- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
Endiselenme hic yaramaz bir bebisin olacak...
Benim ilk oglumda oyleydi Simdiki bana tuhaf geliyor onun gibi degil o hic durnazdi...
Dopplere gittigimde Dr terlemisti ben boyle bisey gormedim yakalayamiyorum bebegi kalp atisini olcumlerini alamiyotum demisti...
Hele ilk nst ye girisimi hic unutmuyorum hemsire bagladi beni 20 dk yatcaksin dedi ..nedir nedegildir bilmem yattim 20 dk sonra hemsire bi geldiki makinadaki cikti bos basimda durdu birdaha bebek kaciyo o yakalamaya ugrasiyor sat zor nst almisti...
Dr Allah yardimcin olsun isin var senin bu oglanla demislerdi aynende oyle oldu bir bebek hicmi uyumaz hicmi durmaz hicmi yorulmaz Ben bittim o kipir kipirdi hala..
salı günü bende nst ye bağlandım aynı senin anlattığın gibi kalp atıışını abartmıyorum 10ya yakın zaman aldı bulması kıpırdamasa o an endişelenicem ama hemşire bile görüyor dışarıdan göbeğim hopur hopur o tutturamıyor sonra rica etti aleti ben tuttum ses gittiğinde biraz oynatıp bulduk hareket hissettikçe bas dedikleri cihaza basa basa yoruldum nasıl şaştılar bu nasıl bir bebiş diye maşallah kuzuma şuan bile tekmeler sıralanıyor bazen nasıl yer değiştiriyorsa içim allak bullak oluyor sanki aman iyi olsunlar da yerim ben onları