Vaaay süpersin canım yaa maaşallahhhvalla hakikaten bu topiğin annelerine kocaman bir maaşallah diyelim..
Valla kız haklısın
İnsan aynada kendine bakarken bile nazar değdirebilirmiş..
ay eefet yaa ben çok inanırım nazara okuyalımtü tüüü maşallah topiğe
ohhhh yarasınnnn tatlımmm tekrar ekledim cnmmmm
evetttt esranın tavsiyesiyle face girdim albümü yapıp yollayacğım
bugün çok sıkıldım patron odamızda ve dolapları ayıklıyor dosyaları doğru düzgün işde yok elimde öyle sıkıldım ki bugün bir an önce bitsin istiyorum...............
patronun odasında mı uyuyordunnpatron baya geniş biri sanırım
bugün çok sıkıldım patron odamızda ve dolapları ayıklıyor dosyaları doğru düzgün işde yok elimde öyle sıkıldım ki bugün bir an önce bitsin istiyorum...............
Çok şirinsin canım
2. Resim oliypos'mu canım yaa merak ettim oraya benzettim de
tam linki var mı kuzum denedim olmadı program var yasaklıyor sanırm
aysuncum sen olgun duruyorsun aslında kaçlıydın kuzu
ay eefet yaa ben çok inanırım nazara okuyalımtü tüüü maşallah topiğe
etli bişeyde yaparsan olur kuzum tek barbunya ile az bence..az kaldı canım ya sabret cuma yarın tatillbenimde kayınvlidemler gelecek bu akşam yemeği birlikte yiyeceğiz barbunya var, pilav yapacağım, salatalık turşusu var, pembe domates salatası yaparım, yoğurtlu yapacağım, karpuz keseceğim 1 tabakta karışık sebze yemeği var yeter mi acep
lavinyammm sıkıldıysan dinle bu şarkıyı canım klipte eğlenceli neşen gelsin
Oğuzhan Uğur - TERBİYESİZİM -(2012)
sen harbi kestane şekeri gibisin kızzz :)))
çıtı pıtı maşallah. şirin masum bir kız çocuğu :)))
amanınnnn eşinde mi kız öyle :))) iyi o zaman baya uyumlusunuz :))
lavinya beni gördün dimi?
milanoooooooooooo, annesininbirtanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yahu gelin bakın bulamzsınız bir daha :))))
tekrar ekledim canım görebilirsin
tam linki var mı kuzum denedim olmadı program var yasaklıyor sanırm :
esraaaa duy beniiiiiiii
canım dua topiğinde listenin son halini göremedim yaaasana zahmet son sayfaya yayınlasanda baksamm
Patron yoktu tatlım.. Öbür şubedeydi sekretere dedim tutun onu orda
Bende açtım kamerayı kapının önünü gösterecek şekilde ohh mis gibi uyudum
Sonra kızlar haber ettiler geliyor diye kalktım, ama bir dinlenmişim, bir dinlenmişim sorma
88liyim canım
Gördümmmm vee bayıldımmmm sana tatlımmm çoook güzelsin 41 kere maşallahhhh
Ben de gördüm canımmm bebek yüzlü senii ne kadar şekersinn, avatarından herhalde sarışın bekliyordum seni ama esmermişsinnnMaşallah nazar değmesin güzelliğine
Oyyyhh bugün bu güzel kelimesini ne kadar çok kullandım anacımm, gözlerimiz de bayram etti topiğimizin güzelleri sayesindeanam anam fazla geldi bana bu kadar güzellik görmek sanırsam, ben gidiyorum evime şekerlerimmmm,, Koooccamannnn öpüyoruz sizleri ve bebişleriniziii İyi hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?