ilk mesajda dedim ya tatlım öfkeyle kalkar eşim yırtık pantolonla oturur onlar için bişey eksilmiyor oysa onun bu hareketinden
amannn ya nasip evet rabbim hep yanımda oldu benim canım korudu gözetti
bir arkadaşım demişti ki bir şeyi çok istediğinde o olay olmadığında ve tam ümidini kesdiğinde olur ya işte bu evrenin insanoğlu için yaptığı bir harekettir demişti
nasıl biz başka insanların yanında soyunamayız ama yanlızken rahat oluruz ya işte evrenden sen soyunmasını istiyorsun ve evren senin yanında soyunmuyor ama sen arkanı döndüğün an rahatlıyor ve soyunuyor işte o an istediğin gerçekleşiyor demişti
bunun gibi bişeylerdi yani:26:
sizle konusunca biraz daha iyiyim alıştım ya eşimin her istediğimi yapmasına yapmayınca istediği yapılmayan çocuk nasıl hırslanır bende öyle hırslanıyorum işte:78:
evet tatlım bebişimi göreceğim inşşş nasıl heyecanlıyım amabakalım bebeğim bana kendini tam gösterecek mi
yarın öğlenden sonra evimde olurum inşş canım ikindine kalmam görmeye doyum olmaz
annemin her işini halledip dönerim gerçi ona da canım sıkkın ama olsun annem o benim küçük kardeşimi çok kayırıyor önce zoruma gidiyor sonra kardeşim babamın emaneti kocasından gülmüyor varsın annem güldürsün yüzünü diyorum ama şeytan vesvese veriyor işte![]()
o senin istediğini yapmıyorsa ona inat sende yapma canımmm o birşeyi çok istediğinde yapma gitmee ben öyle yapıcam bu yıl ona kayseri yok benle yada bensiz bitti görür o gidemicek hiçbiryeree