2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
6+1de kalp atışımı duydun kuzum? bende taa 24ünde gitcem şimdi tam 6 haftayız.ozamana 7+5 falan oluyoruz...acaba o kadar beklemesemde bu hafta sonu 6+5de gitsemmi diyorum da...sende ne yapayım? vajinalmi duydunuz peki kalp atışını?:49:

canım bence bekle biraz daha bende yaklaşık olarak aynı durumdayım seninle bende 24 ünde gidicem ama vakit geçmiyo dimi :)

6+1de kalp atışımı duydun kuzum? bende taa 24ünde gitcem şimdi tam 6 haftayız.ozamana 7+5 falan oluyoruz...acaba o kadar beklemesemde bu hafta sonu 6+5de gitsemmi diyorum da...sende ne yapayım? vajinalmi duydunuz peki kalp atışını?:49:

tatlım alltan muayene etmeden sesini duyamıyon, dr ekrandan gördü hareketini, banad gösterdi. 7. c, haftalarda rahat duyuluyormuş göbekten, vajinal istemedim cnm ben,bence bekle :) yada git bebişini gör sen bilirsin :) ben gördüm kıslar minicikkk bebeğim benm, böyle bir nokta gibi yuvarlağı var birde bir uzantısı var.

Merhaba benimde beklenen doğum tarihi 1 Kasım. 6+1 de doktora gittik kalp atışını göremediğimiz için bu cuma gübü tekrar gideceğiz. Bütün keyfim kaçtı günlerdir ağlamaktan , üzülmekten yoruldum. Bence bekle 7. haftayı doktoruna uy . Benimki gibi bir bekleyiş daha zor inan. Sağlıkla kavuş bebişine

tatlım alltan muayene etmeden sesini duyamıyon, dr ekrandan gördü hareketini, banad gösterdi. 7. c, haftalarda rahat duyuluyormuş göbekten, vajinal istemedim cnm ben,bence bekle :) yada git bebişini gör sen bilirsin :) ben gördüm kıslar minicikkk bebeğim benm, böyle bir nokta gibi yuvarlağı var birde bir uzantısı var.

:) Allah bağışlasın tatlım :nazar:

Merhaba benimde beklenen doğum tarihi 1 Kasım. 6+1 de doktora gittik kalp atışını göremediğimiz için bu cuma gübü tekrar gideceğiz. Bütün keyfim kaçtı günlerdir ağlamaktan , üzülmekten yoruldum. Bence bekle 7. haftayı doktoruna uy . Benimki gibi bir bekleyiş daha zor inan. Sağlıkla kavuş bebişine

doğru söylüyorsunuz...o zaman doktorun sözünü dinleyim...dediği zamanda gideyim canlarım... hepimiz sağlıkla duyarız inşallahh kalp atışlarımızı...alırız yavrularımızı kucaklarımıza...güzel sağlıklı sıhhatli günlerini görürüzz....:49::36::nazar::emir_bebek:

Merhaba 6+1 de yani geçen hafta cuma günü kalp atışı göremedim. Kolaylıkla fark edilir mi lap atışı? Doktorun ultroson chazı yeni olanlardan mıydı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

oyyy maşallahhhh yerim onu yerim...gözün aydın canım:):49::16:

:) Allah bağışlasın tatlım :nazar:

amin canım bnm hepimizinkini inş. :nazar:

doğru söylüyorsunuz...o zaman doktorun sözünü dinleyim...dediği zamanda gideyim canlarım... hepimiz sağlıkla duyarız inşallahh kalp atışlarımızı...alırız yavrularımızı kucaklarımıza...güzel sağlıklı sıhhatli günlerini görürüzz....:49::36::nazar::emir_bebek:

bencede bekle dr bana artk 4 hafta sonra gel dedi ama bilmiyorum dayanabilirmiyim.. amin canım inş. :nazar:

Merhaba 6+1 de yani geçen hafta cuma günü kalp atışı göremedim. Kolaylıkla fark edilir mi lap atışı? Doktorun ultroson chazı yeni olanlardan mıydı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

tatlım sen bebişi gördün mü kesenin içinde ? doktorum bana ben farkettim burdan dedi bilmiyorum ki cnm, alttan dha net oluyormuş, herkesinde bir değilmş dr dediğine göre. kimisi daha erken kimi daha geç olabilirmiş hemen endişenme tatlım bişeyciği yoktur. yeni değilll ultrosonu.

oyyy maşallahhhh yerim onu yerim...gözün aydın canım:):49::16:

:)) sağol bir tanemm

Son düzenleme:
kızlar halen yazan ve dualarıyla yanımda olan hepinize çok teşekkür ediyorum...
hakkımızda hayırlısı olsun güçlü gibiyim sanki iyiym aslıdna ama hayal kırıklığı hissediyorum ve onu atamıyorum içimden
size halen dua edıyorum herşey güzel olucak....güzel günler göreceğiz inşallah....

halen bana listeye eklenmek için msjlar gelıyor bırınız lütfen topiği sahiplenın eger bebegıme bişey olmaz da

iyi olursak ben zaten burada olucam birisi topiği üstlensin ne olur kazen e başvurabilirsiniz...

arkadaşlar bende geçen hafta 5+3te gittim keseyi gördük doktor bu hafta 6+3te birdaha çağırdı kalp atışı için inşallah duyabiliriz. bende vajinal muayene istemiyorum duyulursa karından duyulur duyulmazsa haftaya bidaha gideriz ne yapalım. ama doktor duyulur dedi..:49::49:

kızlar halen yazan ve dualarıyla yanımda olan hepinize çok teşekkür ediyorum...
hakkımızda hayırlısı olsun güçlü gibiyim sanki iyiym aslıdna ama hayal kırıklığı hissediyorum ve onu atamıyorum içimden
size halen dua edıyorum herşey güzel olucak....güzel günler göreceğiz inşallah....

halen bana listeye eklenmek için msjlar gelıyor bırınız lütfen topiği sahiplenın eger bebegıme bişey olmaz da

iyi olursak ben zaten burada olucam birisi topiği üstlensin ne olur kazen e başvurabilirsiniz...

Tatlm ben olmak isterdim ama her zaman nete giremiyorum..

arkadaşlar ben tabloyu takip edebilirim devamlı pc başındayım çünkü ;)) :49:

kızlar merhaba

bu akşam kanamam oldu doktortaa gittik kese gozukmuyor degerım düşmüş 150 ye
doktor düşüo dedi yarından sonra gene kan verıcem deger dusmusaa kendı kendıen dusuo dicez dedi dr
hepinize sağlıklı gebelıkler dilerimm....güzel aman gecırdık ama kısmet topiği bskasıan devretmesi icin kazene yazdım
hayırlı akşamalr

ay-she cimm
girmiyordum bende iki gündür, olumsuz haberleden etkilendiğim için internete girmiycem diye söz vermiştim kendime ama dayanamadım girdim gene...
çok üzüldüm gerçekten... :14: ne diyeceğimi bilemiyorum, hala umut var gerçi, yarınki testter ne çıkacak bakalım...

ama, yarın negatif olsa bile bunda da bir hayır vardır diye düşün canım... belki de allah seni sağlıksız bir bebek dünyaya getirmekten koruyor... şimdi de diyeceksinki neden sağlıklı değil!! bunun cevabını ne sen ne ben bilebiliriz... 5 senedir etrafımdaki sevgi nedir bilmeyen, hamileyken fosur fosur sigara içen, bencil ve cahil hatunlar çatır çatır doğuruyorken ben neden tedaviler, aşılama ve tüp bebekle uğraşıyorum diyorum bazen... ama elbette allahın bir bildiği vardır... bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır... seni tandıdığıma çok sevindim, gidersen çok üzülücem :(( inşallah allah hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğini sana bağışlar... ve sakın unutma her ne olursa olsun hiçbirşey bu hayatta senden daha kıymetli olamaz :34:

Back
X