kızlar bi bakar mısınız şunlardan hangisi daha kullanışlı ve hoş gözüküyor böyle bişey kullanan ya da alan var mı ilk resimdeki piyasada en çok satılan modelden en son sordugum yer 140 tl demişti ama ben kararsız kaldım ve araştırayım dedim. chicco nun filan ana dizi var ama 200 tl nin üstünde. çabuk yıpranacagı ve kısa süre kullanılacagı için ben o kadar para vermek istemiyorum. bunları gittigidiyordan buldum herbiri 70 80 tl civarı.
bir de avivonun üretimi olan şu çantayı buldum gittigidiyorda 40 tl ücretsiz kargo. şuan butikbebede aynısı 50 tl kargoyla birlikte 55 tl. herzaman kullanmalık çantalar bayan çantası gibi olanlar daha hoşuma gitmişti ama onlarda 100 tl nin üstünde ve onunda çabuk yıpranacagını düşündüğüm için yine buna karar verdim. malum içini onca şeyle dolduracagız hem arada babamızada taşıtacagımız için azıcık bebek çantası oldugu belli olsun dedim. nası sizce?
ben mavi düşünüyorum kırmızısıda var ama sınırlı sayıda.
şu ana kucagı niye öyle aşagıda cıktı bilmiyorum oda seceneklerden birisi.
bir de avivonun üretimi olan şu çantayı buldum gittigidiyorda 40 tl ücretsiz kargo. şuan butikbebede aynısı 50 tl kargoyla birlikte 55 tl. herzaman kullanmalık çantalar bayan çantası gibi olanlar daha hoşuma gitmişti ama onlarda 100 tl nin üstünde ve onunda çabuk yıpranacagını düşündüğüm için yine buna karar verdim. malum içini onca şeyle dolduracagız hem arada babamızada taşıtacagımız için azıcık bebek çantası oldugu belli olsun dedim. nası sizce?
ben mavi düşünüyorum kırmızısıda var ama sınırlı sayıda.şu ana kucagı niye öyle aşagıda cıktı bilmiyorum oda seceneklerden birisi.
Eklentiler
Son düzenleme: