• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen sezeryan olursak, muhtemelen doktor bayram önce almak isteyecek 24-25 i gibi demii :18:

oy maşallah size :nazar:

kız aynen bende de çarpıntı oluyor kan değerlerim düşmüş 2 katına çıkardı kan hapını :53:

aynen kuzummm bende sanırım 38 hafta olucamm :18: zıççtıkk :27::52::52:

Ben kurban kesmem artık bir deve doğuracağım :)

su an baş ağrım çok fazla ama dün gece ishal ve mide şişkinliği yüzünden uyuyamadım bile canım
laf vursan bile anlayan olmaz canım eşimin ailesi ufak dağları onlar yaratmış gibi hep ilgi beklerler hiç ilgi vermezler etinden ve sütünden yararlanırlar çok güzel adam kullanırlar ama senin için bişey yapmazlar

canım benim geçende dedim ya durumun çok tanıdık diye ben ne çekmiştim o ağrılardannnn... bunu bana ebe tavsiye etti eğer riskli olsa söylemezdi
aynı senin gibi açılmam yoktu bebek kalp atışları mükememldi ama ben ağrıda tabiri caizse sekiyordum evin içinde
ama ılık havluyu uyguladığımda bebeğim kendini kasmayı bırakıyordu sakinleşiyordu o sertlik geçiyordu ağrıda geçiyordu
daha öncede dedim ya bunu söyleyen ebe 35-40 senedir ebelik yapan emekli bir ebeydi bir bildiği olmasaydı söylemezdi
bana sen gününü bekle ve sakin ol ağrı olduğunda ütü ile havluyu ısıt ve karnına sar demişti o bebeği rahatlatır demişti

saol canım benim...

hoşgeldin canımmm.. geçmiş olsun.. eşin neden seni hem hamile hem hasta halinle bıraktı ki:47:
ama misafirler var diyorsun mecbur kaldı sanırım..

benim kardeşim erken dogdu ve doktorlar " yaşamaz " demişlerdi şimdi 15 yaşında koca delikanlı oldu..
erkende olsa, sağlıklı olup kendini cabucak toparlayan nice bebekler var..
kalbim inşallah zamanında dogmasından yana hepimizin bebişlerinin ama Allahın takdiri..
sen hep kendini rahat tutmaya çalış, stres, sıkıntı vs. erken dogumun tetikleyicisi..
sağlıkla kucagına almak nasip olsun canım benimmm..

iyiyim bi tanemmm bayram dönüşü işlerle boğuştum sabah beri.. sen nasılsın ?
evet ya bebişim göbegime bi yaslıo kendini kaskatı kesiliorum bi anda.. yeri dar geliyor artık galiba :)
eşimle beraber bakıyoruz bazen aynen dedigin gibi sipsivri sert bi şey gelio elimize, bilmiyoruz ki neresi:1:

şişşşşşşşşşşşş ne diooooooooonnnnnnn bayram şekeriii :27:

yok canım hayırlısı tabide zamanında gelsin istiyorsun...

anaaamm maşallah nerdeyse doğrucaksınız kızlaarr ay çok heyecanlandımm :52: :52: :52:

ben de kasımın 23 de doğum ıznıne cıkıcam ınsallaaahhhh :49:

ayyy zaman azalmış sende de hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşalah...

merhaba anneler nasılsınız

bebek dönme durumları 7. aydan sonra oluyor di mi? arkadaşımın son 37 den sonra dönmeye başladı??

evet cnm..

kızlar ben şimdi sezaryan olunca 38.haftada mı doğuracam yani tam kurbanlık olucam ben ya

doktor ayarlar onu....

Oooh zaten bu eşler hep böyle, biz cefasını çekelim onlar sefasını sürsünler :41: Biz olsak bırakıp gidemeyiz bi yere eşimiz hastayken....
Adaletin bu mu dünya şarkısını armağan ediyorum bizlere tatlım :36:
Enemm bu arada ben de patlamaya hazırmışım sanki, sen yine de sakin ol emi kuzum, zaten hastasın dinlen iyice.Bahçeye gitsen bi de hizmet beklerlerdi senden daha hayırlı olmuş böylesi, belki eşin de bunu düşünerek söylememiştir sana :34:

Canım yaa doktorunu çok takdir ettim, boşuna prof olmamış demek ki... Bu son aylarımızda gerçekten en büyük ihtiyaç iyi ve bilgili bir doktor..
Tatlımm bu arada sen bu iş mevzusunu filan mı kafana takıyorsun? Ya da stres mi yaptın bişiye?
Benimde gerginken, sinirliyken karnım aynı senin anlattığın gibi oluyor, sonra geçiyor ama..

Hehehhh bazılarımız 40. haftada değill 38 den itibaren doğurcak tatlımm, ve ben de sanırım onların arasındayımm :18: Hakkat zıçtıkkk :52: :9:

yok canım başlarda taktım ettim ama şimdi takmıyorum hayırlısı diyorum....

kız aynen bende de çarpıntı oluyor kan değerlerim düşmüş 2 katına çıkardı kan hapını :53:

ayy ben bı dozu kullanaım ıkı doz gerı kalsın :D off hıc sevmıom su elevıtle kan hapını hee

sabahta dedım bebe aspirini ner güzel mınık tatlı ve pembişş :D :9:

hoşgeldin tatlım nasılsın hamişlik nasıl giidyor sıkıntı yok değil mi:29:

aynen öyle hizmet beklerlerd

hamdolsun canım hersey yolunda ıste bı çarpıntım var o kadar o da ıalcı ıcmeye baslaıdm bugun cok olmadı

gecer ınsallah sizin nası gıdıo agırlastınız ııce :) ay yatılmaz donulmez ateş basar :)

sahiiiiiii cinsiyeti belli oldu muuuuuu

evet canım kızım olucak ınsallahhh :) hoş munire bana erkek dedıydı amaa :)

ayyy zaman azalmış sende de hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşalah...

.

yarıaldık canım cok sukur bı bu kadar daha var ıste :D

kızlar ya benim göğüslerim 5 gündür feci fena sızlıyor dokunulmuyor dokunsan yara olacak resmen o durumda.... ve sıvı gelmeye başladı.. sizde de var mı?

ayy ben bı dozu kullanaım ıkı doz gerı kalsın :D off hıc sevmıom su elevıtle kan hapını hee

hamdolsun canım hersey yolunda ıste bı çarpıntım var o kadar o da ıalcı ıcmeye baslaıdm bugun cok olmadı

gecer ınsallah sizin nası gıdıo agırlastınız ııce :) ay yatılmaz donulmez ateş basar :)

ayşecim hoşgeldinnn :16: çok sevindim herseyin yolunda gitmesinee:49:

minure banadaa erkek demiştiii :52::52::52:

ayyyyy ne güzelllll kızçeee :16:

minüre banada kız demişti tutmuyor onunkileri salla :)

banada elevit yapıyor bulantı :50:

kızlar ya benim göğüslerim 5 gündür feci fena sızlıyor dokunulmuyor dokunsan yara olacak resmen o durumda.... ve sıvı gelmeye başladı.. sizde de var mı?

bende yok öle bi şey.. bilmem ki..

münire kimmmm :26:

hoşbulduk canım evet cok sukur enems enı de mı tutturamadı munıre :)

aynız amanda gule gule canım mesai biter ben kaaçr :)

hadı yaa :D ehehee

evet ya kzıçem oluyo ınsallah bakalım

ben cıkıyorum mesai bitti haydı hayrılı akşamalr :)

Back
X