2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

cok guzel hepsı canım gule gule kullanın bende az once baktım unnadoya emzırme sutyen ve atletlerı hosuam gıttı belkı alabılırım

çok güzeller canım güle güle kullansın miniğin:)
saol canım..her gün bi eksiğini tamamlamak acaip keyif veriyor..onlara gıydırmek ne kadar keyıf verecek kim bilir...

cok guzel hepsı canım gule gule kullanın bende az once baktım unnadoya emzırme sutyen ve atletlerı hosuam gıttı belkı alabılırım

saol bebem...aynı markayı googledan da arat bazen başka yerde daha ucuz yada daha pahalı olabiliyo....fiyat kıyaslaması yap...müthiş farkediyo bazen...örn. sevı bebe emzirme önlüğü 8,5 tl satan site var 20 tl ye yakına satan da var...

canımm güle güle kullanın inşallah..
ben de bu emzirme önlüğünden aldım.. :)

canımm güle güle kullanın inşallah..
ben de bu emzirme önlüğünden aldım.. :)

çok güzele benziyo marine desenli....inşallah iyi çıkar....kaç zamandır önlük bakıyodum bi beğenip alamadıydım...aradan çıkması iyi oldu...
ben yine dayanamadım chicco dan panço havlu aldım bi boy büyüğünü malı ço hoşuma gitti....yeni bişiyler alırsam onu da eklerim...

selam canlarrr

kızımıza teyzoş ve annanemizin, büyükannanemizin aldıkları ciiciler biz inşAllah eylül gibi başlıcazz çok birşeyi yok ama sizlerle paylaşmak istedimmm

bu kadarrrr

Bunlarda oğlumun cicileri Kıyafetleri daha sonra eklicem inşallah daha çekemedim resimleri

bu pusetimiz

bu arabamız ama bizimki kahverengi

bu yatağımız
bizim bebek odamız olmadığından yatak odamızda olacak oğlum ilerde büyük bi eve taşınana kadar, bu yüzden kendi yatak odamızada uygun olsun giye beyaz seçtik

bu cicilerimizi koyacağımız dolabımız

buda alt değiştirme dolabımız, annem dahil herkes alma napcaksın dediler sonuçta her yerde altını değiştirceksin dediler ama heves işte napalım
üst rafa alt değiştirme yastığı var o geliyor onda bebek yatıyor, alt raflarda yine kullanışlı bezler vs için

böyle sade biraz tuhaf görünüyorlar ama Allah nasip kısmet ederse yerleştirildiğinde de eklicem o zaman daha net belli olur

Allahım aldıklarımızı yavrularımıza güzel günlerde sağlıklı sıhhatli giydirmeyi kullandırmayı nasip etsin

canım çok guzeller gule gule buuyusun bebiş içinde inşAllahh

canımm sen bunları ikeadan mı aldın alt değiştirme dolap yatak vs

canımmm sen de baya bişi almışsınn yaa ben bi iki parça çorap bekliyodum

sarı ile mint yeşili hırkayı bi de beyaz kapşonlu hırkayı çok beğendimm benn güle güle kullansın inşallahhhh

canımmm sen de baya bişi almışsınn yaa ben bi iki parça çorap bekliyodum

sarı ile mint yeşili hırkayı bi de beyaz kapşonlu hırkayı çok beğendimm benn güle güle kullansın inşallahhhh

saol canımmm ben sadece benim haklarım yazan tulumu aldım geri kalan hep annemler aldılar

maşallah canım egen olmus baya kot jileye bayıldım
bıde örgü yelekler cok güzel güle güle giysin kuzuş

hevin senın oglusunun cıcılerıde cok guzel gule gule kullansın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…