2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
dik dik olu dediğin gibi inşallah bebeğimin emdiği günleri de görürüm her gördüğüm emziren salıyor memeyi herkesin önünde ben nasıl yaparım öyle utanırım başıma üşüşürlerse diye korkuyorum ilk emzirmede hele inşallah güzel geçer:16::16::16:

ah kuzum şimdi taş gıbıler maşala ama emzırme bıtınce pekte hoş olmuyolar toparlanana kadar

diğer soruların neydi merak ettim fatoş :)

benim de göğsüm baya büyüdü yaaa... aslında çok değil.. önceden altında kalem durmazdı artık duruyo :9::9::9::9: bi de uçları çok belli değildi, artık daha belirgin, benim hoşuma gitti nedense :34:

gıcık nilttt gıcıkkkkk :1::1::1::1:

ayyy inanmıyorum denedin mi :1::1::1: ya benim hala durmuyorrrrrrrr denedim:9::9::9:

aysun yaa utanmadan bi de 58 kiloyum diyo nilgünnnn :37: 55.5le hamiş kalmış zaten:47:

neyseee.. biz de onu zayıflama topicimize almayız dimi:31:

Ay çok gıcıksınız hee,ama şöyle bişey var ben 1.60 boyundayım ama yine de sadece top gibi bi göbeğim var başka hiç bi yerimden kilo almadım çatlayın da patlayııınn:52::52:

24+ 0 da tartılmalısın sankii :44:

4 gün sonra ne fark eder ki şekerim yaa..
evet nilgüne değilde kilosuna gıcığımmmmmm :52::52::52::52::27: şaka gibi yaaa nilgün bana bir gunluk beslenme listeni esra ve bana msj atarmısın çok merak ettim :49::27:

kız nazar edeceksiniz kiloma yaaaa
dün de k.validemle komşusu gelmiş popomu kaşıyolar hiç 6 aylık hamileye benziyo mu diye:1:
dilinizi ısırın noooluuuur dedim:52:
canım sabah kahvaltımı sıkı yapıyorum,2 günde bir,gün aşırı 1-2 saat yürüyorum,akşam yemeğini de 8 den sonra yemem,abur cubur artık yemiyorum bile..

ama vitamine başlarsam kilo alabilirim sanırsam..:26:

geçmiş olsun canımm
bende fişeklemiştimm :63:

Evet şekerim yaa sayenizde cesaretlendim valla çook sağolun..
me too baby :) sinir oluyorum nilgünün kilosuna :52::52::52::52:

aminn aminn inşallah canım yaaa gir devlete rahat et....:34:
Ayyy çok cadısınız var yaa..kızlar benim annem de ablam da hamilelikte 10 kg nin üstüne çıkmamışlar,darısı başıma ve başınıza inşallahhhhh

Son düzenleme:
canım 20 hafta dolana kadar nadır dı ama 20 doldu coztu bızım aras senınde haftan dolsun başlar he bıde pozızyon ve suyun durua görede degışıyomuş tatlım benım ona göre degerlendırmelı bızımkı kafa ustu mesela o zman daha rahat hıssedılıyomuş suyun olması gerekenden fazlaysa daha az hıssedılırmış mesela

inşAllah tez zamanda hissederim hayırlısıylaaa:8::8::8: çok güzel duygular Allahım ablamada kkuzenimede isteyen tum kardeşlerime de yaşatsın bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn:16::16::16:

kız normal benimki pembe ve minikken şimdi kahverengi ve dik başlıı emzik gibi olduuu :52::52::52:

aynen yaa kahverengi olduu birde yuvarlak büyüy:17:oo

diğer soruların neydi merak ettim fatoş :)

benim de göğsüm baya büyüdü yaaa... aslında çok değil.. önceden altında kalem durmazdı artık duruyo :9::9::9::9: bi de uçları çok belli değildi, artık daha belirgin, benim hoşuma gitti nedense :34:

gıcık nilttt gıcıkkkkk :1::1::1::1:

gıcıkk gıcıkkk :1::1:

dik dik olu dediğin gibi inşallah bebeğimin emdiği günleri de görürüm her gördüğüm emziren salıyor memeyi herkesin önünde ben nasıl yaparım öyle utanırım başıma üşüşürlerse diye korkuyorum ilk emzirmede hele inşallah güzel geçer:16::16::16:

ayy sorma anam hele yeni doğurmuşlar birde degaje yaka gibi giyip hop eğiliyorlar memeler fora kocaların yanında :20:

ben öyle salmam her yerde dikkat ederimm

yok beyaa yiyom ama abartmıom neden alıyom anlamıom beyaaa ayırlısı olsun :52::52::52:

evet ayırlısı :52::52: afif al yeter :52:

6.ayda 2 kilo normal canım..bide kızlar ödem varmı dikkat edin bende ödem baya azaldı nerdeyse 1 kilo eksik çıkıyorum tartıda...

normal mi diyosun... bundan sonraki kilo alımlarım da normal gider inşallah :)
ödemim yok çok şükür.

canım emzirme önlükleri var...
bi de ben öyle birileri gelirse yanıma hepsini kovarım. bi eşim bi de hemşireye izin veririm yanımda kalması için..

ayyy inanmıyorum denedin mi :1::1::1: ya benim hala durmuyorrrrrrrr denedim:9::9::9:

hani bi kaç ay sonra tam durucak gibi, şuanda düşüyor :D:D:D

ah kuzum şimdi taş gıbıler maşala ama emzırme bıtınce pekte hoş olmuyolar toparlanana kadar

benim arkadaş tam memeden keserken bak hele bi de süper oluyorlar ama kocişe elletemiyorsun acıdan orası kötü demişti unutmuyorum hiç :34::34::34::9::9::9:

Ay çok gıcıksınız hee,ama şöyle bişey var ben 1.60 boyundayım ama yine de sadece top gibi bi göbeğim var başka hiç bi yerimden kilo almadım çatlayın da patlayııınn:52::52:

dün de k.validemle komşusu gelmiş popomu kaşıyolar hiç 6 aylık hamileye benziyo mu diye:1:
canım sabah kahvaltımı sıkı yapıyorum,2 günde bir,gün aşırı 1-2 saat yürüyorum,akşam yemeğini de 8 den sonra yemem,abur cubur artık yemiyorum bile..

Ayyy çok cadısınız var yaa..kızlar benim annem de ablam da hamilelikte 10 kg nin üstüne çıkmamışlar,darısı başıma ve başınıza inşallahhhhh
:52::52::52::52::52::52: gıcıksın kızzıımmmmm birde hava basıyorsun 58 oldum diyeeee :27::27::27::1::1::1::1::33:

kaşı kız kaşıııı maşAllah:nazar:

sende çatlak filan varmı daha onceden olusan eger yoksa sana yazık olucak erkek bebek baya buyuyor ve çatlaklar kacınılmaz tabi %5 lik kısımda degılsen baya psikolojın bozulacak canımmm biz alıskınız catlaklaraaa :52::52::52::27::27::27:

esra bak nasıl moral veriyorummm :52::52::52:

kuzum benım benım dr 1 ayda 7 kg alınca vıtamını kestı ay ne guzel sen dengelı gıdıyosun inşalla dengenı bozmaz benım toplamda 10 kg oldu bu ay sadece 2 kg almalıyım dr la bozuşcaz offffffffffffffff napcam ben yav 1 ayda 7 kg ne demek yav

benim arkadaş tam memeden keserken bak hele bi de süper oluyorlar ama kocişe elletemiyorsun acıdan orası kötü demişti unutmuyorum hiç :34::34::34::9::9::9:

süt nasıl bitiyor kadın vücudundaa o memelerdeki süt ne oluyor bosaltmak gerekıyor Allah korusun meme kanserine nedne oluyor :31:

yok canım şaka yapıyoruz.. boyuna göre gayet normal kiloda hamile kalmışsın zaten... maşallah maşallah :nazar:

benim de ne bacağım ne kolum, heryerim gayet normal, güzel bir göbeğim oldu, onu da çok seviyorummm :16::16::16:

hiç vitamin almıyor musun sen??

inşallah sen de çıkmazsın kuzum, zaten doktorun da istemiyodu,8 kg ile bitiricez diyodu dimi :)

normal mi diyosun... bundan sonraki kilo alımlarım da normal gider inşallah :)
ödemim yok çok şükür.

canım emzirme önlükleri var...
bi de ben öyle birileri gelirse yanıma hepsini kovarım. bi eşim bi de hemşireye izin veririm yanımda kalması için..

hani bi kaç ay sonra tam durucak gibi, şuanda düşüyor :D:D:D

esra buarada ilk sorum epiural normal(prenses)oğumu 2,si ise k.peerin ismi şevket ve beni üşünürüyor oğluşum için teyzoşlarınan isim yardımı istemiştim :34::34::34:

inşAllah tez zamanda hissederim hayırlısıylaaa:8::8::8: çok güzel duygular Allahım ablamada kkuzenimede isteyen tum kardeşlerime de yaşatsın bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn:16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

:52: ben kan hapına başlayınca kilo aldım kuzuuu

tabi normal ama akşam yiyeceklerin????

o dolmanın yanında yediklerin???????

canım o değil de zorunlu sezeryan derler.. bi de yürüyüş te yapmıyosun ya. sorun olabilir. bence eşini bugünden tezi yok kaldır yerinden, çıkın yürüyün akşamları.

evet yaa o güzel yapıyo:9::9::9:

kandırdım kuzummm bugun baslıyoruz inşAllahhhh :32::32::32:

niltt hadi örnek liste bekliyoruzzzz :52:

:52::52::52::52::52::52: gıcıksın kızzıımmmmm birde hava basıyorsun 58 oldum diyeeee :27::27::27::1::1::1::1::33:

sende çatlak filan varmı daha onceden olusan eger yoksa sana yazık olucak erkek bebek baya buyuyor ve çatlaklar kacınılmaz tabi %5 lik kısımda degılsen baya psikolojın bozulacak canımmm biz alıskınız catlaklaraaa :52::52::52::27::27::27:

hihohooo :32::32:cadısın aysunnnn sennnn :52::52::52::52:

esra buarada ilk sorum epiural normal(prenses)oğumu 2,si ise k.peerin ismi şevket ve beni üşünürüyor oğluşum için teyzoşlarınan isim yardımı istemiştim :34::34::34:

hmm tamam canım :)

süt nasıl bitiyor kadın vücudundaa o memelerdeki süt ne oluyor bosaltmak gerekıyor Allah korusun meme kanserine nedne oluyor :31:

hiç bir bilgim yok eltimde sütten kestiğinde kalıp el sabunu koyuyoru göğüs uçlaarına iyi geliğini söylüyoru hayrete üşmüştüm:26::44:

Ahahahahaa yok anam yok dost kalmamış görüyon mu :41:
canım kız daha çok büyür sağa sola genişletir döt göbek alır başını gider ama erkek sadece göbekle kalır,sülalemi araştırdım yavrummm
hiçbirinde çatlak yokkk:52::52::52:
annem,ablam,halam,teyzelerim hepsi daşşşş gibiler şu an:nazar::nazar::nazar:
siz beni gıcık edin bende hava basar:nazar:ım tabee:63:
şu an çatlağım yok ama son aylar ne olur bilemem umarım olmaz yaa..:18:

kuzum benım benım dr 1 ayda 7 kg alınca vıtamını kestı ay ne guzel sen dengelı gıdıyosun inşalla dengenı bozmaz benım toplamda 10 kg oldu bu ay sadece 2 kg almalıyım dr la bozuşcaz offffffffffffffff napcam ben yav 1 ayda 7 kg ne demek yav

İşte bende ondan korkuyorum tatlım yaa
ya vitamin sonrası abartı bi kilo alırsam napıcam diye..
çünkü daha yaklaşık 3,5 ayımız var doğuma kısmetse..

kızlarr sahiiiiiiiii

arkadaşın bebişi sarılık oldu hastanede sağıp hastaneye götürüyor baştan otomatik olmayan pompalardan almış süt sağmak için sen memesi bir şiş :53: sonra eşi gitmiş otomatiklerden almış [h=1]Lansinoh Affinity Elektrikli Çiftli Göğüs Pompası almışlar bizzat gördüm rahat bir şekilde sağıyorr [/h]

Back
X