu vay beeee dedım valla:)) doktor cıvanıma bak dıe:))

bugün gidicem sorayım bi... burdaki arkadaşlar ne güzel esra ayakların şişimemiş dediler dün... inanırmısın sabah giyecek ayakkabı bulamadım.. şimdide çıkardım babetleri yalınayak duruyorum... nazar değdi bana nazarrr :nazar::nazar::nazar:

vayy be doktora bakk artistmiş tam :1:

günaydın canlarım...dün babamıza uzun zamandır istediği bi yemeği yaptım..içim dışıma çıkıyordu az kalsın..yemegın içinde ciğer vardı çünküüü:53:

akşam yürüyüşee çıktık kocişle...aman pek iyi geldi bana..haa bide iş çıkışı lcw'den hamile kotu aldım..çok rahatmışş yaaa...bu haftasonu ürgüp'e gidicezz pazar günü gezerken falan rahatlıklaa giyerimm:34:

benimde şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh:nazar::emir_bebek::16:

Eki Görüntüle 437951 Eki Görüntüle 437952 Eki Görüntüle 437953 Eki Görüntüle 437954 Eki Görüntüle 437955

ayy hilalll diğer hafta da biz gidiyoruz, keşke beraber gitseydik kız :34:
eşim yeraltı şehirlerine giremezsin diyo gerçi... çok darmış...:50:

günaydın canım geçmiş olsunn :)

günaydın tatlım afiyet olsun yarasın size :16:

ben de güzel yiyorum valla :17: ben 4 buçuk ayda 1 buçuk kilo aldım ama bundan sonra baya alırım gibime geliyor :50:

günaydın canım geçmiş olsun, üşütme gibi gibi bişey olabilir mi acaba ?

günaydın canım saol sizede afiyet olsunn:34:

bende de gaz var yaaaa ufffff

günaydınnn şekerimmmm... aman ne kadar üzüldümmmm anlatamammm :19: gerçi ben de öğleden sonra yokum... hastaneye gidicez :emir_bebek:[COLOR]

:günaydın canımcımm... bugün buralar sakin olucak sanırım :emir_bebek:

günaydın canım hayırdır inşAllah gaz filan olmasın :26: kendine dikkat et canımm:38: eminim çok üüzlmüşsündürrr :27:

günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba :52:

günaydın canımm :16:
bebeleri hep sarışın mavi gözlü istiyoruz inş. bize süpriz yapmazlarr :1:

avatardaki foto benim küçüklüğüm hayatım..anasını benzesin diyee çok istiyorumm...ben yeşil gözlüyüm babamdan almışımm gözlermi...bakalım kızçemde benden alacakmıı:16:

ayy hilalll diğer hafta da biz gidiyoruz, keşke beraber gitseydik kız :34:
eşim yeraltı şehirlerine giremezsin diyo gerçi... çok darmış...:50:

ayy evet kuzum yaaa, tevafuk etsede keşkee aynı hafta gitseydikk:50: bi haberleşir bi yerde denk gelirdikk...tanışırrdıkk ne güsell:16:

amann hee canım giremezsin, girmede bence...ben diğer gittiğimde bilee içim daralmıştı...şimdi zaten hemen panikliyorum nefesimi daralıyor gibi oluyorr hiç giremem sanırım:44::50:

ben damağına hurma sürücem inşallah canım... nar suyunu duymamıştım... Peygamber Efendimiz Hasan ve Hüseyin doğduğunda hurma sürmüş damaklarına...

ben de dün akşam yürüdüm eve geldim öyle yorulmuşum ki... çok sıcaktı, geldiğimde pancar gibi olmuştum, çok yordu beni... aşırı bunaltıcı sıcak vardı... hava kararınca çıkıcam ya da evde yürüyüş bandında yürücem..
güneş kremi çok önemli canım.. kesinlikle hergün sürmemiz lazım.. zaten güneş acayip yakıyo...

hmm ben de bakayım bi iyice araştırayım canım.. çok seviyorum platesi ama annemlerin yanında yapamam... malum babamlara ait tv akşamları :)

ohh hoşgeldin canım... gez valla maşallah... :nazar::nazar::nazar: ne güzel işte yemek derdin bugün de yok :9::9:

ayy canım benim... benimki de gündüzleri hiç durmuyor yaa... çok heyecan verisi bir his gerçekten :34:

bugün gidicem sorayım bi... burdaki arkadaşlar ne güzel esra ayakların şişimemiş dediler dün... inanırmısın sabah giyecek ayakkabı bulamadım.. şimdide çıkardım babetleri yalınayak duruyorum... nazar değdi bana nazarrr :nazar::nazar::nazar:

vayy be doktora bakk artistmiş tam :1:

dimii canım benim, gündüzleri ne zamanlar daha çok hissediyorsun, mesela ben şuan çok hissediyorum kıpırdanıyor sanırım elimi koyduğumda da hareketini hissediyorum, genelde kahvaltıdan sonra oluyor bende,

şu pilates işine bende girsem bir deniyeceğim bakalım evde yapmanın sakıncası yoktur değil mi ters hareket yapmıyalım

canım benimde daha hiç şişmedi ayaklarım ama şişebilir demekkii :26: son aylarda olmuyor muydu o

günaydın canım saol sizede afiyet olsunn:34:

günaydın canım hayırdır inşAllah gaz filan olmasın :26: kendine dikkat et canımm:38: eminim çok üüzlmüşsündürrr :27:

hihohoohooo çok kötüyümm aysunnnn nolur gitmeeeeeeeeee... sensiz naparıssssssssssssssssssssssssss :32::32::32:

:124: :124: :124 :124: :124:

:ssz::ssz::ssz:

gaz var heralde yaa... gerçi hatırladım da dün karpuzu fazla kaçırmıştım, o yapmış olabilir mi?

günaydın kızlar.ayyy geçen gece yemek yapmıştım pişmişmi diye bakayım dedim üflemiştim ama yeterli üflememişim heralde resmen içimin yandığını hissettim dünden beri midemde acayip bir acıma,yanma gibi birşey var. hamileliğemi bağlı yoksa yemek borumu falan mı yakıp yara yaptım acaba :52:

hay allah iyi üfle bir dahakine ikisi de olabilir ;)

avatardaki foto benim küçüklüğüm hayatım..anasını benzesin diyee çok istiyorumm...ben yeşil gözlüyüm babamdan almışımm gözlermi...bakalım kızçemde benden alacakmıı:16:

ayy evet kuzum yaaa, tevafuk etsede keşkee aynı hafta gitseydikk:50: bi haberleşir bi yerde denk gelirdikk...tanışırrdıkk ne güsell:16:

amann hee canım giremezsin, girmede bence...ben diğer gittiğimde bilee içim daralmıştı...şimdi zaten hemen panikliyorum nefesimi daralıyor gibi oluyorr hiç giremem sanırım:44::50:

inş. sana benzer canım, aa sen misin o pek şekersinn kız, benim de küçüklük fotolarım saman sarısı gibi saçlar yeşil ela göz benziyoruz :)
eşimde sarı mavi göz nasipse ikimizinki de renkli olma şansı yüksek canım, hayırlısı olsun

boğaz agrısı ve gaz dan ölcem:))

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine soğuk alam bu havalar yanıltır:(

günaydın şekerler nasılsınızzz :49: kahvaltımızı yapıyoruzzz saat 10.00dan sonra yokum 16.00 ya kadar kurtuldunuz benden :34:

geçmiş olsun canımm çok mu dondurma yedin bakim sen n:20::38:

afiyet olsun göbiş fotomu görmeden gitme bari :)

günaydın fıstıklar kahvaltımızı yaptık buradayız bugün bizimde bölgeden müdürler gelecek çok sık giremeyebilirim ama takipteyim

günaydın canım kolay gelsin bugün sana:)

bende de gaz var yaaaa ufffff

bende deeeeeee.... :(

günaydınn... yerim o pıt pıtları ben:) bende hissediyorum bazen onları çok tuhaf oluyor insan:)

günaydın canımcım, güle güle giy kotunu:)

canım günaydın bende de aynı durum var acayip yanıyor boğazım midem sanırım bebişteennn :1:

benimd şöyleee bi prensesim olsun inşallahhhhh:nazar::emir_bebek::16:

canım hoşgeldiniz prensesinleee:38: güle güle giy bitanemmm eminim çok yakışmıştır :49: ürgüp kaç km kayseriye eşiiminde sözü var bana bu sene gidecektik ama bebiş olunca okadar uzun yola çıkmmayalık dedik benim yerimede bol bol gezz:24::34:

hahaa düşünsene eşlerimizin kk'dan haberi yok o anda öğrenirlermiş şokk :52: :52:

yaa o kadar mı yaa... benim eşim pimpiriklidir... dedim heralde ondan böyle diyo... ama sen de öyle dediysen daha da girmem artık :50:

dimii canım benim, gündüzleri ne zamanlar daha çok hissediyorsun, mesela ben şuan çok hissediyorum kıpırdanıyor sanırım elimi koyduğumda da hareketini hissediyorum, genelde kahvaltıdan sonra oluyor bende,

şu pilates işine bende girsem bir deniyeceğim bakalım evde yapmanın sakıncası yoktur değil mi ters hareket yapmıyalım

canım benimde daha hiç şişmedi ayaklarım ama şişebilir demekkii :26: son aylarda olmuyor muydu o

canım benim ki 10-11 gibi başlıyo... 3-4e kadar sürekli pıtpıtlıyo.... akşamda aralıklarla baya hissediyorum...

ay ne bileyim yaaa bana dün dediler ayakların şişmemiş diye... bi memur tuhaf tuhaf baktı, etkilendim hemen.... yıldızım çok düşüktür benim... hemen etkilenirim.

hamile pilatesine yakın bi yer olsa da keşke gidebilsek aslında... bana yakın hiçbi yer yok... olmazsa yapmam... yürüyüş +yüzme yeterli olur bence.

hay allah iyi üfle bir dahakine ikisi de olabilir ;)

inş. sana benzer canım, aa sen misin o pek şekersinn kız, benim de küçüklük fotolarım saman sarısı gibi saçlar yeşil ela göz benziyoruz :)
eşimde sarı mavi göz nasipse ikimizinki de renkli olma şansı yüksek canım, hayırlısı olsun

amannn aceleciliğim gene başıma iş açtı :)

canım günaydın bende de aynı durum var acayip yanıyor boğazım midem sanırım bebişteennn :1:

canım hoşgeldiniz prensesinleee:38: güle güle giy bitanemmm eminim çok yakışmıştır :49: ürgüp kaç km kayseriye eşiiminde sözü var bana bu sene gidecektik ama bebiş olunca okadar uzun yola çıkmmayalık dedik benim yerimede bol bol gezz:24::34:

bebişten olan herşeye razıyım bunlar bebişlerimizin sağlıklı olduğunun göstergesidir:nazar:

hihohoohooo çok kötüyümm aysunnnn nolur gitmeeeeeeeeee... sensiz naparıssssssssssssssssssssssssss :32::32::32:

:124: :124: :124 :124: :124:

:ssz::ssz::ssz:

gaz var heralde yaa... gerçi hatırladım da dün karpuzu fazla kaçırmıştım, o yapmış olabilir mi?

hahahahahhaaaaa bol bol çekiştirin işte beni :27::27::27: çok yersen karpuzu gaz yapar tabiiiii :52:

Back
X