Eki Görüntüle 508488 tanıdık geldi mi esraaa:))))))))) ama ben almıştım malzemeleri eşimle birlikte yaptık
ben de renklerini aparatlarını kendim seçip yaptırmıştım :)
günaydın kızlar,
benim de izne ayrılmama 23 gün kaldı.
bugün canım çok sıkkın.geçen hafta doğum yapan bi tanıdığımız vardı.kız bir tıp fakültesinde doğum yaptı.42. haftasına kadar beklettiler kızı ve 42. haftasında doğum yaptırdılar.kız yaklaşık 17 saat sancı çekti."tüm sorumluluğu üstleniyorum sezeryan yapın bana" diye yalvarmış sancı çekmekten helak olunca ama kabul etmemişler.bebek 4 kg dı. normal doğum yaptı kız ama çok fazla dikişi vardı.biz sevinmiştik çok şükür sağ salim doğum yaptı diye. meğer bebeğin doğum sırasında omuzdan kolu kırılmış ve kendi kendine iyileşir diye söylememişler.1 haftalık bebeğin kolu morarıp şişmiş.kız bebeği hastaneye götürmüş.doktorlar o zaman söylemiş doğum esnasında bebeğin kolunun omuzdan kırıldığını.bebeğe hiç bişey yapmadan göndermişler.kendi kendine iyileşir demişler.duyunca çok üzüldüm, sabaha kadar aklıma takıldı. bebek için dua edermisiniz?
günaydın canım...
inanmıyorum yaaa nasıl bir hastane orası.. minicik bebeğin kolu kırılıyo ve bunu söylemiyolar... kesinlikle dava açmalıydı.
4kg üzerine zaten genelde sezeryan öneriyo doktorlar, başka hastaneye neden gitmemiş ki? kolay mı o kadar sancı çekmek... kız istemiyorum demiş, nasıl zorluyolar normal doğuma...
offff ne günlere kaldık yaaaa