2012 Kasım Annelerinin Bebişlerine Aldıkları CİCİLER :)

super canım ya cok zevklıler annende kayınvaldende sana alcak bısey bırakmamıslar

Benim canım arkadaşımdan gelio bu hediyeler kısçemeeeee
dün gösterdi bana internetten öle mutlu oldum kiiii

bugünkü ganimetlerim....

lcw dan aldıklarım

pançodan 34.5 dan 17.5 a düşen tişörtümüz

buda chiccodan 45 tl den 17.5'a düşen panço havlumuz...

hepsı cok guzel canım sen kaptırdın ıyıce kendını alısverıs ebırazda dogunca al kız
chıcco ındırımde benımde ıcım gıdıyo yalnız gıtsem alıcam dayanamayıpta esım aldırmıyo cunku

sudem yine bi sürü şeyler almışsın
ananeyle babanne almıo hiç biraz soluklan yaa onlara da bırak alınacak bi şeyler
hepsi de cok cici, güzel günlerde giydirmek nasip olsun

bunları gördükçe kız doğurasım geliyor çooook şekerler canım yaaa ne yakışır senin sarı kızına:)))))))))

teşekkür ederiz teyzosuuuu
sarı mı olur benim kızım ? :44:

ne bileyim kız sen sarışındın galibaa:)))istemiyorsan olmasın :44:

ayy malı çok güzel ya yumuşacık eşim 2-3 tane al dedi panço havludan da ben 1 tane alıp çıktım yaza ele avuca gelınce gırer içine mis mis....bi beden büyüğü de vardı da çok kabaydı....

gülegüle giysin pipiloşşş çok tatlılarrrrr
saol teyzesi...inş..

hepsi çok güzel canımm.. şu pançodan ben de alıcam :) almayan bi ben kaldım çünkü :):)
kesinlikle kaçırma evdeki havlualr onun yanında odun canım...

hepside çok şeker canım indirimleri kaçırmamışsın ne güzel:))))
ayy hele lcw dan aldıklarımın fiyatlarını duysan dudağın uçuklar...

anneanne yaza alır yada parasıyla ördürür canım...babaannede almayı bilmez kış çocuğuna gitmiş hep sıfır kollu çıtçıtlı,yada şortlu takım almış..yaz indirimlerinden...içine giyecekmişmiş....o yüzden kimseden umut yok...

bunları gördükçe kız doğurasım geliyor çooook şekerler canım yaaa ne yakışır senin sarı kızına:)))))))))

ne bileyim kız sen sarışındın galibaa:)))istemiyorsan olmasın :44:

ben beyazımda sacımı boyatıom sarıya, olsun olsun istiomm

o zaman sen alışverişe devam

bunlarda karışık....
hazırlanma aşamasında olan bebek şekerim...
havuzlu han dan aldığım battaniye badiler felan var....
kaynanamın aldığı yazlıklar var....
bi de ablamın gönderdikleri var...
yüzde 70 ablamın gönderdiği zaten...
bi de yün yorganı var....

kuzum daha ne olacak maşallah pek güzeller.. ben şı ayaksız olan tulumlarına bayıldım onlar kadife sanırım nerden aldın kuzucum?

sudemcım son ekledıklerınde hastane cıkısı yada zıbın takımı seklınde kıyafetelr goremedım ama sankı oncekılerde vardı onun harıcı baya cok zaten gule gule gıysın eymen paşa

kuzum daha ne olacak maşallah pek güzeller.. ben şı ayaksız olan tulumlarına bayıldım onlar kadife sanırım nerden aldın kuzucum?
belçikadan ablam gönderdi canım saolasın..
canım güle güle hullanın çok güzeller...
buradaki kıyafetler hep 0-3 mÜ?
değişiyo...ama genelini 0-3 te anca giyer....

sudemcım son ekledıklerınde hastane cıkısı yada zıbın takımı seklınde kıyafetelr goremedım ama sankı oncekılerde vardı onun harıcı baya cok zaten gule gule gıysın eymen paşa
canım turuncu bi hastane çıkışı eklemiştim...kollu 2 tane zıbını var hemde alttan çıtçıtlı bı de hastene setinde var...onun dışındakılerde genelde sırttan gıymelı felan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…