canım ya sen bilirsin bu doğum öncesi izni mesela ben zorunlu olan 3 haftasını kullanmak istiyorum 5 haftasını doğumdan sonraya aktarmak istiyorum.Bunun için kaçıncı haftamda doktordan çalışabilir raporu almam lazım..:44:
canım 32den sonra zaten alman gerekiyor. raporunda şu tarihe kadar çalışabilir yazıcak zaten.
pazar gününden beri bi tuhafım.. aklımda binbir tane şey dönüp duruo, sıkılıyorum..
hepimizin hayatı degişecek, bambaşka yepyeni bi hayata, sorumluluklara girecegiz..
bunlar düşündürüo beni.. bilmiyorum..
ben net bi gün bilemiyorum ama doktorum gecen cuma kontrolde tarihimi öne cekerek 25 ekim dedi..
bu şekilde saglıgım sıhhatim yerinde olursa ekimin 3. haftasına kadar çalışırım diyorum :)
evde duramam ben cünkü cok sıkılıyorum..
sen canım ? ve ne kadar izin kullanacaksın ?
evin kira oldugu için cok masrafa girme derim esram..
kendi evine cıkmak nasip oldugunda, bi çok şeyin uymayabilir cünkü..
sende cok yoruldun bu hengamede..
hayırlısıyla yerleşip misler gibi bi otursan evinde..
endişelenmen normal canım... artık 2 kişi olmıcaz, büyük bir sorumluluk bekliyor bizi.. Rabbim yardım eder, düşünme bunları çok... Kendimize güvenimiz olmalı, bilgili olmalıyız ki tüm sorunların üstesinden gelebilelim...
ben eylülün 14ünde ayrılıyorum canım izne.. 8 haftayı kullanıcam yani doğumdan önce. evimde oturmak istiyorum artık... bebek gelmeden son kez eşimle başbaşa kalalım
sedefim canımm çıktı resmenn :S eksikler hala var , onları da eşim gelince halledicez .bi kaç günde biter gibi görünüyor.... inşallah bi dahaki yıla kadar çıkarız evimize de rahat rahat istediğimiz gibi döşeriz sonra.