Off bitanem benim yaa( Bu insanların hiç mi Allah korkusu yok,nedir bu açgözlük, gıybet düşkünlüğü anlamadım ki, baksan hepsi de namazında niyazındadır
![]()
Ben de dün sen gitmedin en azından başın rahat olur diye sevinmiştim, ama yine de rahat durmamışlar uzaktan bile yetmişler canını sıkmaya.eşine de kızma,almayın dese bile anlattıklarından anladığım kadarıyla yine sen tembihledi olurdun arkandan yine konuşulurdu... Sevaba sen giriyorsun işte boşver gerisini, Allahım onların bahçeden aldıklarının kat kat fazlasını vericek size anneciğin çok haklı tatlım
Benimki de ince işi çok güzel yapar tatlım da ne bileyim, o kadar bebek görmeye gittik sanki korkuyo, çok panik oluyor.
Ama lavinyam da sen de çok haklısınız canım nasıl alıştırırsak öyle giderler. İlk günden vermek lazım kucaklarına baba olduklarının farkına varsınlar iyice
Bir de benim kocacığın çalışma şartları çok rahat ya (bi hafta iki gün, bi hafta 4 gün çalışıyor), boş günlerinde abisinin restoranına yardıma gidiyor,,, geçenlerde kesin tavrımı koydum, bebek olunca gidemezsin öyle, bana yardımcı olacaksın dedim. Burun kırın etti ama mecbur. Tek başına yapmıyoruz bebişi sonuçta
He hehh erkekler işte, hepsi aynı inan ki.
Geçenlerde benim kocacık rüyasında benimle konuşuyor ne dese beğenirsiniz?
"Ama bebek benim karnımdayken sendeki gibi hareketli değildi ki, neden böyle oldu acaba??"![]()
![]()
gül gül öldüm, yatarken karnımda bebişin hareketlerini dinlemişti o gece, etkisiyle böyle bi rüya gördü demek ki. İşte en güzel kanıt bizden daha çok hamiş onlar
Puset ya da araba da almadım ben tatlım, abim söz verdi onu bekliyoruz, ama alan arkadaşlar var. Bence son ayda da alabilirsin canım evin küçükse şimdiden yer kaplamaz![]()
evet canım, ilk günden ver bebeği kucağına. zaten onun güzelliğini görünce yanından ayrılmak istemeyecek.
ayyy çok güldüm valla. eşin kendini hamilede görmüş ya pess :)))))) gerçekten bizden hamişler.
kocaları çekiştirmekten iş yapamadım ayol. yarım günüm gitti. ben çalışmaya geçiyorum. çokkk işim var. ama ara ara bakarım mutlaka. görüşürüzzz