2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugün çok sıkıldım patron odamızda ve dolapları ayıklıyor dosyaları doğru düzgün işde yok elimde öyle sıkıldım ki bugün bir an önce bitsin istiyorum...............

bugün çok sıkıldım patron odamızda ve dolapları ayıklıyor dosyaları doğru düzgün işde yok elimde öyle sıkıldım ki bugün bir an önce bitsin istiyorum...............

az kaldı canım ya sabret cuma yarın tatill benimde kayınvlidemler gelecek bu akşam yemeği birlikte yiyeceğiz barbunya var, pilav yapacağım, salatalık turşusu var, pembe domates salatası yaparım, yoğurtlu yapacağım, karpuz keseceğim 1 tabakta karışık sebze yemeği var yeter mi acep

patronun odasında mı uyuyordunn patron baya geniş biri sanırım

Patron yoktu tatlım.. Öbür şubedeydi sekretere dedim tutun onu orda
Bende açtım kamerayı kapının önünü gösterecek şekilde ohh mis gibi uyudum
Sonra kızlar haber ettiler geliyor diye kalktım, ama bir dinlenmişim, bir dinlenmişim sorma

etli bişeyde yaparsan olur kuzum tek barbunya ile az bence..

lavinyammm sıkıldıysan dinle bu şarkıyı canım klipte eğlenceli neşen gelsin

Oğuzhan Uğur - TERBİYESİZİM -(2012)

canım patron bizim odada malesf açamam

arkadaşın yap beni
göremiyorummmm

Gördümmmm vee bayıldımmmm sana tatlımmm çoook güzelsin 41 kere maşallahhhh

tekrar ekledim canım görebilirsin

Ben de gördüm canımmm bebek yüzlü senii ne kadar şekersinn, avatarından herhalde sarışın bekliyordum seni ama esmermişsinnn Maşallah nazar değmesin güzelliğine

Oyyyhh bugün bu güzel kelimesini ne kadar çok kullandım anacımm, gözlerimiz de bayram etti topiğimizin güzelleri sayesinde anam anam fazla geldi bana bu kadar güzellik görmek sanırsam, ben gidiyorum evime şekerlerimmmm,, Koooccamannnn öpüyoruz sizleri ve bebişleriniziii İyi hafta sonları

ay kızlar maşallahınız var (görebildiklerim)

bende kıskandm bende koyucam :)

tam linki var mı kuzum denedim olmadı program var yasaklıyor sanırm :

hmm olabilir canımm

bitiyo haftasonu geliyoooo

esraaaa duy beniiiiiiii

canım dua topiğinde listenin son halini göremedim yaaa sana zahmet son sayfaya yayınlasanda baksamm

duydum seni kestanem benimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
burda canımm.

ne kadar güler yüzlüsün canımmm... maşallahhh

ilk resminize bayıldımm

ohhhhh mis gibi her şeyide ayarlamışş ajan gibisin iyi olmuş ne güzel dinlenmişsin biz 25 kişi olduğumuz için hayatta çekemezlerdi heralde gidip müdürün odasına yatsam, bizimkide yok toplantıda istanbulda ama nerde kuzum yatamam kii

göremedm ben ? yahuuu :44:

sende 3 yaş küçüksün benden şuana kadar sen olabilirsinn zuzu

saoll canımmmmmmm bizde çok öptük seni güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyleeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…