günaydın güzel haftalar olsun hepinize güzel anneler

benim için bu hafta maraton başlıyor şekerler az evvel esranın okuluna gittim kura 11 de çekilecekmiş 12.30 da derse başlıyacaklarmış müdür öyle söyledi
yorgun bir hafta sonu geçirdim ben düğünü yaptık bitirdik
ama düğün sonu beni bekleyen süpriz bekleyormuşda haberim yokmuş
kayganam düğüne geldi gelin konvoyu gitti ama benimkiler hala gitmediler erkekler benim evdeler kayınpeder açmış pc yi okey oynuyor o kadar misafirin içinde kayganam benim eve gelmiş evi ters tüz etmiş gene
sonrasında düğün sahibinin kendi misafirleri için hazırladığı yemeğe kaldılar bunlar kaynanam yemeği yedi fatma ben yatacam dedi ev müsaitmi dedi
hayır anne yatacak yer yok dedim neden dedi çocukların odasındadamı yatamam dedi yatamazsın kalabalık dedim senin yatak odan dedi hayır dedim yüzüne bakmıyorum tabi ki
sonra eltim çay koydum diye haber salınca oraya gitti değilse beni çıldırtmaya devam edecek
ufff dün bitti ama bende bittim
günaydın canım demek senin oğluşda pozisyon değiştirti bu bebişler hiç uslu durmuyorlar hiç
günaydın canım hoşgeldin kayganam geliyor diye canını sıkma canım kötü olma eşinle sen eşinle olduğuna bak ayrılık bitiyor ya gerisi önemli değil şekerim
hediyeleri inş beğenmişsindir esra valla benim içime pek sinmedi ama artık azımı çoğuma say çünkü yaptığım şey hala ortada yok bir diğeride yetişmedi tamamen aklımda olmayan hediyeler geldi sana yanii
günaydın canım geçmiş olsun son aylarda olacak o sıkıntılar artık rabbim en hafif sekilde geçirmeyi nasip etsin
günaydın canım
yasemincim senin dr bana biraz erken konuşmuş gibi geldi geçen ki sana gösterdiğim makalede 34. haftadan sonra tam net belli olur 38 haftaya kadar dönebilir bebek diyordu ama ben mi yanlış anımsıyorum yoksa
çok hoşşş güle güle kullanın canım