Kuzum sen nerdesin ki sabah beridir? Esra da bi geldi gitti yine? Pek bi gizemlisiniz bugünlerde anacımmm
Güle güle kullan canım çok güzelmiş :)
Canım şeker için eminönü havuzluhanı öneriyorlar, ben de eylül gibi doğum iznine ayrılınca gideyim bakayım bi diyorum. Onun yanında hastaneye gelenlere şu adresteki gibi çikolata da yaptırılabilir diye düşünüyorum ben;
Bebek Çikolataları, Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
Kapı süsünü de kendim yapmak istiyorum, bir blogta görmüştüm denizde yüzdüğümüz uzun çubuklar var ya, deniz makarnası ondan yapmışlar, tülle boncukla filan süsleyip, ben de kendim yapmak istiyorum.
İnternete deniz makarnasından kapı süsü yazdım şimdi bir sürü örnek çıktı tatlım. Bir kere kullanılacak bişi için hem o kadar para vermeyeyim, hem de boş zamanımda bi uğraş olsun dedim.
Kajummm hoşgelmişsin tatlımm

Ne güzel olmuş işler bitmiş nerdeyse, darısı başıma inşallah. Annelerin yakında olması nimet gibi işte, benim ki taa ankarada, izne çıkınca işlerin hepsi bana bakıcak puff
Kızlaaaar bu arada hediyem geldi çooooooookkk güzelll, akşam hepsinin fotoğrafını çekip paylaşıcam
Sedefime çoook teşekkür ediyorumm