- 3 Nisan 2012
- 4.329
- 701
- 123
canım dr bana 4 yada 5 saat idrara çıkmayacağın sekilde iç ilacı dedi gece içsem gece wc nöbetim çok fazla o yüzden öğlen içtim 12,30 da bekliyorum iyice sıkışmadan wc ye gitmek istemiyorum bende ama suyu daha çoğaltacakmışım tuz sıfır olacakmışgeçmiş olsun canım ya, inşallah azalır acıların
canım o ilaç ne kadar içinde dursa o kadar iyimiş. gerçi eczacı anlatmıştır ama bana şöyle demişti. gece yatmadan evvel iç. wc ye bir daha gitme. tutabildiğin kadar tut idrarını. ne kadar dursa o kadar etkisi olur. bende saat 9 gibi sıvı alımını kesip gece 12 de 1 bardak su içtim. sabah 7 ye kadar dayanabildim.
su konusuna hiç girmicem içiyorsundur bol bol zaten :)))
Allah hayıra çıkarsın, o kişiyede sabır versin. çok üzücü ya insan ağla ağla ölür kahrından(( inşallah doktor yanılıyordur , bebeğin hiçbirşeyi yoktur.
annesininbirtanesi, kuzum kardeşine mutluluk huzur diliyorum yuvasında. sende ne güzel eğlenmişsin, bol bol oynamışsın.
bebişine maşallah diyorumbulemsunun dediği gibi haketten bizim bebişler tombul olacak galiba, bende cuma gidicem doktora 3 kg diyecek gibi geliyor, o yüzden bu hafta sıkı diyet yapayım dedim :))) erken gelebilirmiş, yinede vaktinde gelir inşallah. kazasız belasız.
amin canım bol bol dua edelim o arkadaşa
evet bizim kızlar tombul tombul olacaklar yanakları gel beni ıssır gel beni ıssır diyecek