esramm günaydın canım..sağol bebeğim beğenmene çok sevindim...bende çok sevrek aldım.terliği dahil 150 tl oldu azıcık tuzlu ama napayımmm:))) üstünün lizözü uzun olan bi tek bu modeli bulabildik...
Daha güzelleride senin olsun...
Haticemden haberin olursaa bizede bilgi ver oldumu? çok merak ettim..akşam okudum yazdıgınıı
canım benimde fazla akıntım:44: Ve aynı kaygılar bendede baş gösterdi...dün annemin binasına komşu oturmasına gittim iş çıkışı...beni her gören göbeğin ne kadar aşağılanmış..2 aya kalmaz daha erken gelir gibi yorum yapınca...buda tuz biber olduu
Allahımm hayırlı zamanda nasip etsinn inşallaahhhh:26:
canım fiyatı çok değil aslında... ben bi pijama takımını bi de geceliği 110 tlye aldım. o da pazarlıkla :) kaldı ki lizöz para tutar. e bi de terliğin var :)
ayy hilal iki gün önce annem de bana aynısını dedi... "karnın aşağıda bebek erken gelebilir, doğumun da kolay olabilir aşağıda olduğu için" dedi :18:
akıntın nasıl cnm kıvamlı mı yoksa su gıbı mı bende su gıbı renksız kokusuz oluyor bazen dıom ter mı yoksa akıntı mı:)) terdır dıyıp gecıstırıyorumm.
ama renklı ve kıvamlıysa bı sormak lazım benım de pek fıkrım yok
su gibi değil canım, sarı renkte. doktora gitsem vajinal bakıcak uffffffffff onu da istemiyorum yaaaaavsssss