bi de şu kumaş olanlar var ben onlardan sandım gerçi onları artık kimse kullanmıyor sanırım :)
biz bunu bebek arabasıyla takım alırız..
bi ton eşyayla dolacak evler yaa :) nereye sıgdırıcaz o kadar şeyi bilmem :)
hava nasıl oralarda niloşum patlıyorum sıcaktan klima acık şirkette herkes odama geliyor buz gibi burası diyor ben yanıyorum:26:
zaten bebek arabası,mama sandalyesi de kuzeninden olacağı için,sadece pusetini o renklere uygun alırım..
hakkaten bizde küçük wc'yi kapattırmayı düşünüyoruz bütün eşyaları oraya yığmak için.
hava bugün yine sıcak hayatım yaa,annemle ablam geldi bizde açtık klimayı oturuyoruz bende öyle yaa yanıyorum valla..
kızlar ben bebeğimin kıyafetleri hep aynı renk ve boyda askıda olsun istiyordum...en az 50-60 tane askı almam gerekiyordu...internette veya bebek mağazalarıda baktıgım saten kaplı veya ahşap askıların tanesi 2-3 tl civarı oluncaa vazgeçmiştim..ama magaza24 diye bi sitede şunları buldum..fiyatıda çok uygun olunca aldım bile...dün elime ulaştı eve gider gitmezz taktım kızımın elbisesini..süper olduu...
askılar sade beyaz..renk vermek için şu kumaş süslerden aldım...hatta bide ahşap leylek süs aldım...ama ayıcık daha cici durdu...ayıcıkları askıyaa yapıştırması kaldı..
köpekli süs 50 adeti: 8,26 tl
askıların 60 tanesini: 23,60 tlye aldım...herbi paket 2,36 tl ve içinde 6 adet var..ben 10 paket aldım
iştee şöylee:
Eki Görüntüle 503761 Eki Görüntüle 503760 Eki Görüntüle 503759
bende eşime mavi kurdelalı minik askı siparişi verdim bugün.işten gelirken çocuk dünyasının orda iniyo.yeğenimin kıyafetlerini de yıkadığım için ay gömlek bile var süslü püslü :))
akşama ya da yarın ütüleriz onları da bi güzel yerleştiririz hafta sonu da yatağı inşallah maaşallah bişeyimiz kalmaz daha..
sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin Allahım biraz korkmaya başladım ben sanki doğumdan kızlar yaa:18: