2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr merhabalar, ne zamandır giremiyorum, iyisinizdir inşallah...
boya badana işine girdik 4 gün ev ayaktaydı:S girme bakma fırsatım olmadı...
bu arada bebişimle salı günü görüşebildk, minnak ppişini gördüm oğlumun:49:
görmesem doktorun yanılabileceğini düşünürdüm çünkü hep kız hissediyordum
çok şükür sağlıklı bir oğlum varmış...
erkek fikrine alıştım ama alışverişlerde pembeleri görünce biraz içim burkulmuyor değil:19:
zamanla dahda alışırım muhakkakki
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlat nasip etsin
:38:

sorma kuzum yaa benimki kız çocuğu isterdi hep önceden ama sevinmedi bile bu millet yüzünden, yüzde 5lik ihtimal gerçekleşir belki diyor, sonra karnımı seviyor kızıııım kızdınmı babayaa ben seni çok seviyorumm diyor :59:

yaa hep etraf yüzündennn :47: benim aşkım da abisinin filan oğlu var onların havasını gördüğünden sanki başta üzülmüş gibi geldi ama yok öyle birşey diyor yemin ediyor başlarda aşkım inşAllah kız olur diyip duruyordu bence etraf yuzunden kafaları karısıyr canımmm :47:

yapmayın kızlar, bence eşleriniz seviniyordur kızları olacak diye. evlat fark eder mi? neden onun bunun lafını takıyorsunuz. Allah bunu böyle uygun görmüş kimsenin memnun olması gerekmiyor, hatta eşinizin bile.

dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor.

ben tezine uyuyorum canım...10 gün önce sorsaydınn uymuyor derdim çünküü %90 oğluşumm geliyor sanıyordumm:1:
meğer biizmki kızmışş hemde %100:9:
en baştan beri uykucuyum:17: hatta eşim gülüyor halime, 'sen bebeği bahane ediyon, zaten uykuyu severdin diyorr':30::9:

evet muhasebecikkk:1: haklısınnn canım:9:

sevsinler senin koca göbüşünüüü:21::49: hani foto hııı? hanii?:19:

amandaaa kocişimii gelirmişşşş bizim aşık hatunun:21::16: ohhh ohhhh allah kavuştursunnn esrammmm:34:

ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr:16:

sevsinlerr senin kızçeninn pembişşş odasınııı:21: pembelere boğma kız bebeyi bari odasını beyaz alda aksesuaları pembiş olsunn:9:

benim düşündüklerim şöylee:

Eki Görüntüle 432840 Eki Görüntüle 432841 Eki Görüntüle 432842 Eki Görüntüle 432844

:1::9: abidne çok matrakmışş haaaa:9: çok komikk...

canım alternatifi yok. mobilyalar beyaz, duvarlar pembe simli desenli olabilir duvar kağıdı, perdeler pembe, hazılısı beyaz pembe olacak. :))

senin resimler çok güzel, bende böyle şeyler istiyorum.

canım ben izmirdeyim. 23-25 derece kısa kolla duruyoruz. hava arada kapanıyor yağıyor ama soğuk olmuyor. sen üşütmüşsün belli. kasıklarını sıkı koru. geçmiş olsun.

bende bişi yok. belli praitk yapıyor göğüslerin. kurcalama fazla.

hadi hayırlısı. inşallah bebişinde gösterir neyi varsa yoksa :)))

geçmiş olsun canım ya. dediğin gibi bebişin baskı yapıyor. olumsuz düşünme belki azalır ağrıların.

sabahta cevap vermiştim. ben kız anası olacam inşallah. benim uykum hiç yok, çokta enejikim, maşallah diyimde. :)))

arkadaşlar bana cvp vermicekmisiniz sizlelerle konuşmaya çok ihtıyacim var kütfen yardimci olun bana

gözlük verelim sana

:103: :103:

:ssz::ssz::ssz: :33::33:

ben de fotokopi makinesinde büyütüp okudum, burdakilere de dağıttım...

oscarın ardından kaktüsssss :52::52::52::52::52:

ver aman eksik kalmaaa :103::103::103::103: :82::82::82: :52::52::52:

kaktüs mü ben geçen yıl doğum gününde kaktüs hediye etmiştimm :27::27::27::27: çiçekçide not yazıyorum

çiçekçi " abla kime bu hediye "
ben " kocama"
çiçekçi" abla valla çok anlamlıı " dedi yerlere yattı gülmektennn delüüüüü :52::52::52:

maksadım kötü deiğildi yaaa

notumda şu " hayatın bu denli dikenli zor yollarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum aşkımmm" :123::123::132::132::132::118::118::118:

çiçekçinin içi fesat bacımmmmm :52::52::52:

arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim

yapmayın kızlar, bence eşleriniz seviniyordur kızları olacak diye. evlat fark eder mi? neden onun bunun lafını takıyorsunuz. Allah bunu böyle uygun görmüş kimsenin memnun olması gerekmiyor, hatta eşinizin bile.

dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor..

haklısın canım Allah bize bu tatlışı layık görmüş :49: hamd olsun ya görmeseydi :50:hava atanlarda laf sokanlarda hepsi cahillll :47:

arkadaşlar bana cvp vermicekmisiniz sizlelerle konuşmaya çok ihtıyacim var kütfen yardimci olun bana

canım hoşgeldin neden doktora gitmiyorsun hareketleri hissetmeyebilirsin 20.haftadan sonra hissediliyor genelde de neden gitmiyorsun sen nerde yasıyorsun ki :26:

erkek fikrine alıştım ama alışverişlerde pembeleri görünce biraz içim burkulmuyor değil:19:

canımm hayırlı olsunn oğluşunn... bazen hisler yanılabiliyor demek ki...:34:
kız kıyafetleri o kadar tatlı ki, annem küçük erkek kuzenime kıyafet alırken gözleri hep pembişlere kayıyor hala :9:

ama erkek bebiş kıyafetlerinde de çok şeker şeyler var, kot pantolonlar,bahçıvanlar,papyonlar harika şeyler var

canımmm pipiloşunuz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm :46::49:

hadi ya sen çok yorulmasaydın koklama boya filan baygınlık gelir insana :50:

ohhh maşallah. çok tebrik ederim, sağlıkla al kucağına.

ağrılar mahvetti beni:( aman kuzum neyse bu işle derdimiz bende öyle hebire bişey yapıyorum cumartesi mutfak dolaplarının üstündeydim, kadına da evi temizlettim ona rağmen durmuyom...

canım ben ev işi yapmıyorum, :)) eşim iş getiriyor bu ara onları yapıyoruz. çok stresli yoğun, galiba yattı tatil :31:

kaktüs mü ben geçen yıl doğum gününde kaktüs hediye etmiştimm :27::27::27::27: çiçekçide not yazıyorum

ben " kocama"
çiçekçi" abla valla çok anlamlıı " dedi yerlere yattı gülmektennn delüüüüü :52::52::52:

notumda şu " hayatın bu denli dikenli zor yollarında sonsuza kadar el ele yürümek dileğiyle seni seviyorum aşkımmm" :123::123::132::132::132::118::118::118:

çok anlamlı olmuş, valla seni tebrik ederim.

arkadaşlar lütfen nerden yazıldini bilmıyorum bi cvp ben sizler gibi dokdora gitmıyorum bebegimi hiç görmedim daha kımramıyoda 17 haftamdayım yardimci olun lütfen ilk gebelim

en son ne zaman gittin doktora, kolay kolay bu hafta kıpırdamıyorlar zaten. çoğumuz hissetmiyoruz. anlat bi tane tane ne oldu???????

ben " kocama"

:52: :52:

eminim kocan çok duygulanmıştır kaktüsü görünceeee :52: :52:

neden gitmiyorsun tatlım doktora?

neden gitmedin hiç doktora? 18. haftaya kadar hissetmeyebilirsinde canım ya da hissediyor anlamıyor olabilirsin..

bilmem mi yaa... senle konuşunca sekretere daha sıcak davranmaya başladım biliyo musun... :17:

günaydınn canım.
ben de doğumdan sonra başka daireye tayin isticem... evime en yakın daire 10dakikalık mesafede... ama şuan 1-1,5 saat yol gidiyorum sabahları... bebeişime yakın olucam inşallahh..

tamam canım yine ağrırsa bi de onu deniyim... inşallah gerek kalmaz.
ya canım saol genelde bi kanı var işte sekreterler epek sıcak bakılmıyo:1: aslında bende hiç sekreter olacak bi tip deilim yani istemediğim ot burnumda bitti diyebilirim meslek lisesi mağduralrından olunca mecbruen 2 yıllık okudum basta ıstemedım yapmadım zaten başörtüsü problmei de var diye baska meslek edindim cok da güzeldi ama onda da alaylı oldum yeteneğim oldugu ıcın usta öğreticilik yaptım ama zor bi meslketi bana bel fıtığı hediyesi verdi:9:
sonra ıste esımın ısrarlarıyla devlet işi olsun dedik 2 yıl odlu ama alışamadım hala napalım hayat mücadelesine devam edip çok şükür diyoruz
hayatımı anlattım bende hemen dertliyim ya:1:
canım sen çok çektin bu hamilelikte. inşallah geçer acıların. napalım ne iyi geliyorsa o, bazen bende kötü oluyorum ama eşime belli etmiyorum çünkü evde iş yapıyorum dayanmaya çalışıyorum :(((

ayy yaa, oturup yazsaymış ya, giderken sana bela olmuş. üffff Allah kolaylık versin.

onun bunun için iş değiştirilir mi? eğer sorun patron değilse ve memnunsam düşünmem böyle bişi. geçmişte olmuştu, anlaşamadığım tipler valla hepsini teker teker gönderdim, meydan bana kaldı :))) hatta müdürümü bile başka bölüme aldırıp yerine geçmiştim. :)

evet canım mantıklı, bende öyle alayım :))

benimde birkaç günde çıktı canım. çok enteresan gerçekten kayınvalidem birkaç gün görmemişti, şok oldu kadın :)))

o ara eşimde yoktu yanımda, yanına gidince şaşırmıştı :))

canım üzülme, doktor herşeyi söylemeli zaten, bak önemli değilmiş. duymamıştım evvelden, belkide oluyordur da önemli değil diye söylemiyor doktorlar. sakın kendini bebişini yıpratma. çok sevindim canım oğluşun olacağına. Allah bağışlasın.

canım üzerine tıkla ayrı bir sayfa olarak açılacak. bir daha tıklarsan büyür.

liste korkunç gerçekten. çok bilinmiş firmalar var. Allaha emanetiz.

bitiridm canım amri olmasada ben sorumluluğumu yapayımda kafamdan gitsin en azından yoksa rahat edemem :34:

Günaydın Kızlar Biz geldikkk :16::16:

Hayırdır canım senin doktora gitmeme sebebin nedir ? Hissetmemen normalde, yapılması zaruri testler alman gereken vitaminler var :26::26:

ayy inşallahh canım...hayırlıısıylaaaa:26: Rabbim gönlümdekini biliyorr:16:QUOTE]

canım hepimiz için hayırlıısı olsun 2. ciye gönlündekini versin Allahh :54:

canımm bende oğluş istiyordum hayırlısı böyleymişş Allahıım onuda hayırlısıyla nasip eder inşAllah :16:

[QUTE=moonsun88;24885012]canımm tebrik edeerrimmm bir oğluş pipiloş anası daha :49: kaynanalar artıyor topikteee :27::27::27:

geçmiş olsun tatlım doktor önemli değil dediyse öyledir zamanla geçicekmiş inşAllah sende üzülme tamam mııııı :34:

canım hepimiz için hayırlıısı olsun 2. ciye gönlündekini versin Allahh :54:
kız senden fena kaynana olur gibime geliyorr :52:

canım süpersin çok saol bizimle de paylaştın iyi oldu. yalnız bu olca salça 2 yıl öncede toplatıldı sonra tekrar piyasaya çıktı inşallah bu toplatmada da anı şey olmaz:(

rica ederim canım personel müdürlüğü mail attı bize, üzüldüm yaa :50: pınar bile var neyseki salçayı annem yapıyor cnm ama gittiğim bazı yerlerde tost yiyoruz onlar kimbilir nasıll :50:

canım hayırlı olsun oğluşun :16: pipiloş diyoruz biz onlara :52:
benimde pipiloş alışırsınn annesiiii çok seversin onudaa

ben " kocama"

ayy canım alemsinn yaa :52: ama anlamlıymışş gerçekktennn notunda süpermişş :)

canımm hayırlı olsunn oğluşunn... bazen hisler yanılabiliyor demek ki...:34:
kız kıyafetleri o kadar tatlı ki, annem küçük erkek kuzenime kıyafet alırken gözleri hep pembişlere kayıyor hala :9:

ama erkek bebiş kıyafetlerinde de çok şeker şeyler var, kot pantolonlar,bahçıvanlar,papyonlar harika şeyler var

canımmm pipiloşunuz hayırlı olsunnn çok sevindimmmm :46::49:

hadi ya sen çok yorulmasaydın koklama boya filan baygınlık gelir insana :50:

çok teşekkür ederim :16:
yok canım kokmadı boya, duvar kağtlarının vernikleri koktu biraz,o günlerde kayınvalidemde kaldık halletik...
sorma esracım o pembelere gözümün kaymaması mmkünmü:31:
geçen hastane çıkışı bakayım dedim 10 tane pembe 3 tane mavi vardı nerdeyse:17:
ama erkeklerinde kıyafetleri çok güzel gerçkten , bebişlerin hepsi çok tatlı:49:

Ah incitanem hayırlı olsun kuzucum benimki göstermedi sıpa bakalım cumartesi doktor amcamız kovmassa tekrar deniyecez şansımızı :)

hayırlı olsun oglusun canım saglıkla gelsın:16:

dün benimki gelmiş, burcu iki arkadaşın bebişini 7 aylıktan sonra cinsiyetini farklı söylemişler. ya bizimkide değişirse? yazık adam kalan %20 ihtimalden korkuyor ama derdi kız istiyordum oğlan oldu değill şok yaşarız diye korkuyor.

canım alternatifi yok. mobilyalar beyaz, duvarlar pembe simli desenli olabilir duvar kağıdı, perdeler pembe, hazılısı beyaz pembe olacak. :))

senin resimler çok güzel, bende böyle şeyler istiyorum.

aynı şoku yaşamaktan bende korkuyorum valla kuzenimin oglu ıcınde aynısı oldu son aya kadar kzı dendi erkek oldu sonra
bend eo yzüden %80 deselerde doguam kadar inanmıycam heralde belkı ayrıntılıda cok kesın görürse doktor o zaman ınanırım:1:

Günaydın Kızlar Biz geldikkk :16::16:

öğlen olduuuu tünaydınnnn, hoşgeldinn şekerimmm:1::1::1::1:

çok teşekkür ederim :16:
yok canım kokmadı boya, duvar kağtlarının vernikleri koktu biraz,o günlerde kayınvalidemde kaldık halletik...
sorma esracım o pembelere gözümün kaymaması mmkünmü:31:
geçen hastane çıkışı bakayım dedim 10 tane pembe 3 tane mavi vardı nerdeyse:17:
ama erkeklerinde kıyafetleri çok güzel gerçkten , bebişlerin hepsi çok tatlı:49:

evet bebiş bebiştir kız da olsa erkekte olsa hepsi birer melekkk:12::12::12::12:

Back
X