2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
:32::32::32::32: ayy ben çok seviyorum kocişimi yaaaaaa... delüm geçen "esra, maşallah bize her konuda olduğu gibi bu konuda da çok iyi anlaşıyoruz biz" diyo :9::9::9::9:

"valla bilmem, yaşlanmayan koca isterim ona göre... dedim :1::1:

aşkım spora başladı bunun üzerine, hergün spor yapıyo artık :52::52::52::52:

ahahhaah :52::52::52: seninki çok etkileniyor laflardan benimki yiyor maşAllah :52::52::52:

yirim sizi ben yirimmm :39::40: :38::38::38:

haklsıısn bacım o açıdan bakmamıştım :97::97::89::89::89: istanbulda bulusacak kızlar bizde izmirlileri çekiştirelimmmm:82::82::82:

ateşliyim doğru :19: :52::52::52:

:32::32::32::32: ayy ben çok seviyorum kocişimi yaaaaaa... delüm geçen "esra, maşallah bize her konuda olduğu gibi bu konuda da çok iyi anlaşıyoruz biz" diyo :9::9::9::9:

"valla bilmem, yaşlanmayan koca isterim ona göre... dedim :1::1:

aşkım spora başladı bunun üzerine, hergün spor yapıyo artık :52::52::52::52:

tü tü tü maşallah. Allah bozmasın muhabbetinizi.

adam bendeki potansiyeli görüyor, mecburen bakıyor kendine :52::52::52::52:

benim kocamın çok iştahı yoktur yaa, hele ben olmayınca akşam yemeği bile yemiyor kuzum :5:

evde tek olunca insanın canı istemez canım benimkide ben olmayınca yemiyor yemesin zaten tosun :49::49::49:

Allah kavustrsun tez zamanda canım :16:

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek
11-annesininbirtanesi - kız

sız neden ayrı sehırlerdesınız aarkadasım

tayinimizi vermiyolar tatlım... yakında düzelicek inşallah.

kızçe diyorum ben bu seferr...:nazar::16:

canımmm nerelerdesin sennnn kızımın arkadaşının annesiiiiiiii :12::12::12::12::12:

evde tek olunca insanın canı istemez canım benimkide ben olmayınca yemiyor yemesin zaten tosun :49::49::49:

Allah kavustrsun tez zamanda canım :16:

seninki yemesin de benimkine yazık yaa :5::5::5:

aminn canımmm aminnnnnnn

kızlar önde gidiyor :49: şekerim sen kutunda ne hissediyorsun :52:

gönlüm kız diyor ama erkek doğuyor içime ne yalan sölim yada eşim inatla erkek dediği için baskı altındayım yani onun hep içinden erkek geçiyor bazen oğlum derken buluyorum onu o yüzden hep erkek geçiyor içimden bakalım sonuç ne olacak

bende doktorun pipi var demesini çok bekledim canım ama pipi göremiyorum kıza benziyor dedi once biraz uzuldum ama şimdi çok mutluyum eşimde kız istiyrdu ama gönlumden erkek geçiyordu ne yalan sölimm hayırlısı olsun:17:

Canım öyle kıza benziyor diyince bekleyin diyorlar doğrumu bu arada hani bi doktor kadın vardı o ne dedi :)

Back
X