- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
kizlar oncelikle gunaydin hepinize.sizlere birsey danismak istiyorum.ben daha keseyi bile gormedim bunu dusunmek icin cok erken biliyorum ama icim icimi yiyor.hem doktorumu ona gore sececegim icin erken karar vermem gerekiyo.ben 40 haftalik normal dogumla bebegimi dunyaya getirdim.hersey sorunsuz gerceklesti.epidural yaptirdigim icin acisiz muhtesem bi dogum oldu.harika bi duygu dogum yapmak..ancak bebegimi 2 gun sonra kaybettim.allah kimseye boyle bi aci yasatmasin insallah. bebegim erken sepsis olmus.yani benden ona herhangi bir sekilde mikrop gecmis.bu genelde dogarken dogum yolundan gecebiliyormus.ancak cok ender gorulen bi hastalik.doktorum seninle alakali genetik bi durum degil dedi.simdi bir yanim o sadece bi sebepti.allah benim bebegime o kadar omur bicmisti dogum yontemiyle alakasi yok normal dogum yap diyo.bir yanim ise 37 haftada herhangi bi aksilik cikmadan sezeryan ol diyo.benimle sati ayni olan cok yakin arkadasim 37.haftasinda sezeryan oldu.simdi masallah bebisi sapasaglam yaninda.sizce ne yapmaliyim???????
yaşadığın çok büüyük bir olay canım ama bu ölen yavrunun ömrü ile ilgili birşey rabbim onun hayatını bu kadar kılmış... buna hiçbirimiz müdahale edemeyiz zaten bence sezeryan ya da normal olacağı bebeeğin gelişimi ile ilgili sen şimdiden bunları düşünüp kendi ve bebişinin canının sıkma benim tavsiyem bu yani