Selam anneler, alınacaklar listemizde hemen hemen herşeyi tamam bir iki basit eksik dışında
Gerisi de benim kendime alacaklarım, bebeğin alacaklarını düşünmekten kendiminkileri unuttum resmen...
Gecelik-pijama-sabahlık takımı, emzirme sütyeni ve atleti, yüksek belli iç çamaşırı, hasta bezi, ped, göğüs pedi, göğüs ucu kremi,terlik, loğusa tacı....
Bunları çıkıp almaya remen eriniyorum, sıkılıyorum bişeyler bakmaktan bazen, ama kuzum için olunca bir hevesliyim ki sormayın, cumartesi kramplı bacak ve grip halime ceylan gibi sekiyordum kuzuma bişeyler alıcam diye....
Eşim hadi dedikçe ya duuuurrr diyip duruyordum, alışveriş bitti, benim de bilip bitti, eve döncem ben diye başladım hemen....
Ve evet bacağımı yürürken sürümem ve topallamama rağmen, gribim daha ağır bir hade olmasına rağmen işe geldim, deli miyim evet sanırım, ama evde de otursam daha beter kurar dururum ben...
İş beni rahatlatıyor, youluyorum yetti be diyorum ama evde oturup kendime sıkıntı çıkarmaktan daha iyi geliyor...
canım eksiğin baya varmış.. bence hemen bunları tedarik et... doğumun ne zaman olacağı belli olmaz... artık her an gelebilir kuzucuklar...
evde oturmaya alışınca da işe gitmek istemiyor insan...
maşallah eşine tatlım şu sıralar en büyük korkum doğumdan sonra da devam edicekmi ve ben böle prenses gibi yaşamaya çok alıştım annemler etraftakiler herkes gözü gibi bakarken bir anda ilgi kesilirse kötü olacak valla
ilgi kesilmez bi anda.. lohusalıkta da devam eder ama bi iki ay sonra kimse yüzümüze bakmıcak bi daha