2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimde 10.45 de ayrıntılı ultrasonum var aynı saatlerde kontroldeyiz :) bebişlerimizi görcez:)

ben aldım bile erkenden:) parfümü bitmişti baktım fısfıslamaya zorluyo dedim parfüm alayım. içine not yazdırdım güzlde bir paket şirketine kargoladım. babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz...

aşkın ve oğlun

yazan bir kart vardı içinde de:)

ooo canım erkencisin sen, ayy ne güzel not yazmışşsınn :16:

benimde 10.45 de ayrıntılı ultrasonum var aynı saatlerde kontroldeyiz :) bebişlerimizi görcez:)

ben aldım bile erkenden:) parfümü bitmişti baktım fısfıslamaya zorluyo dedim parfüm alayım. içine not yazdırdım güzlde bir paket şirketine kargoladım. babalar günün kutlu olsun, seni çok seviyoruz...

aşkın ve oğlun

yazan bir kart vardı içinde de:)

ooo canım erkencisin sen, ayy ne güzel not yazmışşsınn :16:

hangi ara gezicen duş alıcan hazırlanıp kayınvalidenlere gidicen kız akşam kaçta sofraya oturcaksınız :52:

canım 6 yı 10 geçe evdeyim. işyerinden arkadaş dolaşsak alışveriş 7 oldu de duş al evden çık 7:45 kayınvalidenin evi dibimde 8 olmadan onlardayım :)))

kız burcu babasının kızıda var bakkk ondan al sende :))

ayy benim yakışıklıları bunun içinde görürsem bin kat daha aşıkkkkkkk olurum ben adamlaraaaaa :52::52:

hee bayıldım. düşünüyorum bizimki kesin oturur ağlar :)))))

canım 6 yı 10 geçe evdeyim. işyerinden arkadaş dolaşsak alışveriş 7 oldu de duş al evden çık 7:45 kayınvalidenin evi dibimde 8 olmadan onlardayım :)))

hee bayıldım. düşünüyorum bizimki kesin oturur ağlar :)))))

iyi bakalım yakınmışş yırttın :49:

ne şanslısın maşAllah kayınvaliden anne gibi davranıyor bizlere göre tabi maşAllah Allah bozmasın canımmm :54:

herkese hayırlı akşamlar kızlar ben şimdi arkadaşıma çeyiz görmeye gidiyorum yarın sabah görüşürüz

30 sayfa yazmışsınız ne bu be yetişemedim hızınıza:10:
burcuxxx biizm anket ne durumda:44:
hülyasevval sağolasın canım:29:
moonsun ve esra86 kız ne kadar ateşlisiniz be :9::9::9:
hepiniz çıktınız galiba sabah görüşürüz artık desemde ben yarın kızımı dişciye götüreceğim üniversiteye akşamı buluruz belki merak etmeyin cumaya görüşelim inş canlarım

buranın hızına yetişemiyorum valla çoğunu okuyamıyorum.
ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz...bir tezim var ...
kızı olacak olanlar dahamı uykucu oluyor...
oğlan anacıkları daha enerjik sankiii...

buranın hızına yetişemiyorum valla çoğunu okuyamıyorum.
ne güzel cinsiyetleri öğreniyorsunuz...bir tezim var ...
kızı olacak olanlar dahamı uykucu oluyor...
oğlan anacıkları daha enerjik sankiii...

o zaman benim ne olacak ya ben bir gün öyleyim bir gün böyle :):)

Back
X